nicoc89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 καλά περίμενα 3-4 ώρες queue και έκανε server connection lost λολπόσο έχει μωρέ το patron ? σε euros
nicoc89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 αμα έπαιρνα 100% εγγύηση οτι θα μπαίνω αμέσως (5-10 λεπτα queue) θα πήγαινα τη δευτέρα να βγάλω prepaid αλλα φοβάμαι μη φάω καμια φόλα γιατι 15 euro για πέταμα δε τα έχω , αμα τα δώσω να αξίζει.ηδη το σκέφτομαι , κατάντησε αηδία και tbh το πρωί μπορεσα κ έπαιξα 3 ώρες πριν ρίξουν τους server και ξετρελάθηκα , σε μια φάση χάζευα το animation του αλόγου παρέα με τα effects απο τον ήλιο κλπ έχασα τις ώρες , νομιζα οτι έπαιζα 20 λεπτά ... ε λίγα mmo μου το έκαναν αυτό μακάρι να φτιαχτεί να παίξουμε ... 1
Mamatereza Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Προς το παρων δεν παιζω το παιχνιδι μεχρι να καταλαγιασει η ιστορια με τα queue κι επισης να δω τι θα γινει με το f2p διοτι δεν ειμαι για συνδρομες. Απο κει και περα αυτο που γνωριζω ειναι οτι οι μεγαλες βελτιωσεις θα μπουν με το patch 1.7 που παιζουν ηδη στην Ασια. Σε EU & NA ειμαστε στο 1,2 αν δεν κανω λαθος.
Tsino Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 ρε παιδιά συνέχεια μου κρασάρει στο desktop... χωρίς μήνυμα λάθους ... διάβασα στα forum και βλέπω ότι το έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα... έχω κάνει όλα αυτά που προτείνουν αλλά τίποτα Page file στο manual σύμφωνα με τις οδηγίες τους έβαλα latest graphics drivers τρέχω το Glyph σαν admin ingame graphics settings ολα στο normal Συμβαίνει και σε κανένα άλλο αυτό ? έχουμε τα queues έχουμε και τα CTD !!!! ήμαρτον
nicoc89 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 ρε παιδιά συνέχεια μου κρασάρει στο desktop... χωρίς μήνυμα λάθους ... διάβασα στα forum και βλέπω ότι το έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα... έχω κάνει όλα αυτά που προτείνουν αλλά τίποτα Page file στο manual σύμφωνα με τις οδηγίες τους έβαλα latest graphics drivers τρέχω το Glyph σαν admin ingame graphics settings ολα στο normal Συμβαίνει και σε κανένα άλλο αυτό ? έχουμε τα queues έχουμε και τα CTD !!!! ήμαρτον το game το έκανες update απο beta ή ειναι φρέσκια εγκατάσταση ? ειχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και έκανα fresh install και τώρα παίζω κομπλέ (οταν δεν έχει queue και μας αφήνουν δηλαδή γιατι και τώρα μπήκα 10 λεπτά και αποφάσισαν να ρίξουν τους server οι $#@^#$^!# οπως χθες.)
solton57010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 καλά περίμενα 3-4 ώρες queue και έκανε server connection lost λολ πόσο έχει μωρέ το patron ? σε euros 6.3 euro για ενα μηνα απο γνωστο gold seller
SlackulatoR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 6.3 euro για ενα μηνα απο γνωστο gold seller Που το είδες αυτό; μήπως είναι scam...
carrypizza Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 ελεος το ειχα βαλει χτες το πρωι να παιξω το βραδυ τελικα κολλησε στο 1967 το ξαναεβαλα το βραδυ να παιξω το πρωι και ειχε φαει dc εεε δεν θα παιξω ποτε
gr1goris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ειπα και εγω να το ξεκινησω να περναω λιγο την ωρα μου τα βραδυα χειμωνας ερχεται αλλα μπαααα 4 μερες τωρα τα γνωστα ......τι f2p και πρασινα αλογα στα f2p ειναι που τα δινεις και μαλιστα χοντρα για να μπορείς να παίξεις αξιοπρεπώς
Mamatereza Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ειπα και εγω να το ξεκινησω να περναω λιγο την ωρα μου τα βραδυα χειμωνας ερχεται αλλα μπαααα 4 μερες τωρα τα γνωστα ......τι f2p και πρασινα αλογα στα f2p ειναι που τα δινεις και μαλιστα χοντρα για να μπορείς να παίξεις αξιοπρεπώς Συμφωνω, γι αυτο ειπα οτι αν θελεις να παιξεις σωστα το παιχνιδι πρεπει να πληρωνεις συνδρομη. Σαν f2p εισαι αιωνες πισω σε ολα. Ειτε σ αρεσει το παιχνιδι και το πληρωνεις, ειτε απλα μενεις εκτος. Εγω ετσι το βλεπω τουλαχιστον.
konstantinos77 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδη αν πληρωνεις γλυτωνεις το queue ?
nasos o psaras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματικα εκτος του bonus του labor ειναι τελιως free το game
Mamatereza Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματικα εκτος του bonus του labor ειναι τελιως free το game Ουτε μπορεις να εχεις land, house, farms κλπ στην κατοχη σου. Επιπλεον τα Labor χρειαζονται σε ολα σχεδον τα πραγματα μεσα στο παιχνιδι, ειναι αναγκαια 100%. Εχεις υπολογισει ποσα πρεπει να παιρνει ενας f2p απ το cash shop? Eν παση περιπτωση κατα τη γνωμη μου αν καποιος θελει να παιξει στ αληθεια το παιχνιδι και να εχει house, farms, land κλπ αλλα και να ειναι ανταγωνιστικος με τους υπολοιπους, πρεπει να πληρωνει συνδρομη. Αν παλι θελει να μπαινει και να παιζει χαλαρα και οτι του επιτρεπει το παιχνιδι, τοτε ναι μπορει να παιξει f2p.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα