Προς το περιεχόμενο

πως πάμε από iQ;

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και που ξέρουμε τι έφαγαν ; Ο ένας μπορεί να πήρε μια σαλάτα και ο άλλος να έφαγε ψαρονεφρι, το ίδιο θα πληρώσουν ; ε όχι. Πάντως έπρεπε να κεράσει ο Παρης.

Δημοσ.

Και που ξέρουμε τι έφαγαν ; Ο ένας μπορεί να πήρε μια σαλάτα και ο άλλος να έφαγε ψαρονεφρι, το ίδιο θα πληρώσουν ; ε όχι. Πάντως έπρεπε να κεράσει ο Παρης.

Δημοσ.

Τ' αφήνουν πουρμπουάρ και ο Πάρης συνεχίζει να χρωστάει τρία ευρώ.

Ή αν θες.

1.5 ευρώ στον καθένα τα ρέστα.

Δίνει ο Πάρης τα 1.5 ευρώ στον Κώστα.

Και του χρωστάει ακόμα 1.5.

Αλλά ο Κώστας, επειδή είναι Large και "με τον παρά μου, μαμώ και την κυρά μου" τύπος δίνει πίσω τα 1.5 ευρώ λέγοντας στον Πάρη:

- Έλα τώρα, μην κάνουμε και iqtest για έναν γαμωκαφέ, κερνάω εγώ.

Κι έτσι ο Πάρης τελικά δεν χρωστάει τίποτα στον Κώστα, απλά θα κεράσει τον καφέ την επόμενη φορά, εκτός κι αν έχει καβούρια στην τσέπη του.

Δημοσ.

Τ' αφήνουν πουρμπουάρ και ο Πάρης συνεχίζει να χρωστάει τρία ευρώ.

Ή αν θες.

1.5 ευρώ στον καθένα τα ρέστα.

Δίνει ο Πάρης τα 1.5 ευρώ στον Κώστα.

Και του χρωστάει ακόμα 1.5.

Αλλά ο Κώστας, επειδή είναι Large και "με τον παρά μου, μαμώ και την κυρά μου" τύπος δίνει πίσω τα 1.5 ευρώ λέγοντας στον Πάρη:

- Έλα τώρα, μην κάνουμε και iqtest για έναν γαμωκαφέ, κερνάω εγώ.

Κι έτσι ο Πάρης τελικά δεν χρωστάει τίποτα στον Κώστα, απλά θα κεράσει τον καφέ την επόμενη φορά, εκτός κι αν έχει καβούρια στην τσέπη του.

Δημοσ.

Σε μενα χρωστανε και οι δυο απο 1.000 ευρω και πεστους τα θελω ως την παρασκευη.

Ηρθαν τα κωλοπαιδα μετα το φαγητο τους απτο μαγαζι μου, ανοιξανε ποσα μπουκαλια και στο τελος δεν πληρωσανε.

Δημοσ.

Σε μενα χρωστανε και οι δυο απο 1.000 ευρω και πεστους τα θελω ως την παρασκευη.

Ηρθαν τα κωλοπαιδα μετα το φαγητο τους απτο μαγαζι μου, ανοιξανε ποσα μπουκαλια και στο τελος δεν πληρωσανε.

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν του δίνει τα ρέστα (ο Πάρης του Κώστα) από το γκαρσόνι και είμαστε εντάξει; WTF

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν του δίνει τα ρέστα (ο Πάρης του Κώστα) από το γκαρσόνι και είμαστε εντάξει; WTF

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...