comfuzio Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Να ρωτήσω και γω ο άσχετος, είναι σε στυλ wow το παιχνίδι?
lefteris210 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Να ρωτήσω και γω ο άσχετος, είναι σε στυλ wow το παιχνίδι? εχει πολλα παρει πολλα στοιχεια απο πολλα MMO.
cmi30 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Να ρωτήσω και γω ο άσχετος, είναι σε στυλ wow το παιχνίδι? Πάντως το σύστημα μάχης (Tab targeting) μοιάζει πολύ με αυτό του wow
comfuzio Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Πάντως το σύστημα μάχης (Tab targeting) μοιάζει πολύ με αυτό του wow Δηλαδή θέλει να βγάζεις χάρακα για να μετράς απόσταση για να μην σου λέει "the target is too far" σαν το wow αντί να προχωρήσει ο χαρακτήρας στην απαιτούμενη απόσταση για να κάνει το skill όπως στο L2; Αν και πιο πολύ θέλω να μάθω αν είναι quests based όπως το terra... Θέλω να βρω ένα mmorpg αλλά να μην είναι σαν το terra με 1kk quests ή cartoon σαν το wow...
SlackulatoR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Έχει πολλά quests αλλά παίρνεις XP και από το pvp και από crafting και από παντού (μέχρι και όταν παίρνεις κάτι από το mailbox ). Είναι sandpark mmo, δηλαδή έχει στοιχεία themepark και sanbox προσπαθώντας να βρει μια ισορροπία. Επειδή έχω παίξει και το Tera δεν κουράζει τόσο παρόλο που έχει και αυτό πολλά quests, θα το δεις και μόνος σου αν παίξεις.
comfuzio Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Το ψήνω αλλά αυτό με τα quests του terra είναι κάτι που θέλω να αποφύγω. Φυσικά και πρέπει να υπάρχουν quests για την εξέλιξη του χαρακτήρα και του παιχνιδιού αλλά αυτό που είχε το terra ήταν τραγικό! Βασικά είμαστε 6 άτομα που αφήσαμε το Lineage2 εδώ και καιρό (λόγο pay to win) και θέλουμε σαν παρέα να αρχίσουμε κάποιο νέο mmo(rpg) και να παίζουμε λίγες ώρες την μέρα, βέβαια για την παρέα μου το πιο καλό είναι το L2 σαν στυλ αλλά ποτέ ξανά NCWest!Το Archeage είδα ότι έχει ωραία γραφικά σχεδόν σαν L2 και αρκετά classes και φαίνεται καλό για να το πω στην παρέα μου 1
SlackulatoR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Το ArcheAge το σχεδίασε το ίδιο άτομο όπως και το Lineage 1 γι'αυτό και έχει ομοιότητες. Μπορείτε να φτάσετε από lvl 1 στα 50 χωρίς να κάνετε quests αλλά μόνο από την φάρμα, το θέμα είναι πως οι φάρμες και τα σπίτια χρειάζονται να είσαι patron status (subscription) για να τα τοποθετήσεις. Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ: Νέα για το Patron Status και APEX System 1
comfuzio Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Αξίζει το Silver founder? Έστω για τον Guild leader?
comfuzio Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Υπάρχει κάποιο beta invite για να δω και γω το παιχνίδι;
soik85 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Αξίζει το Silver founder? Έστω για τον Guild leader? Πάντα είναι ρίσκο τα founder εκτός εαν είσαι fan του lineage όπως εγώ. Τα 40 € να μεν είναι αρκετά αλλά αν δεν έχεις να χάσεις τίποτα είσαι οκ. Beta invite δεν θα βρεις δωρεάν. Κάνε εγγραφή στο site και ήλπιζε
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μια χαρα βρισκεις beta invite , εγω πως βρηκα 2? Απλα κοιτατε τα γνωστα sites
soik85 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μια χαρα βρισκεις beta invite , εγω πως βρηκα 2? Απλα κοιτατε τα γνωστα sites Μιλώ για αυτή τη στιγμή να περιμένεις να σου δώσουν σε ένα forum key.
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Το ιδιο πραμα λεμε , δεν χρειαζεται να περιμενεις στο insomnia για ενα key MMORPG , MMOhut δινουν keys γενικα . Στο subreddit του Archeage ειδοποιουν συνηθως για το ποτε υπαρχουν keys Λιγο ψαξιμο κ υπομονη θελει
comfuzio Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Όχι δεν θα περιμένω, μάλλον θα το πάρω την Δευτέρα Έχω όμως 5-6 άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι τους λέω για το παιχνίδι και θέλουν να μπουν να το δουν... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
soik85 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Όχι δεν θα περιμένω, μάλλον θα το πάρω την Δευτέρα Έχω όμως 5-6 άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι τους λέω για το παιχνίδι και θέλουν να μπουν να το δουν... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! τσίμπα ένα founder και πες να τσοντάρουν έναν καφέ ρε παιδί μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα