Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Archeage_Banner_Europe.png

H Trion Worlds θα είναι η Εκδότης του ArcheAge σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη

H Trion Worlds έχει υπογράψει μια συμφωνία με την XL GAMES της Νότιας Κορέας για ναφέρει το big-budget fantasy role-playing game ArcheAge στις δυτικές αγορές. Θα δημοσιεύσει το παιχνίδι στην Red Door online commerce πλατφόρμα στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

more info here

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sog.png

Ετοίμασα ένα Ελληνικό fansite για το ArcheAge, όποιος έχει κάποια ιδέα, ή οτιδήποτε μου λέει:

www.archeage-hellas.eu

Έχω κάνει μεταφράσεις για κάποιες από τις πληροφορίες για το παιχνίδι για όποιον ενδιαφέρεται και θα γράφω ότι νεότερο βρίσκω.

Όποιος θέλει να ακολουθεί τα νέα του fansite, ή να υποστηρίξει την προσπάθεια εδώ είναι η σελίδα μας στο facebook:

https://www.facebook.com/ArcheageHellas

Επεξ/σία από SlackulatoR
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ζωντανευω το θεμα για να πω οτι το παιχνιδι ειναι σε open beta στη Ρωσια , υπαρχει αγγλικο patch κ ειναι fully playable

5-6 ατομα που το παιζουμε ολοι συμφωνουμε οτι ειναι εξαιρετικο , ισως μια ελπιδα αναμεσα στο TESO/Wildstar που αφηνουν μια meh εντυπωση μεχρι τωρα 

Αν καποιος θελει να μπει lemme know

• Like 1
Δημοσ.

το ξεκίνησα χθες δεν έκατσα πολύ βέβαια,αλλά μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον και μου θύμισε παλιές καλές εποχές που είχες αυτό το συναίσθημα του άγνωστου.

ευχαριστώ Atallos1 για την βοήθεια.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ρίχτε και από εδώ καμμιά πληροφορία ρε 'σεις ;)

Και απο δω αν υπαρχει τπτ παιδια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...