Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται τιποτα απο το cash shop

Συνδρομη ναι , χρειαζεται να πληρωνεις αν θες να εισαι στα ιδια με αυτους που πληρωνουν . Αλλα εφοσον την συνδρομη την παιρνεις μεσα απο το παιχνιδι , δεν χρειαζεται ουτε αυτο να πληρωνεις οποτε δεν ξερω που ακριβως κολλατε

• Like 2
Δημοσ.

ρε παιδια τι λετε..το Ingame apex βγαινει για πλακα ειδικα τωρα που ειναι ολοι σε crafting mode μην λετε οτι νανε ηδη εχω 3 μηνες free και δεν εκανα κατι δυσκολο Hereafter stones...ελα παμε λιγο ολοι ...

• Like 1
Δημοσ.

υπομονή να έχεις και μαζεύονται οι συνδρομές (αν και εφόσον δεν ανέβει η τιμή του apex)
κατα τα άλλα ειναι ακόμα νωρίς , περιμένετε να μπορούμε να παίξουμε για αρχή κ βλέπουμε
πάντως αν ειχε βγει μαζι του κ ενα άλλο μεγάλο next gen mmo θα είχε χάσει πολύ κόσμο
επίσης βρίσκω λάθος που δεν ενημερώνουν τον κόσμο κ γδεν φαίνεται να καλυτερεύει η κατάσταση μερα με τη μέρα 
το οτι θα ανοίξουν κ άλλους server δεν νομίζω να διορθώσει την κατάσταση λόγο

1)αμέτρητων gold seller 
2) afkεράδων για labor/mount exp

και δεν φαίνεται να κάνουν κάτι

επίσης σκέφτηκα κάτι ακραίο αλλα όλα τα έχουμε δει κατα καιρούς

Φανταστείτε ξέροντας το hype και πόσος κόσμος θέλει να παίξει , να άφησαν να συμβεί όλο αυτό ωστε να πάει περισσότερος κόσμος να πάρει patron , ουσιαστικά κάθε update βλέπω το μονο που λένε ειναι οτι οι τώρα patron έχουν γρηγορότερο queue , ναι λογικό , πληρώνουν , όμως μου κάνει εντύπωση που τους f2p τους γράφουν , άσχετα κ αν πολλοί f2p ειναι μελλοντικοί patron 
επίσης οταν με το ρολόι 4 προσπάθειες σε ώρες εκτός του πρωινού να μπαίνω κ να τρώω dc 1 sec πριν μπω μετά απο 6 ώρες ακριβώς queue , ασχέτος αν την μια φορά ημουν θέση 5000κατι, την άλλη 2000κατι , την άλλη 1700κατι και την άλλη 3000κάτι 
οταν σας λεω με το ρολόι μιλάει ακρίβεια λεπτού !

θα μου πείτε θα χαντακόνανε το game τους ?
σκεφτείτε μονο οτι ειναι ενας ευκολος τρόπος να τρέξουν ολοι για patron 
πολλοί θα το χώνευαν λόγο οτι προβλήματα υπήρξαν σε όλα τα mmo launch 

και το σίγουρο ειναι πως οταν φτιάξει η κατάσταση ακόμα κ αυτοί που έκαναν rage/quit-queue /cancel sub κλπ θα επιστρέψουν

ξέρω , τους illuminati ξέχασα αχχα

Δημοσ.

Μα ο μονος λογος που σκέφτομαι να βαλω patron ειναι για να μπω στο game να το δω, το μονο που εχω δει ως τωρα ειναι βιντεακια στο

youtube

χωρις  patron τις ωρες 8-9 το βραδυ δεν μπαίνεις 

• Like 1
Δημοσ.

aier 100 queue για patron. Καθόλου άσχημα για Κυριακή απόγευμα. Καλύτερα πάντως q τώρα παρά άδειοι server σε λίγο καιρό

Αυτο ειναι κατι στο οποιο επιμενω σε καθε νεο παιχνιδι. Τα q ςειναι καλα, διοτι αν ειναι μονιμοι οι παικτες, μακροπροθεσμα θα ανοιξουν κι αλλοι σερβερς και θα λυθει το προβλημα. Αν ομως ειναι περαστικοι, σε μερικες βδομαδες που θα την εχουν κανει, θα παιζει ο κοσμος σε αδειους σερβερς.

