vkosmat Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Έχω αγοράσει μια IP camera , ενω την βλέπω δυκτιακά είναι αδύνατον να την δω μέσω internet παρόλο που έχω ενεργοποιήσει το free Domain Name που προτείνεται από την κατασκευάστρια εταιρία της κάμερας , έχει κάποιος εμπειρία να με βοηθήσει ? [email protected]
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Εχεις κανει port forward την port της καμερας στο router σου,ετσι ωστε να μπορεις να την δεις και εκτος του δικτυου σου?
vkosmat Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 δεν γνωρίζω πως γίνεται αυτό , έχω τον fritzbox 7140 annex a ,πρέπει δηλαδή να κάνω κάτι σε αυτόν ? ---------- Προσθήκη στις 14:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:08 ---------- φίλε μου σε ευχαριστώ , το βρήκα , συνδέθηκα , αλλά μάλλον πρέπει να προσθέσω και την port 9001 γιατί δεν έχω εικόνα ,
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Να σαι καλα.Παντως στην δικια μου ip camera,μια port κανω forward και ειμαι οκ.Υποθετω πως και στην δικια σου,μια μονο port θα ειναι αρκετη.
vkosmat Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 χρειάστηκε η 80 για σύνδεση στον server , αλλά δεν έβλεπα video , οπότε ενεργοποίησα και την 9001 και όλα Ο.Κ. σε ευχαριστώ , παιδευόμουνα πολύ καιρό , λίγοι ξέρουν από IP camera , να είσαι καλά . πάντος με το παίδεμα αυτό έμαθα πολλά πράγματα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.