Προς το περιεχόμενο

Διαφθείρει η αστυνομία την προσωπικότητα?

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 264
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
4

πηγή;

και ενα παιδακι του δημοτικου να ρωτησεις θα το ξερει. Εχεις ακουσει ποτε ΜΑΤατζηδες να πηγαινουνε σε ληστειες; εχεις δει ποτε σου ΜΑΤατζηδες να κοβουν κλησεις; Για πηγη, διαβασε τους οργανικους νομους & κανονισμους της αστυνομιας.

Δημοσ.
4

πηγή;

και ενα παιδακι του δημοτικου να ρωτησεις θα το ξερει. Εχεις ακουσει ποτε ΜΑΤατζηδες να πηγαινουνε σε ληστειες; εχεις δει ποτε σου ΜΑΤατζηδες να κοβουν κλησεις; Για πηγη, διαβασε τους οργανικους νομους & κανονισμους της αστυνομιας.

Δημοσ.
Ο μαγαζατορας γιατι λαδωνει τον μπατσο;

Γιατι οι πελατες του μαγαζατορα δεν σεβονται τον νομο και δεν φευγουν την ωρα που θα πρεπε να κλεισει το μαγαζι.

Αρα ο μαγαζατορας κοιταει την κονομα και λαδωνει τον μπατσο.

Τι εχουμε εδω;

Εναν μπατσο διεφθαρμενο.

Εναν μαγαζατορα απατεωνα που λαδωνει.

Και μερικες χιλιαδες πολιτες που εχουν γραμενους τους νομους της χωρας τους.

Για μενα τα ιδια σκ@τ@ ειναι και οι 3 κατηγοριες.

Ναι, όλοι έχουμε ευθύνη, αλλα μην τρελαθούμε δεν έχουμε όλοι το ίδιο μερίδιο ευθύνης.

Όλοι είναι μπάσταρδοι αλλα κάποιοι είναι πιο μπάσταρδοι από κάποιους άλλους...

Δημοσ.
Ο μαγαζατορας γιατι λαδωνει τον μπατσο;

Γιατι οι πελατες του μαγαζατορα δεν σεβονται τον νομο και δεν φευγουν την ωρα που θα πρεπε να κλεισει το μαγαζι.

Αρα ο μαγαζατορας κοιταει την κονομα και λαδωνει τον μπατσο.

Τι εχουμε εδω;

Εναν μπατσο διεφθαρμενο.

Εναν μαγαζατορα απατεωνα που λαδωνει.

Και μερικες χιλιαδες πολιτες που εχουν γραμενους τους νομους της χωρας τους.

Για μενα τα ιδια σκ@τ@ ειναι και οι 3 κατηγοριες.

Ναι, όλοι έχουμε ευθύνη, αλλα μην τρελαθούμε δεν έχουμε όλοι το ίδιο μερίδιο ευθύνης.

Όλοι είναι μπάσταρδοι αλλα κάποιοι είναι πιο μπάσταρδοι από κάποιους άλλους...

Δημοσ.

Φιλε Pablo_Hasan, συμφωνοι αλλοι ειναι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο.

Αλλα δε μπορει εγω που ειμαι μικροαπατεωνας να λεω τον μεγαλοαπατεωνα "απαντεωνα". Γιατι ειμαστε το ιδιο.

ΦΙλε Ntinara, οποιος ενδιαφερεται μπορει να μαθει τα παντα. Αν ενδιαφερεσαι πραγματικα δε χρειαζεται να μυρισεις τα νυχια σου,πηγαινε στο κοντινοτερο αστυνομικο τμημα και ρωτα.

Δημοσ.

Αλλα δε μπορει εγω που ειμαι μικροαπατεωνας να λεω τον μεγαλοαπατεωνα "απαντεωνα". Γιατι ειμαστε το ιδιο.

ΦΙλε Ntinara, οποιος ενδιαφερεται μπορει να μαθει τα παντα. Αν ενδιαφερεσαι πραγματικα δε χρειαζεται να μυρισεις τα νυχια σου,πηγαινε στο κοντινοτερο αστυνομικο τμημα και ρωτα.

Δημοσ.
Εχεις ακουσει ποτε ΜΑΤατζηδες να πηγαινουνε σε ληστειες; εχεις δει ποτε σου ΜΑΤατζηδες να κοβουν κλησεις;
ομολογώ πως δεν έχω ακούσει,έχω ακούσει όμως ότι μπάτσοι κουβαλάνε τα ψώνια των αφεντικών τους πιάνεται; και στην τελική νομίζω πως με το :

ΤΟ ξερεις οτι αν γινεται ληστεια ακομα και 10 μετρα διπλα απο ΜΑΤατζηδες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πανε;

έγραφες πως δεν θα φυτρώσουν εκεί που απαγορεύεται(αν δεήσει και μου ενεχυριάσεις ένα λίνκ για να μην ψάχνομαι αδίκως για να δεχτώ κάτι τέτοιο)
Για πηγη' date=' διαβασε τους οργανικους νομους & κανονισμους της αστυνομιας.[/quote']α καλά τώρα,δεν μου το δίνεις για να μην μπώ στα άδυτά των υπηρεσιών τους;
Δημοσ.
Εχεις ακουσει ποτε ΜΑΤατζηδες να πηγαινουνε σε ληστειες; εχεις δει ποτε σου ΜΑΤατζηδες να κοβουν κλησεις;
ομολογώ πως δεν έχω ακούσει,έχω ακούσει όμως ότι μπάτσοι κουβαλάνε τα ψώνια των αφεντικών τους πιάνεται; και στην τελική νομίζω πως με το :

ΤΟ ξερεις οτι αν γινεται ληστεια ακομα και 10 μετρα διπλα απο ΜΑΤατζηδες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πανε;

έγραφες πως δεν θα φυτρώσουν εκεί που απαγορεύεται(αν δεήσει και μου ενεχυριάσεις ένα λίνκ για να μην ψάχνομαι αδίκως για να δεχτώ κάτι τέτοιο)
Για πηγη' date=' διαβασε τους οργανικους νομους & κανονισμους της αστυνομιας.[/quote']α καλά τώρα,δεν μου το δίνεις για να μην μπώ στα άδυτά των υπηρεσιών τους;
Δημοσ.

εμένα η απορία μου είναι αυτή.

Αν σου κλέψουν το σπίτι και αφήσουν μόνο τους σοβάδες,τι θα κάνεις όταν έρθει η αστυνομία σπίτι σου;Θα τους διώξεις;

Δημοσ.

εμένα η απορία μου είναι αυτή.

Αν σου κλέψουν το σπίτι και αφήσουν μόνο τους σοβάδες,τι θα κάνεις όταν έρθει η αστυνομία σπίτι σου;Θα τους διώξεις;

Δημοσ.

δηλαδη για να ζησουμε σαν ανθρωποι πρεπει να γινουμε νομικοι.

για να μη σου σερβιρουν σαπια φαγητα στα μαγαζια πρεπει να γινουμε τεχνικοι τροφιμων

κτλ κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...