Παντως το παιχνιδι παει αρκετα καλα. Σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα κυκλοφοριας, εχει πανω απο 700κ hours played στο Raptr και βρισκεται στην 4η θεση ολων των παιχνιδιων. Οσο και να μην ειναι απολυτα ακριβες ή να μην δειχνει απολυτα νουμερα, δειχνει μια μεγαλη ταση κι ενα σεβαστο ποσοστο του πληθυσμου.

Να δουμε τι θα γινει σε κανενα μηνα. Μακαρι να τα παει καλα διοτι ειναι sandbox και κατα τη γνωμη μου πρεπει επιτελους οι εταιρειες να βαλουν το χερι στην τσεπη και να φτιαξουν τετοια παιχνιδια κι οχι themeparks. Κουραστηκε ο κοσμος τοσα χρονια με το wow και τους κλωνους του.

Δημοσ.

ρε παιδια τι λετε..το Ingame apex βγαινει για πλακα ειδικα τωρα που ειναι ολοι σε crafting mode μην λετε οτι νανε ηδη εχω 3 μηνες free και δεν εκανα κατι δυσκολο Hereafter stones...ελα παμε λιγο ολοι ...

κατάφερα να μπω και πήγα και farmαρα stones , θα φτιάξω hereafter να δω μπας κ βγάλω κανα apex

1)Πόσες hereafter σου πήρε για 1 apex ? 

2) που τα πούλησες και πόσο την καθε μια ? auction house?

3) εισαι patron? γιατι αν εισαι τότε αλλάζει το πράγμα , λογικά θα θέλει 1 μηνα patron να τον αγοράσεις κ μετά βγαίνει με farming 

το point μου ειναι επειδή ειμαι μανιακός με το farming (στο wow έκλεινα 5ωρα mining +++ ) θα μπορέσω σαν free ή να κοιτάξω να πάρω ενα patron για αρχή ?

teach me master , το γουστάρω τρελά το game  B)

Δημοσ.

τέλειο το παιχνίδι 
κατάφερα να παίξω σήμερα. εκανα ενα fresh char 22lvl , ντάξ δεν βιαζόμουν , έκατσα και έψαξα να δω τι παίζει γενικά στο game και φαίνεται θα με κρατήσει για μηνες τουλάχιστον 
πήγα ενα dungeon run , ωραίο ηταν , μετά με έτρεξε μια 45lvl 3 run ακόμα τσίμπησα κ το κράνος κ έτσι 
πήρα και 2 battlepets , βοηθάνε και γενικά μετράνε  , πιστευω αργότερα θα ειναι πολυ καλά που παίρνουν skills + gear 

ευχαριστημένος 100% 
αν δεν καταφέρω να πάρω patron free θα πλερώσω 
απλά πρέπει να περιμένω κανα μηνα για να πλερώ γιατι δε περισσεύουν 
πάντως γουστάααααααααρω κάργα 
επιτέλους NEXT GEN !

οποιος δεν παίξει τουλ μέχρι lvl 20 μην λέει οτι δεν του άρεσε γιατι απλά δεν το ειδε καν.

αυτά.
ελπίζω να αρχίσουμε να παίζουμε έτσι κάθε μέρα .. σήμερα πως κ βρήκα θέση 12 η ώρα , θα πέτυχα τους server στο άνοιγμα μετά απο maint λογικά. 

Δημοσ.

Κάνουν 2-3 reset την μέρα για να πετάνε τους afkers. Καλά κάνουν αλλά η Trion έκανε λάθος που δεν κλείδωσε τους servers πριν φτάσουν το capacity. Σε όλα τα άλλα regions (Κορέα/Ιαπωνία/Ρωσία) αυτό έκαναν.

Σε συνδυασμό με τους λίγους servers έχουμε να αντιμετωπίζουμε τα queues, βέβαια αν έχει σταθερό popularity ο κάθε servers μετά από μερικούς μήνες και πέσουν τα queues είναι καλύτερο.

Δημοσ.

σημερα ειδα εναν με πλοίο να πετάει harpoon σε ενα δέντρο και να το τραβάει να το ανεβάσει σε ενα γκρεμό 
ofc δεν κράτησε και τον πήρε πίσω αλλα όσο ανέβηκε πέθανα στα γέλια, δεν το περίμενα   :-D 

Δημοσ.

απολαύσει το queues:)  αν και θα δωσω και άλλη ευκαρια μιας και ειμουνα παίχτης του wow 4 χρονιά και γνωρίζω τι εστι queues θα περειμενω κανα μηνα και βλεπουμε.. μεχρι τοτε ελπιζω να βγει το black desert!

PS: ο πραγματικός λογος που δεν μπαίνουμε ειναι αυτος! :DLDElbwf.jpg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...