Προς το περιεχόμενο

πως πάμε από iQ;

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύο φίλοι ο Κώστας και ο Πάρης ένα έχουν βγεί για καφέ. Πληρώνει ο Κώστας και ο Πάρης του χρωστάει 3ευρώ. Μετά συνεχίζουν, πάνε για φαγητό, ο λογαριασμός έρχεται και πρέπει να πληρώσουν 37ευρώ, δίνουν και οι δύο από 20ευρώ. Το γκαρσόνι επιστρέφει ρέστα 3 ευρώ.

Ποιός χρωστάει σε ποιόν και πόσα.

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δύο φίλοι ο Κώστας και ο Πάρης ένα έχουν βγεί για καφέ. Πληρώνει ο Κώστας και ο Πάρης του χρωστάει 3ευρώ. Μετά συνεχίζουν, πάνε για φαγητό, ο λογαριασμός έρχεται και πρέπει να πληρώσουν 37ευρώ, δίνουν και οι δύο από 20ευρώ. Το γκαρσόνι επιστρέφει ρέστα 3 ευρώ.

Ποιός χρωστάει σε ποιόν και πόσα.

Δημοσ.

... Μου φαινεται υπερβολικά απλό αλλά

Ο παρης στον κωστα 3 ευρώ; Εφοσον λογικα μοιραζονται τα 3 ευρώ ρεστα, δεν αλλαζει κατι απο το αρχικό χρεος.

Δημοσ.

... Μου φαινεται υπερβολικά απλό αλλά

Ο παρης στον κωστα 3 ευρώ; Εφοσον λογικα μοιραζονται τα 3 ευρώ ρεστα, δεν αλλαζει κατι απο το αρχικό χρεος.

Δημοσ.

Παιρνει 3 ευρώ ο Κώστας και του χρωσταει άλλο 1.5 ο Παρης :)

ή οπως το ειπε ο bnvdarklord που βγαζει πιο πολυ νοημα :P

Δημοσ.

Παιρνει 3 ευρώ ο Κώστας και του χρωσταει άλλο 1.5 ο Παρης :)

ή οπως το ειπε ο bnvdarklord που βγαζει πιο πολυ νοημα :P

Δημοσ.

ακομα ενα ηλιθιο τεστ....

δε μας λες τι εγινε με τα ρεστα. ποιος τα πηρε? τα μοιραστηκανε? ψαχνουμε εμεις να βρουμε τι θα κανουν?

ετσι οπως το βλεπω, ενοειτε οτι τα ρεστα τα μοιραστηκανε αρα ο Παρης χρωσταει 3 ευρω.

αν ομως ο κωστας πηρε τα ρεστα ολα, τοτε ο παρης χρωσταει 1.5 ευρω

ολο μαλα...ιες

Δημοσ.

ακομα ενα ηλιθιο τεστ....

δε μας λες τι εγινε με τα ρεστα. ποιος τα πηρε? τα μοιραστηκανε? ψαχνουμε εμεις να βρουμε τι θα κανουν?

ετσι οπως το βλεπω, ενοειτε οτι τα ρεστα τα μοιραστηκανε αρα ο Παρης χρωσταει 3 ευρω.

αν ομως ο κωστας πηρε τα ρεστα ολα, τοτε ο παρης χρωσταει 1.5 ευρω

ολο μαλα...ιες

Δημοσ.

Για να μη χρωστάει κανείς σε κανέναν, θα πάρει ο Κώστας τα 3..ευρώ ρέστα. Αν μοιραστούν τα ρέστα, αυτό που είπε ο bnvdarklord.

Ήμουν σίγουρος οτι θα μπει το παλιό, που καταλήγει στη φράση, "πως χάθηκε το 1 ευρώ". Αυτό είναι ακόμα πιο απλό, με την έννοια οτι δεν μπερδεύει τους περισσότερους.

Δημοσ.

Για να μη χρωστάει κανείς σε κανέναν, θα πάρει ο Κώστας τα 3..ευρώ ρέστα. Αν μοιραστούν τα ρέστα, αυτό που είπε ο bnvdarklord.

Ήμουν σίγουρος οτι θα μπει το παλιό, που καταλήγει στη φράση, "πως χάθηκε το 1 ευρώ". Αυτό είναι ακόμα πιο απλό, με την έννοια οτι δεν μπερδεύει τους περισσότερους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...