HadesGR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δεν μου άρεσε καθόλου το παιχνιδάκι, αδιάφορο και generic καμία σχέση με το απολαυστικό MMO ,RIFT, της ίδιας εταιρίας. 1
comfuzio Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Και εγώ το άφησα στην άκρη εντελώς το παιχνίδι, όταν ανοίξει το τελικό θα μπω πάλι. 1
Han Solo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 το ειδα στο twitch και μου θυμισε το siege στο l2 .... και ειπα να το τιμησω μιας και δεν ειναι και πολυ themepark αλλα εχει πολλα sandbox στοιχεια . ενταξει , εχει σπασμενη κινηση ο χαρακτηρας αλλα αυτα διορθωνονται . παντως πιο πολυ περμενω το black-desert παρα οτιδηποτε αλλο .
SlackulatoR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν μου άρεσε καθόλου το παιχνιδάκι, αδιάφορο και generic καμία σχέση με το απολαυστικό MMO ,RIFT, της ίδιας εταιρίας. Η XL Games είναι ο developer, Trion o publisher (και developer του Rift). το ειδα στο twitch και μου θυμισε το siege στο l2 .... και ειπα να το τιμησω μιας και δεν ειναι και πολυ themepark αλλα εχει πολλα sandbox στοιχεια . ενταξει , εχει σπασμενη κινηση ο χαρακτηρας αλλα αυτα διορθωνονται . παντως πιο πολυ περμενω το black-desert παρα οτιδηποτε αλλο . Το Siege δεν είναι τόσο απολαυστικό από άποψη σχεδιασμού όσο το L2 αλλά είναι ότι πιο κοντά. Δηλαδή τα κάστρα ναι μεν τα σχεδιάζεις εσύ αγοράζοντας τοίχους αλλά μέσα είναι άδεια δηλαδή είναι σαν να προστατεύεις τον αέρα (από άποψη immersion το λέω). Βέβαια είναι σημαντικό για ένα guild μιας και ορίζεις τους φόρους της περιοχής στην οποία βρίσκεται το κάστρο, και επίσης κάθε εβδομάδα παίρνεις κάποια πολύ ακριβά costumes (δίνουν stats όχι μόνο cosmetic) και mount. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2014 από SlackulatoR 1
Han Solo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Η XL Games είναι ο developer, Trion o publisher και developer του Rift. Το Siege δεν είναι τόσο απολαυστικό από άποψη σχεδιασμού όσο το L2 αλλά είναι ότι πιο κοντά. Δηλαδή τα κάστρα ναι μεν τα σχεδιάζεις εσύ αγοράζοντας τοίχους αλλά μέσα είναι άδεια δηλαδή είναι σαν να προστατεύεις τον αέρα (από άποψη immersion το λέω). Βέβαια είναι σημαντικό για ένα guild μιας και ορίζεις τους φόρους της περιοχής στην οποία βρίσκεται το κάστρο, και επίσης κάθε εβδομάδα παίρνεις κάποια πολύ ακριβά costumes (δίνουν stats όχι μόνο cosmetic) και mount. κλέιδα επεσαν ή οχι ακομα ? στην razer παντως τιποτα ακομα
SlackulatoR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 κλέιδα επεσαν ή οχι ακομα ? στην razer παντως τιποτα ακομα Γύρω στις 12 με 1 θα αρχίσουν λογικά. Τα περισσότερα τα δίνουν τις ώρες που οι Ευρωπαίοι κοιμούνται μιας και είναι στo America τα sites αυτά.
HadesGR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Η XL Games είναι ο developer, Trion o publisher (και developer του Rift). Το Siege δεν είναι τόσο απολαυστικό από άποψη σχεδιασμού όσο το L2 αλλά είναι ότι πιο κοντά. Δηλαδή τα κάστρα ναι μεν τα σχεδιάζεις εσύ αγοράζοντας τοίχους αλλά μέσα είναι άδεια δηλαδή είναι σαν να προστατεύεις τον αέρα (από άποψη immersion το λέω). Βέβαια είναι σημαντικό για ένα guild μιας και ορίζεις τους φόρους της περιοχής στην οποία βρίσκεται το κάστρο, και επίσης κάθε εβδομάδα παίρνεις κάποια πολύ ακριβά costumes (δίνουν stats όχι μόνο cosmetic) και mount. Dont worry, ξέρω πολλά από Rift, μιας και ακόμη ενεργός Player είμαι εδώ και χρόνια, το νέο τους εγχείρημα μου φάνηκε αδιάφορο. Ίσως στρώσει μετά αλλά μπαααααααααααα
SlackulatoR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Ξεκίνησαν να μοιράζουν keys για το Closed Beta Event 4: https://www.facebook.com/ArcheageHellas/posts/702918649794857
gildo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δυστυχως δεν μπορω να το κατεβασω.Εrror 1034 μου γραφει.
SlackulatoR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δυστυχως δεν μπορω να το κατεβασω.Εrror 1034 μου γραφει. Μάλλον θέμα του antivirus/firewall: https://support.trionworlds.com/app/answers/detail/a_id/915/~/how-to-fix-error-1034
gildo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Τωρα που το εβαλα κατεβαζει κανονικα.Μηπως οι server το πρωι ειχαν καποιο θεμα.
Anxisfanis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Και εμένα μου το έβγαλε το πρωί. Δοκίμασα μετά από 5 λεπτά και έπαιξε κανονικά.
HadesGR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Θα το δοκιμάσω άλλη μία φορά μιας και έχω beta invitation Για να δούμε!
SlackulatoR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Σε ποιον server παίζετε? Υπάρχει ελληνικό guild Akropolis στον Shatigon: http://akropolisguild.enjin.com/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα