altair Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πάω για αργοναύτες νομίζω για άλλη μια φορά. Με το που βγει θα γίνει install καλά check αργοναύτες εννοείται ( σε είχα συμπαθήσει από τα df review σου ) βασικά ας πάει καλά το game με προσοχή στο f2p (εγώ το προτιμούσα συνδρομητικό) ώστε να κρατήσει τον κόσμο του. αλλά τι θα γίνει φέτος? μας περιμένει και το elite ....
Han Solo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) το επαιξα για λιγο ομως . δεν προλαβα να δω τιποτα απο τα features που εχει δυστυχως . στις 16 θα επανερθω με νεοτερα ... ομως δεν με ενθσουσιασε καθολου το animation του παικτη . το θεωρω οτι βιαστηκαν να το βγαλουν ωστε να χτυπησουν το update pack του gw2 ή θελαν να χτυπησουν την πιτσιρικαρια που ξεκιανει το σχολειο ή δεν ξερω και εγω γιατι βιαστηκαν με τετοιο animation να το κανουν release . τεσπα τα λεμε ξανα στις 16 υ.γ. παντως εχω νεα απο τον server μου στο gw2 , 2 καθαρα wvw ( pvp openfield ) guilds θα το ξεκινησουν ολοι μαζι ... ο κοσμος διψαει για openfield μαχες και οι εταιρειες του σερβιρουν "καναπεδακια" για να τους κοπει η ορεξη .αυτα ειναι τα κακα μαντατα για το gw2 Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2014 από Han Solo
SlackulatoR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μια χαρά είναι τα animations στο παιχνίδι, πιο ομαλά από του GW2. Δεν βιάστηκαν να το κάνουν release γιατί το παιχνίδι έχει βγει στην Κορέα εδώ και 2 χρόνια, η Trion απλά το φέρνει σε Αμερική και Ευρώπη με διάφορες αλλαγές για το δικό μας market.
Han Solo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ε οχι και πιο απαλα απο του gw2 .... μου θυμισε το l2 οπως κινιόταν ο χαρακτηρας
SlackulatoR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ε οχι και πιο απαλα απο του gw2 .... μου θυμισε το l2 οπως κινιόταν ο χαρακτηρας Μήπως παίζεις με low settings στα γραφικά; γιατί έχει επιλογή για τα animations. Σε εμένα είναι μια χαρά...ειδικά στα mounts φαίνεται πως έχει γίνει σωστή δουλειά στα animations.
Han Solo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως παίζεις με low settings στα γραφικά; γιατί έχει επιλογή για τα animations. Σε εμένα είναι μια χαρά...ειδικά στα mounts φαίνεται πως έχει γίνει σωστή δουλειά στα animations. με i7 oc στα 4.5ghz & gtx 780 ,αναλυση 1920x1200 σε 24" οθονη , δεν νομιζω να το επαιξα σε low settings ...
SlackulatoR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω, εμένα μου φαίνονται καλύτερα τι να σου πω.
Hykman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας και από εμενα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το guild μας θα παίξει archeage και αρχίσαμε τα recruits ειμαστε διεθνης guild και δίνουμε βάση περισσότερο στο pvp, έχουμε αγγλικό chat και χρησιμοποιούμε το Teamspeak για την επικοινωνία.Σκοπός μας ειναι να φτιάξουμε μια ευχάριστη παρέα και να παίξουμε το παιχνίδι με χαρά και ικανότητα, άμα κάποιος ενδιάφερετε και θέλει να παίξει μαζί μας μπορεί να κάνει apply στο site mas www.deathpath.com . Θα ξεκινήσουμε όταν το παιχνίδι θα γίνει release.
Rizas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραίο το Arceage και πολλά υποσχόμενο,ίσως από τα καλύτερα sandbox games εδώ και χρόνια(έτσι φαίνεται τουλάχιστον)!Αλλά ρε παιδιά τα γραφικά του δεν είναι λίγο απαρχαιωμένα ? Δεν το έχω παίξει....από ότι έχω δει απο video και streams! Απλά ρωτάω για να πάρω την γνώμη απο άτομα που το έχετε ζήσει γιατί σαν gameplay με έχει ενθουσιάσει και το βρίσκω και αρκετά πρωτότυπο!
Atallos1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Well δεν τα λες κ απαρχαιωμενα σε max settings 2
SlackulatoR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Σήμερα στις 20:00 ξεκινάει η open beta, να και τα patch notes: http://forums.archeagegame.com/showthread.php?35353-ArcheAge-Version-1.2-Build-4.7-Patch-Notes ~800mb το patch στο Glyph
Rizas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον θα του κάνω μια επίσκεψη! Είναι απαιτητικό παιχνίδι γενικά για full settings??
saflom Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Σήμερα στις 20:00 ξεκινάει η open beta, να και τα patch notes: http://forums.archeagegame.com/showthread.php?35353-ArcheAge-Version-1.2-Build-4.7-Patch-Notes ~800mb το patch στο Glyph Θα γίνουν delete μετα oi χαρακτήρες ή θα συνεχίσουν κανονικα;
Hykman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Θα γινουν DELETE για να αρχισει το headstart στις 12 του μηνος για 4 ημερες για οσους το εχουν πληρωσει και 16 του μηνος θα ανοιξει για ολους τους αλλους.
SlackulatoR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον θα του κάνω μια επίσκεψη! Είναι απαιτητικό παιχνίδι γενικά για full settings?? Με 660ti μπορείς π.χ να παίξεις σε full settings (DX9). Εννοείτε πως σε siege κτλ τα ρίχνεις όλα low ότι και να έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα