Προς το περιεχόμενο

που βαζετε τις ζωνες σας;

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες. Λιγο ακυρη η ερωτηση αλλα τοχω καιρο απορια.

Εχω πολλες ζωνες για παντελονια και τις εχω χυμα σε μια σακουλα αλλα ειναι μπαχαλο τελιως.

Τι τροποι υπαρχουν για να τις τοποθετησω καπου ομορφα και ωραια και να φαινονται και να διαλεγω;

Υπαρχει τιποτα σαν "θηκη";ακουω ιδεες.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες. Λιγο ακυρη η ερωτηση αλλα τοχω καιρο απορια.

Εχω πολλες ζωνες για παντελονια και τις εχω χυμα σε μια σακουλα αλλα ειναι μπαχαλο τελιως.

Τι τροποι υπαρχουν για να τις τοποθετησω καπου ομορφα και ωραια και να φαινονται και να διαλεγω;

Υπαρχει τιποτα σαν "θηκη";ακουω ιδεες.

• Moderators
Δημοσ.

Kαρφωσε ενα (ή παραπανω) καρφι σε μια ντουλαπα ή αναλογο μερος και κρεμασε τες απο την εγκραφα. Μπορει να λειτουργησει επισης μια απο αυτες τις κρεμαστρες για γραβατες, φαντασου ενα μακρυ σχετικα ξυλο με καμποσα μακρυα καρφακια στα οποια μπορεις να κρεμας τις ζωνες λυγισμενες στην μεση. Συνηθως μπαινει πισω απο την πορτα της ντουλαπας.

ΕΝΤΙΤ: με προλαβε ο sly

• Moderators
Δημοσ.

Kαρφωσε ενα (ή παραπανω) καρφι σε μια ντουλαπα ή αναλογο μερος και κρεμασε τες απο την εγκραφα. Μπορει να λειτουργησει επισης μια απο αυτες τις κρεμαστρες για γραβατες, φαντασου ενα μακρυ σχετικα ξυλο με καμποσα μακρυα καρφακια στα οποια μπορεις να κρεμας τις ζωνες λυγισμενες στην μεση. Συνηθως μπαινει πισω απο την πορτα της ντουλαπας.

ΕΝΤΙΤ: με προλαβε ο sly

Δημοσ.
και που το βρισκουμε αυτο αδερφε;

Τώρα το βρήκα, η ιστοσελίδα είναι αυτή.

http://www.servetto.it/greco/prodotti_self_system.html

Η περιγραφή του προϊόντος είναι «συρόμενη θήκη για ζώνες» οπότε ψάχνεις για κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
και που το βρισκουμε αυτο αδερφε;

Τώρα το βρήκα, η ιστοσελίδα είναι αυτή.

http://www.servetto.it/greco/prodotti_self_system.html

Η περιγραφή του προϊόντος είναι «συρόμενη θήκη για ζώνες» οπότε ψάχνεις για κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Πολλες κρεμαστρες εχουν ενα γαντζο μου μπαινουν οι ζωνες μια χαρα

Αλλιως κανα 2 μικρα καρφακια στην ντουλαπα και τις κρεμας εκει (πιο πρακτικο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...