nicoc89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 πω ρε γμτ κατα τις 12 δεν ειχε queue αλλα δεν ειχα pc που να το τρέχει οκ , τώρα έχω pc κ έχει 1 ώρα queue /facepalm
raxanas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 ειμαι κανα μισαωρο στο queue k ειμαι στο 5120 στον Kyprosa.....
παπι Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ημαρτον. 2o dc και στο καπακι 1h > q εαν δεν φτιαξει η κατασταση με τα q, δεν βλεπω μελλον.
nicoc89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 θα βάλω τα κλάματα , βλέπω 30 min queue και φευγω έρχομαι τώρα και λέει 1 ώρα btw γιατι οταν ειχα μπει μου ειχε δώσει patron stats μέχρι τις 19 νμζ και τώρα μπαίνω σε queue μαζι με τους free?ειναι κ καλά free patron αχχαχααχχαχαχ
raxanas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Για αυτο εγινε maintenance.Το free patron ητανε bugged και στο κανανε remove.Για αυτο μπαινεις με τους free
Mamatereza Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Υπομονη παιδες. Κλασικη κατασταση σε καθε launch παιχνιδιου. Σε μερικες μερες θα ειναι οκ τα πραγματα με τα queues. Προσωπικα θα περιμενω λιγο καιρο να δω πως παει το παιχνιδι και μετα θ αφιερωσω χρονο (χρημα ομως οχι σε συνδρομες κλπ). Βαρεθηκα να κανω lvling σε καθε νεο παιχνιδι που βγαινει και μετα να πηγαινω στο επομενο. Ιδωμεν. Παντως δειξτε λιγακι υπομονη και μην ζητατε νεους σερβερς, διοτι σε λιγες μερες που θα φυγει η καψα, θα παιζει ο κοσμος σε αδειους σερβερς και δεν λεει καθολου σε pvp mmo.
nicoc89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 πωπω γουστάρωθα πέσει γερό λιώσιμο name : Daimonasrace : elfbuild : occ/sorc/vitμάπα : hellraiser χαχαχαα :3==========================================================edit=============εκει που έπαιζα μου κλείνει το game (τν ώρα που παρέδωσα ενα q)ειμαι έτοιμος να σκάσω , πάω να ξαναμπω για να δω πόση ώρα queue θα μου βγάλει και με βάζει αμέσως ενώ είχε queue . μπράβο τους για αυτό .
SlackulatoR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Και φανταστείτε πως ένας ArcheAge server χωράει περίπου 50k παίκτες. Μόλις φτάσει ο αριθμός συνήθως ο server γίνεται lock και δεν μπορείς να φτιάξεις άλλο χαρακτήρα. Αυτό το λέω πληροφοριακά και για αυτούς που θέλουν να παίξουν με τους φίλους τους να το προσέξουν.
wintaxt Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Επαναλαμβανω για οσουε με ξερουν και χωρις να θελω να σπαμαρο το forum ειμαστε στο σερβερ Aier East Side οτιδήποτε μου μιλατε πριβε! Καλο παιχνιδι παιδια!
nicoc89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 πολυ ωραίο το παιχνίδι , παίζει και smooth στο pc που παίζω αλλα γιατι ξαφνικά κλείνει στο άσχετο ? το έπαθε κ κανένας άλλος αυτό ?ουτε error ουτε τίποτα , απλά desktop.
