Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντυπώσεις από εμένα ως τώρα (30 level Shaman).[beta]

1) Κουραστικό repeatable Quest system, εντάξει όχι όπως το Tera που ήταν 1 npc να δίνει 10 quest για κάθε ένα που τελείωνα αλλά και πάλι στο σημείο που είμαι τώρα έχω 20+ ενεργά quests.
Πραγματικά δεν υπάρχει άλλο τρόπος εξέλιξης από το Quest vs Grinding? 10 χρόνια μετά το L2/wow και σε αυτό το κομμάτι ΚΑΜΙΑ καινοτομία.

2) Dungeons όσο και να προσπάθησα δεν μπόρεσα να βρω group για να κάνω τα πρώτα dungeons, μια τα μέλη ήταν low level και μια δεν υπήρχαν τα classes που γενικά σε κάθε mmo είναι δύσκολο να βρεις (Tank, Healer). Λογικά τώρα που είμαι 30 θα πάω και θα τα κάνω solo και θα τελειώσει η υπόθεση!

3) Classes το παιχνίδι έχει λέει 120classes(!) οι πιο πολλοί που έκανα group ήταν σαν και εμένα Shaman! σπάνια να δω κάποιο άλλο class. 

4) North vs South, East vs West, White vs Black και πάει λέγοντας.... really? c'mon! 2014 και το στόρυ ίδιο με όλα τα άλλα mmorpg.... όπως και στα quest. Έχουν ξεμείνει από ιδέες οι devs των mmorpg ή βολεύει το copy/paste & rename των wowειδών; 

Έχει και ωραία στοιχεία το παιχνίδι αλλά δεν το βλέπω να με κρατάει όπως με κράτησε για χρόνια το L2 (φυσικά με πολλά και μεγάλα brakes).

Εξακολουθεί το L2 για μένα να είναι πιο καλό παιχνίδι στην προ του free2play έκδοση του και δεν έχω βρει ακόμα κάποιο mmo αντίστοιχο του 

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά.!!!

Ξέρει κανεις ποτε θα άνοιξη το Archeage free σήμερα τελειώνει το beta key και δεν έχω ιδέα τι γίνετε μετά. 

Αν ξέρει κάποιος ας απάντηση.

τύχ

Δημοσ.

1) Κουραστικό repeatable Quest system, εντάξει όχι όπως το Tera που ήταν 1 npc να δίνει 10 quest για κάθε ένα που τελείωνα αλλά και πάλι στο σημείο που είμαι τώρα έχω 20+ ενεργά quests.

Πραγματικά δεν υπάρχει άλλο τρόπος εξέλιξης από το Quest vs Grinding? 10 χρόνια μετά το L2/wow και σε αυτό το κομμάτι ΚΑΜΙΑ καινοτομία.

Farming/crafting/pvp δεν έκανες; Επίσης πως γίνετε να βρίσκεις το questing/grinding κουραστικό αλλά από την άλλη να σου αρέσει το L2 περισσότερο;  :wacko:

Γενικά είναι δύσκολο να το κρίνεις αυτό το παιχνίδι από νωρίς. Πρέπει να φτάσεις 50, να μπεις σε guild και να αρχίσεις τα pvp/trade runs/crafting κτλ για να δεις αν θα σε κρατήσει. Αυτό ισχύει για πολλά mmorpgs με την μόνη διαφορά ότι όταν έφτανες το endgame έκανες η pve ή pvp, εδώ έχεις περισσότερες επιλογές (rift,siege,arena,owpvp,crafting,farming,trade runs,housing,dungeons,exploration,pirating κτλ).

Δημοσ.

Farming/crafting/pvp δεν έκανες; Επίσης πως γίνετε να βρίσκεις το questing/grinding κουραστικό αλλά από την άλλη να σου αρέσει το L2 περισσότερο;  :wacko:

Γενικά είναι δύσκολο να το κρίνεις αυτό το παιχνίδι από νωρίς. Πρέπει να φτάσεις 50, να μπεις σε guild και να αρχίσεις τα pvp/trade runs/crafting κτλ για να δεις αν θα σε κρατήσει. Αυτό ισχύει για πολλά mmorpgs με την μόνη διαφορά ότι όταν έφτανες το endgame έκανες η pve ή pvp, εδώ έχεις περισσότερες επιλογές (rift,siege,arena,owpvp,crafting,farming,trade runs,housing,dungeons,exploration,pirating κτλ).

Στο L2 έκανες ένα party με healer/bd/sw/wc/warlord και μερικά DD και έπαιρνες ένα spot και έλιωνες για ώρες!

Στο AA και στα wowειδές είναι τρέχα εδώ φάε 5 πήγαινε εκεί άλλα 5 ξανά πίσω, τόσο τρέξιμο δεν είχα ρίξει στα 10 χρόνια του L2! 

