Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλισταα...με αλλα λογια θα αργησει ακομα! καλα κ υπαρχουν βλακες που πληρονουν για να παιξουν ενω ξερουν οτι θα σβηστουν ολα??τι να πω! και ειναι και καμπανιες...

• Απαντ. 973
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαλισταα...με αλλα λογια θα αργησει ακομα! καλα κ υπαρχουν βλακες που πληρονουν για να παιξουν ενω ξερουν οτι θα σβηστουν ολα??τι να πω! και ειναι και καμπανιες...

Δεν είναι μόνο για να παίξεις. Το patron status σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις claim land στο παιχνίδι, δηλαδή να έχεις φάρμα/σπίτι και το Archeum π.χ δίνει 3 μήνες patron status (subscription σαν να λέμε). Επίσης σου δίνει credits για το cash shop κτλ...

Θα είναι πολύ cash shop heavy το ArcheAge, μένει να δούμε τώρα που θα το βάλουν στην beta τις τιμές και να απαιτήσουμε balance από την Trion...

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβα σταματησαν να βγαζουν το english patch και πλεον δεν μπορουμε να παιξουμε στον ρωσικο server σωστα? Επισης δεν μπορουμε να παιξουμε πουθενα αλλου εκτος και αγορασουμε το founder pack  για τους ευρωπαϊκους servers.... Με λιγα λογια πρεπει να περιμενουμε την open beta..... και μεχρι τοτε τι κανουμε....???? :(

Δημοσ.

Εχω 2 κλειδακια για την πρωτη CB , 17-21 Ιουλιου

Lemme know αν τα θελει καποιος

Και εγω ενα κλειδακι αν προλαβα και γινεται φυσικα! :)

Δημοσ.

Επιλογη για downloads εχει ανοιξει η θα ειναι διαθεσιμο τις επομενες μερες; Περασα το κλειδι κανονικα αλλα δεν εχω επιλογη για download client.

Δημοσ.

μηπως τελείωσαν ή θα ξαναβγάλουν?

Θα ξαναβγάλουν

Επιλογη για downloads εχει ανοιξει η θα ειναι διαθεσιμο τις επομενες μερες; Περασα το κλειδι κανονικα αλλα δεν εχω επιλογη για download client.

Λογικά από αύριο θα γίνει διαθέσιμος ο beta client, δουλεύουν πάνω σε αυτό απ'ότι είπαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...