Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 973
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιζει ακομα κανεις  απο εδω ? 

Διαβαζω οτι θα συχγωνευθουν καπιοι σερβερς και επίσης οτι το 3.5 εφερε μεγαλες αλλαγες 

Δημοσ.

Εγώ παίζω αλλά οχι τίποτα το τρελό. Οι αλλαγές ειναι αρκετές αλλά δεν έκατσα καθόλου να ασχοληθώ με αυτές μιας και θέλω να ξανά φτάσω μαχ λεβελ πρώτα

Δημοσ.

Σε ποιον σερβερ εισαι ?

Εχω στον rangora 1 archer 4,6 gs και ψηνωμαι  να μπω για λιγο τωρα που θα ενωθει με αλλους 2 σερβερς να αναψουν λιγο τα αιματα 

οι καμενοι βεβαια θα εχουν 8 - 9 K gs αλλα τι να κανουμε  :-)

Δημοσ.

Δεν εχει ανακοινωθεί επίσημα , φημες λενε οτι μετα το 4.0 αρχες χειμωνα  θα ανοιξουν fresh start

Εγω ποτε ξανα σε fresh μπηκα στον tempest να παιξω να περασω την ωρα μου και οσο πάει  

• 2 χρόνια αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται,βγαινει το Archeage Unchained στις 15/10...ειναι το Αrcheage χωρις P2W...και δεν ειναι free

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σε όλους,
δυστυχώς, οι επίσημοι διακομιστές του ArcheAge για την ΕΕ και τη ΝΑ δεν είναι πλέον συνδεδεμένοι, οπότε υπάρχει μόνο η δυνατότητα να παίξετε σε ιδιωτικούς διακομιστές. Ευτυχώς, υπάρχει ένας που είναι ενεργός εδώ και αρκετά χρόνια και αναπτύσσεται εσωτερικά. Πρόσφατα κυκλοφόρησε εδώ η ενημέρωση 9.5 με διάφορες προσαρμοσμένες αλλαγές, με αποτέλεσμα ο διακομιστής να γνωρίσει πρόσφατα μια ισχυρή εισροή παικτών. Τώρα υπάρχουν επίσης πολύ καλές ευκαιρίες για νέους παίκτες να ενταχθούν στους ενεργούς παίκτες. Έτσι, αν εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε για το Archeage, φροντίστε να το ελέγξετε ξανά. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην εικόνα.

Promotion_2.png.68a3eda2c4d109c03a65f2debe8a97a8.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...