figolfin13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Οκ φιλε μου σε ευχαριστω, εσυ σταματησες να ασχολησε γιατι περιμενεις το launch στην ευρωπη η δεν αξιζει σαν game;
Atallos1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Σταματησαν κυριως να παιζουνε οι υπολοιποι απο την παρεα που παιζαμε οποτε βαρεθηκα το leveling process μονος μου κ μαλλον καλυτερα για να μην δω τα παντα , να εχω κατι να κανω κ στο EU Επισης το αγγλικο google translate patch ειναι αναγκαιο μεν αλλα εκνευριστικο . Σε ψιλοκουραζει σε μερικα quest να καταλαβεις τι ακριβως λεει .
figolfin13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 θα το δοκιμασω τοτε αλλα μαλλον θα μεινω στο eso προς το παρον αναμενοντας την κυκλοφορια στα μερη μας.
SlackulatoR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 πότε θα γίνει τελικά release στην Ευρώπη ? Λογικά μετά το καλοκαίρι. 1
SlackulatoR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Site: Σήμερα το Patch 1.2 στην Alpha, Patch notes και προσθήκη νέου server
Omigis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Έχουν ανακοινώσει ποτε θα βγει η Beta? Για μέσα στο καλοκαίρι είχα ακούσει ισχύει η είναι αέρας?
SlackulatoR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Έχουν ανακοινώσει ποτε θα βγει η Beta? Για μέσα στο καλοκαίρι είχα ακούσει ισχύει η είναι αέρας? Μέσα με τέλη Ιουλίου θα βγει.
SlackulatoR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Διαγωνισμός με 2 κλειδιά για το Closed Beta Event 1
xrist0s4 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δηλαδη εμεις δεν μπορουμε να παιξουμε τωρα? ψαχνω να το κατεβασω και δεν βγαζω ακρη!
SlackulatoR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δηλαδη εμεις δεν μπορουμε να παιξουμε τωρα? ψαχνω να το κατεβασω και δεν βγαζω ακρη! Δεν έχει βγει ακόμη το παιχνίδι. Είναι σε στάδιο Alpha και στις 17 ξεκινάει η Closed Beta. Μετά πάμε σε Open Beta και μετά θα βγει. Ο μόνος τρόπος για να παίξεις τώρα είναι να αγοράσεις το Archeum Pack από http://www.archeagegame.com/en/shop/ Ότι κάνεις θα χαθεί βέβαια γιατί οι Alpha και Beta servers θα γίνουν wipe όταν βγει το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα