xrist0s4 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μαλισταα...με αλλα λογια θα αργησει ακομα! καλα κ υπαρχουν βλακες που πληρονουν για να παιξουν ενω ξερουν οτι θα σβηστουν ολα??τι να πω! και ειναι και καμπανιες...
SlackulatoR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μαλισταα...με αλλα λογια θα αργησει ακομα! καλα κ υπαρχουν βλακες που πληρονουν για να παιξουν ενω ξερουν οτι θα σβηστουν ολα??τι να πω! και ειναι και καμπανιες... Δεν είναι μόνο για να παίξεις. Το patron status σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις claim land στο παιχνίδι, δηλαδή να έχεις φάρμα/σπίτι και το Archeum π.χ δίνει 3 μήνες patron status (subscription σαν να λέμε). Επίσης σου δίνει credits για το cash shop κτλ... Θα είναι πολύ cash shop heavy το ArcheAge, μένει να δούμε τώρα που θα το βάλουν στην beta τις τιμές και να απαιτήσουμε balance από την Trion...
sephirothsw Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Απο οτι καταλαβα σταματησαν να βγαζουν το english patch και πλεον δεν μπορουμε να παιξουμε στον ρωσικο server σωστα? Επισης δεν μπορουμε να παιξουμε πουθενα αλλου εκτος και αγορασουμε το founder pack για τους ευρωπαϊκους servers.... Με λιγα λογια πρεπει να περιμενουμε την open beta..... και μεχρι τοτε τι κανουμε....????
Atallos1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Εχω 2 κλειδακια για την πρωτη CB , 17-21 Ιουλιου Lemme know αν τα θελει καποιος
EvilEyes Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ενα κλειδακι θα το ηθελα αν υπαρχει διαθεσιμο.
SlackulatoR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Να έχετε το νου σας στα links αυτού του post για beta keys: http://forums.archeagegame.com/showthread.php?15861-ArcheAge-Closed-Beta-Code-Giveaways Συνήθως τα βάζουν αργά το βράδυ (μετά τις 12) λόγο της διαφοράς ώρας... 1
giorgoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Εχω 2 κλειδακια για την πρωτη CB , 17-21 Ιουλιου Lemme know αν τα θελει καποιος Και εγω ενα κλειδακι αν προλαβα και γινεται φυσικα!
GabrielConnor Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Εάν έχει κανείς κλειδάκι για την beta θα το εκτιμούσα
Atallos1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Tελος τα κλειδακια απο εμενα , αν βρω giveaway θα ενημερωσω 1
Gerara_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Παρακαλω για ενα κλειδακι και σε μένα αν ειναι δυνατόν
Xorxhs! Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Να έχετε το νου σας στα links αυτού του post για beta keys: http://forums.archeagegame.com/showthread.php?15861-ArcheAge-Closed-Beta-Code-Giveaways Συνήθως τα βάζουν αργά το βράδυ (μετά τις 12) λόγο της διαφοράς ώρας... μηπως τελείωσαν ή θα ξαναβγάλουν?
EvilEyes Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Επιλογη για downloads εχει ανοιξει η θα ειναι διαθεσιμο τις επομενες μερες; Περασα το κλειδι κανονικα αλλα δεν εχω επιλογη για download client.
SlackulatoR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 μηπως τελείωσαν ή θα ξαναβγάλουν? Θα ξαναβγάλουν Επιλογη για downloads εχει ανοιξει η θα ειναι διαθεσιμο τις επομενες μερες; Περασα το κλειδι κανονικα αλλα δεν εχω επιλογη για download client. Λογικά από αύριο θα γίνει διαθέσιμος ο beta client, δουλεύουν πάνω σε αυτό απ'ότι είπαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα