Gilmaru Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Erenor Eternal κανείς; Έχει ενδιαφέρουσες αλλαγές και σε skill και στο trading το 3.5 patch.
gr1goris Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Παιζει ακομα κανεις απο εδω ? Διαβαζω οτι θα συχγωνευθουν καπιοι σερβερς και επίσης οτι το 3.5 εφερε μεγαλες αλλαγες
ntinos19 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ παίζω αλλά οχι τίποτα το τρελό. Οι αλλαγές ειναι αρκετές αλλά δεν έκατσα καθόλου να ασχοληθώ με αυτές μιας και θέλω να ξανά φτάσω μαχ λεβελ πρώτα
gr1goris Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ποιον σερβερ εισαι ? Εχω στον rangora 1 archer 4,6 gs και ψηνωμαι να μπω για λιγο τωρα που θα ενωθει με αλλους 2 σερβερς να αναψουν λιγο τα αιματα οι καμενοι βεβαια θα εχουν 8 - 9 K gs αλλα τι να κανουμε
ntinos19 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 στον Shatigon είμαι αυτή τη στιγμή, δεν έχω δει και πολλά όμως. αφοσιώνομαι όσο μπορώ στα quest
galanos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Fresh start νομίζω Νοέμβριο? ???????????? κλαίω...
gr1goris Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν εχει ανακοινωθεί επίσημα , φημες λενε οτι μετα το 4.0 αρχες χειμωνα θα ανοιξουν fresh start Εγω ποτε ξανα σε fresh μπηκα στον tempest να παιξω να περασω την ωρα μου και οσο πάει
gr1goris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δωρακια για την 3η επέτειο του ΑΑ http://forums.archeagegame.com/showthread.php?331388-Celebrate-the-3rd-Anniversary-of-ArcheAge-Sept-14-%96-Oct-18
Gilmaru Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Spoiler Spoiler http://forums.archeagegame.com/showthread.php?353313-FAQ-ArcheAge-Unchained-Updated-9-01-2019 Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από Gilmaru 1
Asotos33 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Για οποιον ενδιαφερεται,βγαινει το Archeage Unchained στις 15/10...ειναι το Αrcheage χωρις P2W...και δεν ειναι free
Fynnn Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Γεια σε όλους, δυστυχώς, οι επίσημοι διακομιστές του ArcheAge για την ΕΕ και τη ΝΑ δεν είναι πλέον συνδεδεμένοι, οπότε υπάρχει μόνο η δυνατότητα να παίξετε σε ιδιωτικούς διακομιστές. Ευτυχώς, υπάρχει ένας που είναι ενεργός εδώ και αρκετά χρόνια και αναπτύσσεται εσωτερικά. Πρόσφατα κυκλοφόρησε εδώ η ενημέρωση 9.5 με διάφορες προσαρμοσμένες αλλαγές, με αποτέλεσμα ο διακομιστής να γνωρίσει πρόσφατα μια ισχυρή εισροή παικτών. Τώρα υπάρχουν επίσης πολύ καλές ευκαιρίες για νέους παίκτες να ενταχθούν στους ενεργούς παίκτες. Έτσι, αν εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε για το Archeage, φροντίστε να το ελέγξετε ξανά. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην εικόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα