Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 660ti μπορείς π.χ να παίξεις σε full settings (DX9).

Εννοείτε πως σε siege κτλ τα ρίχνεις όλα low ότι και να έχεις.

Καλά αυτό το έχουμε συνηθίσει σε όλα τα MMORPG....δεν έχει υπάρξει ακόμα mainstream cpu που να μπορεί να αντέξει τέτοιες καταστάσεις με τόσο κόσμο σε οποιοδήποτε game αυτού του είδους!!

• Απαντ. 973
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με 660ti μπορείς π.χ να παίξεις σε full settings (DX9).

Εννοείτε πως σε siege κτλ τα ρίχνεις όλα low ότι και να έχεις.

660 με 2gb ram εχω, το παιζει σιγουρα καλα αλλα δεν το δοκιμασα σε full settings....αλλα μου εβαλες την απορια να το βαλω και σε  full setings  B)

Δημοσ.

Έβαλα low επειδή το pc μου ειναι παλιό e5300/5770hd/4gb ram (έπαιζα wow/gw 2 / rift) και ηταν άθλιο , ο char δεν περπατούσε , ηταν λες και πετούσε πάνω απο το έδαφος και τα npc/mobs ηταν αόρατα , μονο τις health bars έβλεπα.

βάζω high και όλα έφτιαξαν λολ wut? τουλάχιστον να παίξω μέχρι να φτιάξω το νεο pc σε κανα 2 μηνες

ανάλυση 1680x ofc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα low επειδή το pc μου ειναι παλιό e5300/5770hd/4gb ram (έπαιζα wow/gw 2 / rift) και ηταν άθλιο , ο char δεν περπατούσε , ηταν λες και πετούσε πάνω απο το έδαφος και τα npc/mobs ηταν αόρατα , μονο τις health bars έβλεπα.

βάζω high και όλα έφτιαξαν λολ wut? τουλάχιστον να παίξω μέχρι να φτιάξω το νεο pc σε κανα 2 μηνες

ανάλυση 1680x ofc

λοιπον και εγω το ιδιο θεμα ειχα . θεωρησα οτι θα εκανε σωστο initialize το παιχνιδι πανω στο hardware αλλα @@ρια , το εβαλα στα high και το παιχνιδι ετσρωσε . εχει καλα γραφικα  :) αλλα χανει αρκετα στο animation του χαρακτηρα, οπως ειπα πιο πριν και αυτο ειμαι σιγουρος στο μελλον θα το στρωσουν , ομως  ...ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ και .....

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα SANDBOX ΜΜΟ της προκοπης !!!

απο features τα σπαει και ειναι οτι περιμενε o κοσμος την τελευταίοι 8-ετια .μετα τις πατατες στο θεμα του  pvp απο τα aoc kai swtor . το gw2 κατι εκανε στο openfield pvp αλλα τα σκατωσε οσο δεν πηγαινε στην πορεια γιατι εχει ηλιθιους wvw devs !!!

τωρα φυσικα εχω θεματακι με τα labor / mabor  / malboro πως τα λενε αλλα θα δουμε στην πορεια . αν καταλαβω οτι πανε να βαλουν το χερακι τους στην τσεπη μου θα φανε ακυρο . ενας λογος που δεν μπηκα ακομα σε καμια απο τις παλιες pvp guild που μου ετσειλαν πρσκληση ειναι οτι οι εταιρειες χρησιμοποιουν τα "pro pvp "  guild για να κατευθυνουν τις μαζες .και να ρουφανε λεφτα απο τους παιχτες με διαφορα σκατολοιδια που βγαζουν μεσα στο παιχνιδι που ταχα μου θα χρειαστεις και ως συνηθως στο τελος δεν εχει και αξια ,

τα ιδια εκανε και  h anet με το gw2 και τα wvw guilds .οι ποιο πολλες guild μιλαγανε ( οι leaders ) με τους dev και κανονιζαν transfers που κοστιζαν gems που αν δεν επαιζε ο αλλος 24/7 δεν μπορουσε , αρα τα εσκαγε ....στην μαμα εταιρεια.

το ιδιο θα επιχειρησει και εδω η πως την λενε ...αλλα παιξανε και χασανε ... ουκ αν λαβεις απο τον μην εχοντα  :)...

θα πει καποιοςκαι αυτοι πως θα ζησουν ? ε δεν ειπα οτι αν το ευχαριστιεμαι το παιχνιδι οτι δεν θα κανω κανα donaton ... το αντιθετο . οσο πιο πολυ ακουνε , τοσο πιο πολυ θα βλεπουν χρημα στην τσεπη τους ...με μετρο παντα  :)

Επεξ/σία από Han Solo
  • Like 2
Δημοσ.

Μη έχων με i7 + 780;Ρε να σου πιουν το αίμα με το μπουρί της σόμπας!!! :P

Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη!

