shadow1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 επιτελους αντε να βγει να δουμε τι παιζει.!κλασικα μποερδεματα με classes αλλα αυτο ειναι το ωραιο!
Atallos1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Κλειδακια http://www.onrpg.com/giveaways/archeage-closed-beta-code-giveaway-2/ http://mmohuts.com/giveaways/archeage-closed-beta-code-giveaway-2 1
GabrielConnor Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ψάχνω στο account μου να βρώ που κατεβάζω τον client αλλά δεν μπορώ να το βρώ! Βοήθεια!
d3m1s Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Xorxhs! υπαρχει ακομα το key? Αν ναι θα το ηθελα....
soik85 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Εχω κ εγω ενα εξτρα , αν θελει καποιος μιλαει Εγω θα το ήθελα αν είναι εύκολο
wintaxt Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 πωπω απλάα δεν το ακουμπάω...θα χωρίσω αν μπλέξουμε και με αυτό...wildstar +archage βέβαιος θάνατος...
Gilmaru Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μπήκα κι εγώ στο beta πρώτη φορά. Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις, να μην είχε τόσο χαζοχαρούμενη μουσική ώρες ώρες θα ήταν ακόμη καλύτερες. Έχει κανείς πρόβλημα με τα textures btw;; Εγώ αν δεν διαγράψω το cache κάθε φορά πριν μπω, σε κάποια συγκεκριμένα σημεία τα textures εμφανίζονται θολά. Όπως πχ σε αυτήν την φωτό (είναι από το ίντερνετ τυχαία, αλλά είναι ακριβώς έτσι). Συμβαίνει μόνο σε σημεία που έχει κάτι σαν πεζόδρομο κλπ.
soik85 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 εγω πάλι θα έλεγα ότι όποιος έπαιζε rift se hardcore επίπεδο δεν θα του φανεί και το game της χρονιάς... Θα πω αυτό που είπα και για το wildstar. λίγοι η μήνες του.... το ξενέρωμα του καμένου. Ούτε το dance δεν άλλαξαν από το rift Copy paste. ελπίζω σε βελτιωσεις και συνεχίζω να το κοιτάω. Μπήκα κι εγώ στο beta πρώτη φορά. Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις, να μην είχε τόσο χαζοχαρούμενη μουσική ώρες ώρες θα ήταν ακόμη καλύτερες. Έχει κανείς πρόβλημα με τα textures btw;; Εγώ αν δεν διαγράψω το cache κάθε φορά πριν μπω, σε κάποια συγκεκριμένα σημεία τα textures εμφανίζονται θολά. Όπως πχ σε αυτήν την φωτό (είναι από το ίντερνετ τυχαία, αλλά είναι ακριβώς έτσι). Συμβαίνει μόνο σε σημεία που έχει κάτι σαν πεζόδρομο κλπ. Beta είναι και βλέπουμε.... εδώ εμένα όποτε ξεκινάει βίντεο σε Quest story μοιάζει με Minecraft το πρωτο δευτερόλεπτο...
SlackulatoR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 εγω πάλι θα έλεγα ότι όποιος έπαιζε rift se hardcore επίπεδο δεν θα του φανεί και το game της χρονιάς... Θα πω αυτό που είπα και για το wildstar. λίγοι η μήνες του.... το ξενέρωμα του καμένου. Ούτε το dance δεν άλλαξαν από το rift Copy paste. ελπίζω σε βελτιωσεις και συνεχίζω να το κοιτάω. Beta είναι και βλέπουμε.... εδώ εμένα όποτε ξεκινάει βίντεο σε Quest story μοιάζει με Minecraft το πρωτο δευτερόλεπτο... Ποιο dance copy paste, η Trion είναι publisher όχι developer για να το κάνει αυτό. Επίσης το endgame του και γενικά ο στόχος είναι διαφορετικός από το Rift, είναι πιο pvp oriented. Μπήκα κι εγώ στο beta πρώτη φορά. Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις, να μην είχε τόσο χαζοχαρούμενη μουσική ώρες ώρες θα ήταν ακόμη καλύτερες. Έχει κανείς πρόβλημα με τα textures btw;; Εγώ αν δεν διαγράψω το cache κάθε φορά πριν μπω, σε κάποια συγκεκριμένα σημεία τα textures εμφανίζονται θολά. Όπως πχ σε αυτήν την φωτό (είναι από το ίντερνετ τυχαία, αλλά είναι ακριβώς έτσι). Συμβαίνει μόνο σε σημεία που έχει κάτι σαν πεζόδρομο κλπ. Αυτό είναι θέμα με το DX11(dx10 στην ουσία) που δυστυχώς δεν φτιάχτηκε. Με DX9 λύνεται και προσωπικά δεν το έχω συναντήσει σε DX9 από τότε που ξεκίνησα στην Alpha.
saflom Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ποιο dance copy paste, η Trion είναι publisher όχι developer για να το κάνει αυτό. Επίσης το endgame του και γενικά ο στόχος είναι διαφορετικός από το Rift, είναι πιο pvp oriented. Εννοεί το PUBLIC skill.. μπήκα στο rift και μετά στο archeage και είναι ίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα