Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 973
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπηκε κανεις ? Εγω 2-3 ωρες και ακομα κατεβαζει πφφφ δεν θα μπω αποψε χαχαχα

μπήκα ισα να καπαρώσω 2 ονόματα 

Δημοσ.

Ακομα δεν αρχισε το παιχνιδι κατσε να περαση λιγος χρονος επισης συμφωνα με πλυροφοριες πολυ ελλινες πανε στον Dahuta

το πως θα πάει θα φανεί αργότερα που θα βγουν τα υπόλοιπα f2p που ειναι και next gen απο όλες τις απόψεις

για τώρα που υπάρχει ξεραΐλα καλό ειναι βέβαια και μακάρι να πάει καλά , όσο μεγαλύτερος ανταγωνισμός τόσο καλύτερα για εμάς

aier soz!

no prob το κατάλαβα κ μπήκα εκει

πάντως μου κάνει εντύπωση , εφτιαξα 2 char @ aier και τώρα μου εχει ανενεργούς τους υπόλοιπους server , ουτε να φτιάξω char δεν αφήνει

έτσι πάει για τους f2p ? αν ναι δεν μας τα λένε καλά

Δημοσ.

το πως θα πάει θα φανεί αργότερα που θα βγουν τα υπόλοιπα f2p που ειναι και next gen απο όλες τις απόψεις

για τώρα που υπάρχει ξεραΐλα καλό ειναι βέβαια και μακάρι να πάει καλά , όσο μεγαλύτερος ανταγωνισμός τόσο καλύτερα για εμάς

no prob το κατάλαβα κ μπήκα εκει

πάντως μου κάνει εντύπωση , εφτιαξα 2 char @ aier και τώρα μου εχει ανενεργούς τους υπόλοιπους server , ουτε να φτιάξω char δεν αφήνει

έτσι πάει για τους f2p ? αν ναι δεν μας τα λένε καλά

προσωπικα το καταλαβαινω τον περιορισμο στην δημιουργια χαρακτηρων , οπως και την αναμονη για τους εντελως free παικτες σε σχεση με αυτους που πληρωνουν , αλλα αυτο που  διαβασα στο ARCHEUM STARTER PACK  ( 140 ευρω παρακαλω ) πραγματικα με αφησε αφωνο ....

INCLUDES:

• 1500 Credits
  • 90 Days of Patron Status
  • Corrupt Ally's Wings Glider
  • 13 Inventory Expansion Scrolls
  • 4 Worker's Compensation Potions
  • 2 Crest Brainstorm Reagents
  • 3 Vocation Expertise Tonics
  • 3 Lucky Quicksilver Tonics
  • 2 Immortal XP Tonics
  • 6 Limited Edition: Skybound Housewarming Gifts
  • 6 Archeum Supply Crates
  • 2 Vocation Tonics
  • 2 Character Slot Expansions
  • Breeze Pet Helm
  • Breeze Pet Legguards
  • Breeze Mount Saddle
  • Mirage Elk
  • Purestar Ball Attire (Blue)
  • Spacious Storage Chest

με 140 ευρω παιρνεις επιπλεον 2 character slots ? σωπατε ρε παιδια ...σοβαρη υποθεση !!!

διαβασα ολα τα πακετα και πραγματικα δεν προκειται να παρω ουτε το  αρχικο  τους πακετο μεχρι να συνελθουν ( 45 ευρω = 1 παιχνιδι για pc ) . διαδικτυακες "καουρες" να σκορπαω σε Pixels τα χρηματα  μου δοξα τον θεο δεν εχω .

οσο καλο και να ειναι ενα παιχνιδι , ποσο μαλλον ενα mmo οπου η νικη στο pvp δεν στηριζεται στο skill του παικτη* οπως στα fps αλλα σε χιλιους δυο παραγοντες , πρεπει να ειναι αδαης καποιος για να χαλαει τοσα πολλα λεφτα  .....

οπως και δεν εχω καταλαβει  τι στον κορακα εξυπηρετει νσ υπαρχουν credits , labor points , patron , loyalty tokens , apex & archeum ....

πολυ μπερδεμα ρε παιδια .... πολυ , μα παρα πολυ και αν καποιος τα εξηγησει θα του ειμουν ευγνωμων

* που ακομα και στα fps αν πεσεις σε κανεναν hacker ....καλα ξεμπερδεματα ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σκεφτομουν κι εγω να το ξεκινησω παιζοντας κυριως με το economy του παιχνιδιου αφου το combat & τα animations δεν μου αρεσαν καθολου. Δυστυχως ομως αν θελεις να το ευχαριστηθεις και να παιξεις οπως πρεπει, χρειαζεται να πληρωνεις συνδρομη αφου οι περιορισμοι ειναι σημαντικοι και ειδικα οσον αφορα την ιδιοκτησια γης η οποια με ενδιαφερει παρα πολυ, αλλα και τα LP.

Εν παση περιπτωση μακαρι να ειναι καλο το παιχνιδι και να διασκεδασουν οσοι αποφασισουν να το παιξουν. Θα τσεκαρω συχνα παντως να βλεπω σε τι κατασταση βρισκεται και ειδικα οσον αφορα το F2P.

Eldolil δεν σε βρισκω να σε κανω add. Κανε με εσυ οποτε μπεις μεσα.

Επεξ/σία από Mamatereza
Δημοσ.

Την συνδρομή patron μπορείς να την αγοράζεις με ένα item (apex) από το Auction House. Σου δίνει 1250 credits το ένα και το patron status κοστίζει 2400 credits άρα σου περισσεύουν 100 credits. Αυτήν την στιγμή κοστίζει ~100g δηλαδή το patron status και εγώ όταν έφτασα 50 είχα 250g.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...