Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μου άρεσε καθόλου το παιχνιδάκι, αδιάφορο και generic καμία σχέση με το απολαυστικό MMO ,RIFT, της ίδιας εταιρίας.

• Like 1
  • Απαντ. 973
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το ειδα στο twitch  και μου θυμισε το  siege  στο l2 ....  και ειπα να το τιμησω μιας και δεν ειναι και πολυ themepark αλλα εχει πολλα sandbox στοιχεια .

ενταξει , εχει σπασμενη κινηση ο χαρακτηρας αλλα αυτα  διορθωνονται . παντως πιο πολυ περμενω το black-desert παρα οτιδηποτε αλλο . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου άρεσε καθόλου το παιχνιδάκι, αδιάφορο και generic καμία σχέση με το απολαυστικό MMO ,RIFT, της ίδιας εταιρίας.

Η XL Games είναι ο developer, Trion o publisher (και developer του Rift).

το ειδα στο twitch  και μου θυμισε το  siege  στο l2 ....  και ειπα να το τιμησω μιας και δεν ειναι και πολυ themepark αλλα εχει πολλα sandbox στοιχεια .

ενταξει , εχει σπασμενη κινηση ο χαρακτηρας αλλα αυτα  διορθωνονται . παντως πιο πολυ περμενω το black-desert παρα οτιδηποτε αλλο . 

Το Siege δεν είναι τόσο απολαυστικό από άποψη σχεδιασμού όσο το L2 αλλά είναι ότι πιο κοντά. Δηλαδή τα κάστρα ναι μεν τα σχεδιάζεις εσύ αγοράζοντας τοίχους αλλά μέσα είναι άδεια δηλαδή είναι σαν να προστατεύεις τον αέρα (από άποψη immersion το λέω). Βέβαια είναι σημαντικό για ένα guild μιας και ορίζεις τους φόρους της περιοχής στην οποία βρίσκεται το κάστρο, και επίσης κάθε εβδομάδα παίρνεις κάποια πολύ ακριβά costumes (δίνουν stats όχι μόνο cosmetic) και mount.

Επεξ/σία από SlackulatoR
  • Like 1
Δημοσ.

Η XL Games είναι ο developer, Trion o publisher και developer του Rift.

Το Siege δεν είναι τόσο απολαυστικό από άποψη σχεδιασμού όσο το L2 αλλά είναι ότι πιο κοντά. Δηλαδή τα κάστρα ναι μεν τα σχεδιάζεις εσύ αγοράζοντας τοίχους αλλά μέσα είναι άδεια δηλαδή είναι σαν να προστατεύεις τον αέρα (από άποψη immersion το λέω). Βέβαια είναι σημαντικό για ένα guild μιας και ορίζεις τους φόρους της περιοχής στην οποία βρίσκεται το κάστρο, και επίσης κάθε εβδομάδα παίρνεις κάποια πολύ ακριβά costumes (δίνουν stats όχι μόνο cosmetic) και mount.

κλέιδα επεσαν ή οχι ακομα ? στην razer παντως τιποτα ακομα

Δημοσ.

κλέιδα επεσαν ή οχι ακομα ? στην razer παντως τιποτα ακομα

Γύρω στις 12 με 1 θα αρχίσουν λογικά. Τα περισσότερα τα δίνουν τις ώρες που οι Ευρωπαίοι κοιμούνται μιας και είναι στo America τα sites αυτά.

Δημοσ.

Η XL Games είναι ο developer, Trion o publisher (και developer του Rift).

Dont worry, ξέρω πολλά από Rift, μιας και ακόμη ενεργός Player είμαι εδώ και χρόνια, το νέο τους εγχείρημα μου φάνηκε αδιάφορο.

Ίσως στρώσει μετά αλλά μπαααααααααααα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...