SlackulatoR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 πολυ ωραίο το παιχνίδι , παίζει και smooth στο pc που παίζω αλλα γιατι ξαφνικά κλείνει στο άσχετο ? το έπαθε κ κανένας άλλος αυτό ? ουτε error ουτε τίποτα , απλά desktop. Μπορεί να είναι θέμα με το σύστημα σου, έχεις ανοιχτό antivirus/firewall; Δες και εδώ: https://support.trionworlds.com/app/home
nicoc89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ειδα οτι ειχαν κ άλλοι το ίδιο πρόβλημα και μηνες πριν κ ακόμα ψάχνω τι φταίει .. πφφεντομεταξύ ολοι update το beta client κάνατε ή fresh install ?οχι οτι θα φταίει αυτό , just saying--διάβασα οτι αρκετοί έχουν θέμα μετά την 1 ώρα gameplay με directx 11 λόγο memory leak και οτι φτιάχνεται αν παίξεις με dx9χμμ τέσπα θα το αλλάξω σε 9 και βλέπω , αν ειναι να παίζει χωρίς πρόβλημα ολα καλάέτσι κ αλλιώς προσωρινά παίζω με αυτό το συστημα , σε 1-2 μηνες θα έχω new Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2014 από nicoc89
Han Solo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ενα ωραιο ποστ για το πως πρεπει να παιξετε , οσοι δεν θελετε να πληρωσετε φραγκο http://www.reddit.com/r/archeage/comments/2gkukc/beginners_guide_to_f2p_gaming_in_archeage/ σε ευχαριστω για τα links ( στο ιδιο ειχε και ενα ακομα πολυ κατατοπιστικο ) και αφου τα διαβασα εβγαλα ενα και μονο συμπερασμα . αν θελει η trion να πετυχει το παιχνιδι θα πρεπει να εχει ολους τους παικτες ευχαριστημενους . αυτους που θελουν να στησουν την αυτοκρατορια τους ( και φυσικα θα πρεπει να πληρωνουν με καποιον τροπο αυτην την δυνατοτητα ) μεχρι και αυτους που θελουν απλα να παιζουν για την πλακα τους ., ακα οι free2play . πρεπει ομως να βρει εναν τροπο για να φτιαξει playerbase , κατι που δεν φαινεται στον οριζοντα να το κανει αν υπαρχει αυστηρος διαχωρισμος payed με free2play ολες τις ωρες στα login. και εξηγουμε . αν οπως λεει το παραπανω λινκ οτι οι f2p θα βοηθανε ή θα επιτιθεντε στα καραβανια , προυποθετει να εχει μεσα κοσμο διαθεσιμο να το κανει αυτο . αν ομως αυτη η δουλεια γινεται αποκλειστικα ωρες που δεν μπορουν να παιξουν οι f2p τοτε αυτοι που πληρωνουν συνδρομη δεν θα εχουν την απιτουμενη καλυψη απο τους f2p ,α φου δεν θα παιζουν. προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η trion ακολουθει λαθος μοντελο f2p . ιδιο με αυτο του swtor ( που απετυχε αφου οι server τους συρικνωθηκαν σε απελπιστικο βαθμο σε σχεση με του gw2 που μενουν αναλοιωτοι μετα απο 2 χρονια ) , ενω θα μπορουσε να χρησιμοποιησει του gw2 που σου δινει trial να το δοκιμασεις και αν σου αρεσει το αγοραζεις . και αν το αγορασεις , το παιζεις ολοκληρωμενο . φυσικα με cash shop για skins σε weapons / armor / dyes και γενικοτερες διευκολυνσεις στο παιχνδι , χωρις να γινετε pay 2 win ωστε να "νοιωθει" ο παικτης οτι δεν υστερει εναντι αυτων που σκανε μια περιουσια για να στησουν την αυτοικρατορια τους ( συμφωνω δεν συμφωνω με αυτην την λογικη , ειναι μια αναγκη για πολυ κοσμο και την αποδεχομαι ) σε στατιστικα . μανι μανι εδωσε καπα με +στατιστικα στους founders . ελιπζω παιζοντας να μπορει καποιος να την αποκτησει ή καποια με ιδια στατιστικα , αλλιως αυτος ειναι και ο ορισμος pay 2 win ή καλυτερα να το ονομασουμε .... prepay 2 win Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2014 από Han Solo
Tsino Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 και εμένα μου το έκανε εχτές το βράδυ 2 φορές ... CTD χωρίς δεύτερη κουβέντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα