Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν θα περιμένω, μάλλον θα το πάρω την Δευτέρα :) 

Έχω όμως 5-6 άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι τους λέω για το παιχνίδι και θέλουν να μπουν να το δουν...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! 

ΓΙα να παρουν μια γευση απο τη beta http://www.twitch.tv/directory/game/ArcheAge

Δημοσ.

Είναι η εντυπωσή μου ή προκειται για ένα μοναδικό παιχνίδι σε σχέση με την σαβούρα που έχει βγει τα τελευταία χρόνια?

Δημοσ.

Είναι η εντυπωσή μου ή προκειται για ένα μοναδικό παιχνίδι σε σχέση με την σαβούρα που έχει βγει τα τελευταία χρόνια?

Ναι απλή εντύπωση σου είναι. 

Δημοσ.

Ναι απλή εντύπωση σου είναι. 

Δηλαδή θεωρείς ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι νέο?

Κατά την γνώμη σου ποιο θεωρείς άξιο να ασχοληθεί κανείς αυτή την περίοδο?

Δημοσ.

Δηλαδή θεωρείς ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι νέο?

Κατά την γνώμη σου ποιο θεωρείς άξιο να ασχοληθεί κανείς αυτή την περίοδο?

Έχει να προσφέρει πολλά απλά η λέξη "μοναδικό" κτλ είναι υπερβολή. Τα ίδια είχαμε και με το Guildwars2 και στο τέλος όλοι oi hardcore την κάναμε. Περίμενε να δεις το game όταν ανοίξει τελείως για να το κρίνουμε. 

Δημοσ.

Πάντως εγώ πήρα πριν από λίγο το founder pack και κατεβάζω το παιχνίδι τώρα.

Από αυτά που έχω δει και έχω διαβάσει φαίνεται ωραίο παιχνίδι αν και για μένα φαίνεται ότι θα με κουράσει με όλα αυτά τα quests που βλέπω ότι έχει a la terra αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από την παρέα 

Δημοσ.

Εχοντας παιξει την beta μια φιλικη προειδοποιηση για οποιον σκοπευει να παιξει.Εαν δεν πληρωσεις το παιχνιδι και δεν πληρωνεις συνδρομη ειναι αδυνατον να ανταγωνιστεις καποιον που πληρωνει γιατι οταν εισαι offline σαν F2P παιχτης δεν κανεις regen τα labor points με αποτελεσμα αν δεν λιωσεις να μην μπορεις να κανεις τπτ στο παιχνιδι εν αντιθεση με καποιον που πληρωνει.Και τα labor points χρειαζονται απο το να ανοιξεις quest items μεχρι παντου.Το παιχνιδι διαφημιζεται ως f2p απλα αυτος ο ισχυρισμος δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα.Το παιχνιδι ως εχειν ειναι καθαρα pay2win

Δημοσ.

Εχοντας παιξει την beta μια φιλικη προειδοποιηση για οποιον σκοπευει να παιξει.Εαν δεν πληρωσεις το παιχνιδι και δεν πληρωνεις συνδρομη ειναι αδυνατον να ανταγωνιστεις καποιον που πληρωνει γιατι οταν εισαι offline σαν F2P παιχτης δεν κανεις regen τα labor points με αποτελεσμα αν δεν λιωσεις να μην μπορεις να κανεις τπτ στο παιχνιδι εν αντιθεση με καποιον που πληρωνει.Και τα labor points χρειαζονται απο το να ανοιξεις quest items μεχρι παντου.Το παιχνιδι διαφημιζεται ως f2p απλα αυτος ο ισχυρισμος δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα.Το παιχνιδι ως εχειν ειναι καθαρα pay2win

Έτσι ακριβώς είναι, ο μόνος τρόπος να ανταγωνιστείς σαν F2P είναι να είσαι σε αξιόλογη guild η οποία θα σε βοηθήσει (κάπως έτσι γινόταν και στο L2 :P)

Η Trion είπε πως θα κοιτάξει το feedback από τις beta και θα κάνει αλλαγές στο cash shop - αυτό μένει να το δούμε αλλά είναι γεγονός πως οι τιμές του cash shop και γενικά το παιχνίδι δεν είναι final.

Δημοσ.

Απο καπου πρεπει να βγαλει λεφτα και η Trion. Το θεμα ειναι οτι οταν φτασεις στο τελος θα εχεις το ιδιο armor που εχει και καποιος που πληρωνει. Απλα εσυ μπορει να αποκτησεις το armor σε 1 μηνα ενω ο αλλος σε 1 βδομαδα.