οποιος σκορπαει τα λεφτα του ασκοπα στα πιξελακια στο τελος δεν εχει λεφτα να παρει ουτε ι5 , ουτε 680 .... ποσο μαλλον καλυτερα :P

btw .... με οικονομιες βγηκαν τα  i7 + 780

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως αν δεν αλλαξουν το cash shop , το παιχνιδι θα ειναι ο ορισμος του P2W

Ναι, με το τελευταίο update μείωσαν την τιμή και το cooldown των labor potions και επίσης πρόσθεσαν κάτι boxes τα οποία δίνουν το material με το οποίο κάνεις craft armor και weapons. Πολύ κακή επιλογή να κάνουν κάτι τέτοιο τελευταία στιγμή ενώ όλοι η κοινότητα τους έχει δείξει πως δεν θέλουν crafted items στο cash shop ή άλλα p2w στοιχεία.

Άποψη μου είναι πως στο επόμενο live-streaming (10/9 στις 2:30 τα ξημερώματα...) θα ανακοινώσουν πως "ακούσαμε την κοινότητα και θα τα αφαιρέσουμε" για να κάνουν τους "καλούς". 

Αν δεν το κάνουν, το παιχνίδι θα καταλήξει όπως τα περισσότερα mmorpgs μετά τους πρώτους μήνες, μόνο που αυτοί θα έχουν βγει κερδισμένοι αν κάποιοι ανοίξουν τα πορτοφόλια τους στο cash shop.

Και το ανάλογο forum post: http://forums.archeagegame.com/showthread.php?35572-ArcheAge-Open-Beta-Marketplace-Changes

Επεξ/σία από SlackulatoR
Δημοσ.

Ακριβως

Στην αρχη ηταν τα 150αρια για το founder . Λες δεν γ@μιεται οσοι εχουν καψα να στηριξουν το παιχνιδι κτλ θα το παρουν

Μετα υπαρχει το patron για τα σπιτια κ το land . Λες κι εκει αντε , αφου αυτο θα χρειαστει να το παρω κι αυτο

Ε κ τωρα μειωσαν τα LP που παιρνουν οι free , εκαναν τα LP pots τον κυριο τροπο να παιρνεις LP κ ταυτοχρονα σου βαζουν κ το archeum σε chest απο το cash shop . Εχει κ η κοροιδια τα ορια της

No tricks , no traps κ τα @@ μου κουνιουνται Trion

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως είναι καλυμμένοι και δεν μπορείς να τους κάνεις κάτι, δηλαδή στα founder packs σου πετάει ένα "τα αντικείμενα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση" και άντε γεια. Το ίδιο και στα game updates.

Υπάρχουν πολλά forum polls όπου το μεγαλύτερο ποσοστό  των ατόμων ψηφίζει κατά των labor potions και γενικά p2w, αλλά ξαφνικά έρχεται η Trion και σου πετάει το patch αυτό για να τα αρπάξει...

Θα δούμε, εγώ πιστεύω πως θα το αλλάξουν πριν το release.

Δημοσ.

kj4yiuw621cq.png

Greetings! The Death Path is searching new chosen ones to dominate the battleground.

About us

We are a group of founders of Death Path guild from TERA. Our players had a high regard in the guild landscape and all of them were in the global top 100 list of best PvP player ratings. In Archeage Death Path is a PvP focused guild, too that is aiming to be again in the toplist of the best PvP guilds on the server. Because of our previous knowledge we already have experience in running a guild in every aspect. 

Our guild values are teamwork and friendship. We are not trying to make a mass guild (zerg) where 90% of players don't know anything about the others. The quality of the cooperation with each other is more value to us than the simple numbers. In TERA this concept was very successful and we mastered outnumbered situations with good teamwork. Additionally we are not thinking only about the game but to spend a good time with players from all around Europe.

Why choosing Death Path?

We know exactly what we want, and we will try to get this as much as we can. We love PvP in any available way and we always try to improve ourselves. Therefore we are trying to learn from ours and our enemies’ mistakes and thus our maxim is: “Never back up never surrender!”

Additional information

Server we are playing on: [EU] Kyprosa
Continent: Haranya (Firrans, Harani)

Guild website: http://www.deathpath.com

Recruitment

Currently we are recruiting active PvP focused players from all over Europe. We have some simple principles which are preconditions for a successful application:

1. Your English skills need to be adequate enough to ensure a good communication.
2. You need to be at least 20 years old
3. Teamspeak usage while ingame and a working microphone are absolutely required.
4. Always try to be respectful and calm while representing the guild.
5. Follow the instructions of the Guild Lead and the Guild Officers.
6. Support other guild members as good as you can.
7. Inform the Guild Lead or Officers about absences longer than 5+ days (otherwise you will be kicked out of the guild).
8. The use of bots / exploits or hacks is illegal for the good name of the guild. Players caught on using those kind of programs will be kicked out of the guild.
9. Guild meetings are there to inform about events, important news and changes to the guild. You should attend them.
10. While being member at Death Path you are not allowed to play in or with other guilds.
11. Use the same nickname in teamspeak, the forum and ingame.
12. Always think about your guild mates in teamspeak. Dont scream, use too many insults or be rude (This also applies to the global / guild chat ingame).

To apply please use the forum at our website posted above.

Closing statement

Thank you for your time! We appreciate every application and will answer very fast. And after all even if we are not getting brothers in arms we will see each other on the sea when we are boarding your ship or besiege your castle. 

Death Path - Never back up! Never surrender!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...