Δύσκολο μου φαίνεται το να φτάσω 50, βαρέθηκα από το 25 που έγινε εντελώς μονότονο το παιχνίδι! Πραγματικά αν φάει wipe ο Beta δύσκολο με βλέπω να αρχίζω toon από το 0 στον live! 

Δημοσ.

Στο L2 έκανες ένα party με healer/bd/sw/wc/warlord και μερικά DD και έπαιρνες ένα spot και έλιωνες για ώρες!

Στο AA και στα wowειδές είναι τρέχα εδώ φάε 5 πήγαινε εκεί άλλα 5 ξανά πίσω, τόσο τρέξιμο δεν είχα ρίξει στα 10 χρόνια του L2! 

Δύσκολο μου φαίνεται το να φτάσω 50, βαρέθηκα από το 25 που έγινε εντελώς μονότονο το παιχνίδι! Πραγματικά αν φάει wipe ο Beta δύσκολο με βλέπω να αρχίζω toon από το 0 στον live! 

Γίνεται και στο ArcheAge αυτό ειδικά στο Library που είναι στα lvl 50. Βασικά απ'ότι φαίνεται δεν ψάχνεις mmorpg αν βαρέθηκες από τα 25 σε ένα mmo που προσφέρει περισσότερα απ'ότι τα wowειδές όπως λες.

Το να κάνεις party στα lvls που αναφέρεις και να κάτσεις σε ένα spot δε νομίζω να γίνεται σε κανένα mmorpg, αν περιμένεις να γίνει από μόνο του χωρίς να παίζεις με φίλους ή guild.

Δημοσ.

Έχει νόημα να φαρμάρεις XP στο 50 level? Υποτίθεται ότι πας 50 για να κάνεις PVP και end content gaming.

MMORPG ψάχνω αλλά όχι αυτό το πράγμα, είναι κουραστικό ο τρόπος του leveling με quest και μόνο, γιατί μέχρι το 31 που έφτασα δεν είδα και κάτι άλλο για να ανέβω πέραν των repeatable-μονότονων quests.

Τα κρύβουν όλα τα άλλα μέχρι κάποιο level? 

Στο σημείο που είμαι τώρα με τα όσα έχω δει ως τώρα και όχι όσα δεν έχω δει, το παιχνίδι είναι ένα copy/paste του tera.

Ίσως στην beta 3 να δω και κάτι άλλο που δεν είδα ως τώρα, το ελπίζω αλλά με ως τώρα που έχω δει με τα δικά μου κριτήρια με άριστα το 100 θα του έβαζα επιεικώς 55/100 αν και πιστεύω πως όταν φτάσω να κάνω και όλα τα άλλα εκτός του questing (yikes!) ίσως να του έβαζα ένα 80/100 που είχα αρχικά στο μυαλό μου ότι τόσο άξιζε. 

• Like 1
Δημοσ.

Για τα quests στο είχα πει πριν ξεκινήσεις πως είναι σαν του Tera (αλλά λίγο καλύτερα). Το θέμα είναι πως μπορείς να πας 50 μόνο με το crafting/farming/gathering και να μην κάνεις quests (το έχουν κάνει πολλοί), γι αυτό σου είπα πως βιάστηκες να πεις την άποψή σου. Δεν είναι σωστό να λέμε "πήγα 25lvl" και μετά να το "θάβεις" το παιχνίδι όποιο και αν είναι αυτό.

Για το XP στα 50 το Library είναι ένα μέρος που θα ανοίξει μελλοντικά όταν θα ανέβει το lvl cap στα 55.

Το copy paste του Tera είναι τελείως λάθος που λες, καθώς εκείνο δεν έχει στοιχεία sandpark και έχουν πολλές διαφορές που τις ανέφερα. Μακάρι πάντως να είχε και pve καλό το ArcheAge, ειδικά τα boss mechanics του Tera, δεν έχει τίποτε άλλο να ζηλέψει από το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Όσοι θέλετε να πάρετε μέρος στο CBE3 (Πέμπτη 8μ.μ.), αύριο θα αρχίσουν να μοιράζονται keys από:

Alienware
Razer
Rixty
MMORPG.com
Curse
TenTonHammer
NowGamer
Gamona
PCGamesN
MMOHuts
onRPG
BrowserGames.de
Free2Play.chip.de
Games.de

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μηπως ξερεις ποτε θα αρχισουν να μοιραζουν κλειδια ?  μερα και ωρα φυσικα εννοω

υ.γ. επισης κανενα λινκ με τον installer δεν θα ηταν ασχημο

Το βράδυ λόγο διαφοράς ώρας συνήθως. Στο http://www.reddit.com/r/archeageδίνουν και links όταν θα αρχίσει το μοίρασμα. Τον client τον κατεβάζεις μέσω του Glyph όταν γίνει διαθέσιμος από την Trion (συνήθως μερικές ώρες πριν το beta event).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...