Δημοσ.

Αν είναι έτσι δεν είναι πρόβλημα, πρόβλημα θα είναι άμα βάλουν όπως στο L2 τα scrolls για +15 όπλα προς 50 ευρώ το 1 και εμείς δεν θα μπορούμε να πάρουμε ενώ πχ άραβες (το μάμησαν το L2) κάνανε 10 όπλα +15 για πλάκα! 

Στο L2 και γω πήγα πολύ γρήγορα 99/97 και είχα R99 gear και κάποια epics αλλά από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσα να ανταγωνιστώ αυτούς που είχαν τέτοιο gear με +15 blessed όπλα και +10 blessed armor sets γιατί δεν είχα λεφτά αλλά και να είχα δεν υπάρχει λόγος να τα δίνω σε ένα παιχνίδι και μάλιστα τόσα πολλά λεφτά.
Να δώσεις σήμερα ως 20 ευρώ για το account και 5 ευρώ το μήνα συνδρομή νομίζω ότι είναι ένα ρεαλιστικό πακέτο για ένα mmorpg ή σε ένα f2p να δώσεις 10-15 όταν αυτό χρειάζεται πάλι είναι εντάξει.

Το που θα βγάλει λεφτά η Trion είναι άλλη ιστορία. Αν θέλει να έχει ένα παιχνίδι φάντασμα σαν το L2 μπορεί να το κάνει p2w αλλά αν θέλει ένα καλό κοινό και χαρούμενους παίχτες πρέπει να προσέξει τον κόσμο της.

Στα του ArcheAge μάλλον 2-3 άτομα από την παρέα θα πάρουν patron account σαν και εμένα, ψάχνουμε clan/guild που να έχει ανοχή σε noobs :P και μια απορία, όταν μετά από 30 μέρες φύγει το patron status το δικαίωμα για σπίτι/φάρμα κτλ παραμένει ή θέλει την συνδρομή κάθε μήνα; 

Έκανα archer στην beta αλλά δεν μου άρεσε, και σκέφτομαι για κάποιον DD, τι είναι πιο δυνατό; mele ή mage DD?

Για mele έλεγα Battlerage + Defence + Vitalism ή songcraft (κάτι σαν tank με damage και debuffs ή heal)

Για mage έλεγα Occultism + Sorcery + Vitalism.

Ωραίο είναι που έχει τόσους συνδυασμούς από classes αλλά δεν ξέρω τι να φτιάξω τελικά.

Αναμονή για νέο beta

Δημοσ.

Το Eklipsis είναι ένα νέο Ελληνικο Ταγμα που ψάχνει για παίχτες οι οποίοι ενδιαφέρονται για οργανωμένη και σωστή κοινότητα που υποστηρίζει τα μέλη τις σε κάθε επίπεδο, με τον δέοντα σεβασμό εντός του παιχνιδιού για την προσωπικότητα του ατόμου τους, που θα τους κάνει να νιώθουν ικανοποίηση και την απαιτούμενη ασφάλεια για το παιχνίδι που επέλεξαν να ασχοληθούν, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι άλλο από το Archeage το οποίο αναμένατε να ανοίξει τις θύρες του εντός του έτους 2014. Aν θέλετε να συμπορευτείτε μαζί μας με κύριο στόχο την διασκέδαση αλλά και την εξέλιξη μας στο παιχνίδι σε λογικά πάντα πλαίσια (άνθρωποι με υποχρεώσεις είμαστε) τότε σας περιμένουμε.Τα άτομα που ψάχνουμε είναι πρώτα από όλα λογικά, ώριμα ,με ομαδικό πνεύμα και με όρεξη για διασκέδαση και παιχνίδι. Δεν θέτουμε όριο ηλικίας διότι στην πορεία μας έχουμε τύχει οικογενειάρχες (30+) να συμπεριφέρονται χειρότερα και πιο ανώριμα από κάποιους τους οποίους η ηλικία τους θα δικαιολογούσε μια τυχόν ανώριμη συμπεριφορά.

Άτομα με ανώριμη ,προκλητική και αλόγιστη συμπεριφορά ,ανεξάρτητου ηλικίας, αποκλείονται .Παίζουμε για να περνάμε καλά και όχι να λύνουμε πρόσθετα προβλήματα που προκύπτουν από ένα παιχνίδι .Όλα φαίνονται στην πορεία....... Αν λοιπόν συμφωνείτε με τα παραπάνω θα χαρούμε να σας έχουμε στην παρέα μας στο παιχνίδι. http://eklipsis.shivtr.com/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...