LeoNaXe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 έχω έναν οπτικό που είναι απο λάπτοπ και μιας έχω τν υπολογιστή στην ντουλάπα θα με βόλευε ένα drive απο λαπτοπ. γίνετε να συνδεθεί σε σταθερό με κανέναν αντάπτορα? ---------- Προσθήκη στις 00:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:02 ---------- έχω βρεί διάφορους αντάπτορες αλλα όλα είναι απο εξωτερικό. μίπος υπάρχει τίποτα στην Ελλάδα απο γνωστό κατάστημα?
LeoNaXe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 έχω έναν οπτικό που είναι απο λάπτοπ και μιας έχω τν υπολογιστή στην ντουλάπα θα με βόλευε ένα drive απο λαπτοπ. γίνετε να συνδεθεί σε σταθερό με κανέναν αντάπτορα? ---------- Προσθήκη στις 00:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:02 ---------- έχω βρεί διάφορους αντάπτορες αλλα όλα είναι απο εξωτερικό. μίπος υπάρχει τίποτα στην Ελλάδα απο γνωστό κατάστημα?
HamerZ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 ebay & dealextreme.com μονόδρομος λόγο τιμής. Το έκανα σε ένα παλιό dvd-rw
HamerZ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 ebay & dealextreme.com μονόδρομος λόγο τιμής. Το έκανα σε ένα παλιό dvd-rw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.