spirit)earth)aflame Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 δείτε links σε προηγούμενες σελίδες για screenshots στο ολοκληρωμένο παιχνίδι. οι alpha ss φαίνονται "χάλια" συγκριτικά με το πως είναι τελικά το παιχνίδι
SlackulatoR Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 F2p θα είναι;Δεν έχω καταλάβει.Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον πάντως από πολλές απόψεις. Ναι αλλά θα έχει και cash shop(όχι p2w), θα ακολουθήσουν το μοντέλο του Rift. Διάβασε εδώ: http://archeage-hellas.eu/?p=1228 δείτε links σε προηγούμενες σελίδες για screenshots στο ολοκληρωμένο παιχνίδι. οι alpha ss φαίνονται "χάλια" συγκριτικά με το πως είναι τελικά το παιχνίδι Στην ουσία δεν είναι alpha, εφόσον τρέχει τον released client της Κορέας απλά μεταφρασμένο. Δεν είναι ο ίδιος δηλαδή με της alpha στην Kορέα(που η alpha εκεί ήταν πριν κάτι χρόνια ) Σαν να παίζεις την τελική έκδοση είναι. Alpha κτλ το έχουν ονομάσει επειδή ακόμη λείπουν κάποιες μεταφράσεις κτλ. 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 α δεν το ήξερα ρε 'συ. λέω και 'γω,πότε θα προλάβαιναν να το βγάλουν; εγώ είμαι εκτός για λίγο μιας και η ru version θέλει κάτι ματσακονιές που βαριέμαι να κάνω. (και παίζει και μπαν αν σε πιάσουν)
SlackulatoR Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Το παιχνίδι τα σπάει γενικά. Σε βγάζει από το themepark στοιχείο όταν πρέπει να κάνεις crafting, να φτιάξεις αγρόκτημα/σπίτι/πλοία κτλ με αποτέλεσμα να μην είναι το leveling η ουσία για να φτάσεις στα 50. Όλες οι εργασίες δίνουν και αυτές xp με αποτέλεσμα να μην μένεις πίσω στα levels όταν τις κάνεις.
SlackulatoR Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Διαγωνισμός για 3 alpha keys στα official forums: http://forums.archeagegame.com/showthread.php?2846-ArcheAge-Alpha-Caption-Contest
SlackulatoR Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ανακοινώθηκαν τα founder packs από την Trion Silver ($49.99): Beta access, four-day head start, Founder title (with stats), 30-day patron pass, experimental hang glider, and 2,500 credits. Gold ($99.99): Beta access, four-day head start, Traveler title (with stats), 60-day patron pass, 10 evenstones, 10 hereafter stones, glass phoenix hang glider, desert assassin platemail, and 7,500 credits. Archeum ($149.99): Alpha access, beta access, four-day head start, Trailblazer title (with stats), 90-day patron pass, daru troves, 10 evenstones, 10 hereafter stones, glass phoenix hang glider, desert assassin platemail, Founder’s cloak with customizable logo, personalizable crest, 10 pet healing potions, and 15,000 credits.
Atallos1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μονο εγω εχω την αποψη οτι τα λεφτα ειναι τραγικα πολλα? 150 για alpha access?
FLOOFLIS Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μονο εγω εχω την αποψη οτι τα λεφτα ειναι τραγικα πολλα? 150 για alpha access? Αυτό το φρούτο με alpha access και οποιοδήποτε χρηματικό αντίτιμο ποτέ δεν μου έκατσε καλά. Αρπαχτή θα το έλεγα..
SlackulatoR Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Είναι πολλά ναι. Το θέμα είναι πως στο πακέτο περιλαμβάνεται και patron status 90 ημερών που κοστίζει. Το patron status και το head-start είναι αυτά που μετράνε άντε και τα credits(για το cash shop) αν και δεν γνωρίζουμε τι θα περιέχει. Εγώ πιστεύω πως βιάστηκαν να τα παρουσιάσουν.
SlackulatoR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Site: Με τo patch 1.2 θα γίνει το ξεκίνημα του ArcheAge και καθυστέρηση της beta
aliakas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 έχει σκάσει μύτη το wildstar σκάει και το exp το wow και αυτοί βιάζονται να το βγάλουν ? από την στιγμή που βγήκε πρώτο το wildstar τώρα ας περιμένουν στην ούρα και για το exp του wow δηλ έχουν χρόνο για πολλές beta μέχρι το '15
figolfin13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Παιδες καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν η διαδικασια για να μπουμε στο ρωσσικο σερβερ ισχυει ακομα; ευχαριστω.
Atallos1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αν κ δεν ασχολουμαι πλεον δεν νομιζω οτι εχει αλλαξει κατι Ξεκινα τη διαδικασια αν θες να παιξεις κ αν καπου κολλησεις ριχνεις πμ η ρωτας εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα