Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ta 100g είναι κάθε μήνα πρέπει να τα δίνεις? ή είναι μια και έξω ?

100g κοστίζει τώρα, σε ένα μήνα μπορεί να κάνει παραπάνω π.χ που θα τελειώσει το patron από κάποιους. 

Αν θες να αγοράζεις την συνδρομή σου με ingame gold τότε κάθε μήνα πρέπει να αγοράζεις 2 Apex από το Auction House (ή από παίκτες) για να καταλάβεις. Πολύ εύκολο δηλαδή, μιας και μέσα σε ένα μήνα μπορείς να βγάλεις πολύ παραπάνω από 100g.

Δημοσ.

Εγώ λέω να μπω να το δω πρώτα free και αναλογός αν με κρατήσει η όχι να πληρώσω συνδρομή. Βλέποντας και κάνοντας δλδ.

Δημοσ.

ξεκιναω και εγω τωρα..τυχαια μπηκα στο τοπικ και ειδα οτι ηταν απο το 2010 ε λεω παλιο ειναι το game αλλα τελικα μολις ανοιξε,το κατεβαζω και θα σας πω εντυπωσεις!!

Δημοσ.

τελικά σε ποιο server μαζευτηκαν οι περισότεροι Ελληνες "? aier ?
εγώ θα παίξω free για ενα μηνα και αν με κρατήσει κ νιώθω οτι γουστάρω θα τα σκάσω κ θα ειμαι κ ευχαριστημένος 
ας αξίζει να πληρώνεις και no problem , περικοπες απο δω κ απο εκει και βγαίνει κ η συνδρομη
ωραίο αυτό που διάβασα για το apex , μακάρι να βγαίνει κ ας θέλει κάψιμο 
αυτό το μοντέλο πολυ το γουστάρω , να έχει συνδρομή και να σου αφήνει κ περιθόριο να μαζέψεις με ingame gold 
μακάρι να το βάλουν σε όλα τα mmo μελοντικά γιατι ακόμα κ αν ανέβει η τιμή του και βγάζεις 1 μηνα στους 2 μηνες μια χαρά θα ειναι πάλι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι συμφωνω και γω οτι καλο θα ειναι να σταματησει η βλακεια με τα subs στα παιχνιδια. Δεν ειμαστε στο 1980 αλλα στο 2014 με απειρες επιλογες πλεον.

Τουλαχιστον να δωσουν το δικαιωμα, οπως πολυ σωστα το κανουν ηδη καποια παιχνιδια, να αγοραζεις την συνδρομη με ingame gold, χωρις ομως την υπαρξη cash shop.

Ειτε f2p / b2p και cash shop, ειτε p2p χωρις cash shop και με επιλογη αγορας της συνδρομης με ingame gold.

Επεξ/σία από Mamatereza
  • Like 1
Δημοσ.

Ελληνες δεν ξερω που θα εχει αλλα απ'οσο ξερω ολες οι ανταγωνιστικες guilds θα μαζευτουνε στον Kyprosa.
btw queue time 1 ωρα  τουλαχιστον τραγικο

Δημοσ.

Τα queues θα υπαρχουν , αλλα για αυτο ανοιγουν οι καινουριοι servers παιδες

Δεν ειναι αναγκη να στριμωχνεστε ολοι σε εναν 

Δημοσ.

με patron status μειώνεται η αναμονή σε queue;

Είναι ξεχωριστή η queue για τους patrons και για τους f2p. Επίσης άμα είσαι patron και φας disconnect έχεις μερικά λεπτά να ξανασυνδεθείς χωρίς queue (grace period λέγεται).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...