Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ειπα και το ξαναλεω ....

free 2 play σαν του lol πιανει γιατι πρωτα φτιαχνεις την playerbase σου και μετα δημιουργεις τις προυποθεσεις για κερδοφορια της επιχειρησης σου ( payed services ).

αν ομως θελεις απλως να εχει συνδρομη και πονταρεις στον εθισμο .... κοιτα γυρω σου μεγαλε .... ο κοσμος δεν ξερει τι να πρωτο παιξει απο τις προσφορες στα steam  / origin κλπ + οτι το gaming pc ειναι στην δυση του ..... οι κονσολες προσφερουν ολα τα χαρακτηριστικα που εχει ενα pc game + οτι περαν του αρχικου μεγαλου κοστους για την αγορα του εχει μεχρι ακομα και in-game συνομιλια οπως στο uncharted .

συνδρομη + free 2 play εχει το swtor .... καλο pve mmo ( to pvp του το σκοτωσε η bioware ) αλλα τιποτα περαν αυτου ... ε δεστε ποσους server εχει πλεον και βγαλτε μονοι σας συμπερασαματα . το light παει συννεφο => http://www.swtor.com/server-status

ταχα μου free to play και οταν σκεφτηκα να το ξαναπαιξω ζηταγε πιστωτικη καρτα για να κανω εστω login.... οσο το ξαναειδατε εσεις το account ,τοσο το ξαναειδα και εγω.

θα μου πει καποιος , το wow εχει ακομα συνδρομη και εχει εκατομυρια  .... ε τι να κανουμε με τους.καμμενους με την blizzard  ? αυτοι θελουν ειδικη διαγνωση ... ενας ενας  :P ασε που τα περισσοτερα accounts ειναι ξεχασμενες συνδρομες γιατι υπαρχουν παρα πολλοι εκει εξω που δεν τους νοιαζει τι πληρωνουν καθε μηνα στις πιστωτικες τους !

Δημοσ.

νταξ μωρέ , σε μερικές μέρες δεν θα έχει queue 
αφου οι περισότεροι θα το έχουν κάνει delete.

Δημοσ.

Λένε ότι θα βάλουν 2 servers μέχρι την Δευτέρα....Κάτι μου λέει ότι δεν θα φτάσουν.

Δημοσ.

αν ο σερβερ ειναι για 50κ ατομα τα 10κ ειναι num lock και afk οπου και να πας βλεπεις τουλαχιστον 4-5 σε εναν τοιχο να τρεχουν αμα δεν υπηρχαν αυτοι τα queue δεν θα ηταν πανω απο μια ωρα

Δημοσ.

εκει που ειχαμε queue 1 ώρα max τώρα ειμαι 3 ώρες και ακόμα 1780 ειναι $%$&%@#$^#$ 
ΑΜΑΝ! ουτε να δοκιμάσω αν έφτιαξε δε μπόρεσα 

Δημοσ.

εγώ αυτό που ειδα με το queue τουλάχιστον στον aier ηταν οτι χειροτερεύει η κατάσταση. Τοσες ώρες κ ακόμα ..

χθες 1 ώρα queue τις ώρες αιχμής άντε 1,5 το πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...