Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ φιλε μου σε ευχαριστω, εσυ σταματησες να ασχολησε γιατι περιμενεις το launch στην ευρωπη η δεν αξιζει σαν game;

Δημοσ.

Σταματησαν κυριως να παιζουνε οι υπολοιποι απο την παρεα που παιζαμε οποτε βαρεθηκα το leveling process μονος μου κ μαλλον καλυτερα για να μην δω τα παντα , να εχω κατι να κανω κ στο EU

Επισης το αγγλικο google translate patch ειναι αναγκαιο μεν αλλα εκνευριστικο . Σε ψιλοκουραζει σε μερικα quest να καταλαβεις τι ακριβως λεει . 

Δημοσ.

Έχουν ανακοινώσει ποτε θα βγει η Beta? Για μέσα στο καλοκαίρι είχα ακούσει ισχύει η είναι αέρας?

Δημοσ.

Έχουν ανακοινώσει ποτε θα βγει η Beta? Για μέσα στο καλοκαίρι είχα ακούσει ισχύει η είναι αέρας?

Μέσα με τέλη Ιουλίου θα βγει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δηλαδη εμεις δεν μπορουμε να παιξουμε τωρα? ψαχνω να το κατεβασω και δεν βγαζω ακρη!

Δεν έχει βγει ακόμη το παιχνίδι. Είναι σε στάδιο Alpha και στις 17 ξεκινάει η Closed Beta. Μετά πάμε σε Open Beta και μετά θα βγει. Ο μόνος τρόπος για να παίξεις τώρα είναι να αγοράσεις το Archeum Pack από http://www.archeagegame.com/en/shop/

Ότι κάνεις θα χαθεί βέβαια γιατί οι Alpha και Beta servers θα γίνουν wipe όταν βγει το παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...