Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το DX11 (στην ουσία είναι DX10) είναι προβληματικό από πολύ παλιά, δεν νομίζω να το φτιάξουνε οπότε να το τρέχετε σε DX9.

2) Το παιχνίδι έχει memory leak, οπότε αν μετά από μερικές ώρες gameplay σας παρουσιάζει χαμηλά fps, απλά πηγαίνετε στην επιλογή χαρακτήρα και ξανα μπείτε στο παιχνίδι.

3) Όσοι θέλουν borderless windowed εδώ: http://www.reddit.com/r/archeage/comments/2771r9/release_blaa_borderless_archeage/

Κατεβάζετε το http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784 (και τις 2 εκδόσεις x86,x64) και μετά ακολουθείτε τα βήματα στο reddit. To binary χρειάζεται, όχι το source (ένα απλό .dll είναι).

• Απαντ. 973
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιο ειναι το λιγότερο απαιτητικό σε player skills class στο games. Είμαι κάποιας ηλικίας και δεν μπορω πολλά κουμπιά να έχω . Για αρχή θα παίζω solo

Δημοσ.

καλά τώρα έχω ξενερώσει άσχημα με το game 
και με dx9 πάλι τα ίδια 
μπαίνω μετά και μου τα βάζει ολα low , πρέπει να τα ρυθμίσω πάλι απο την αρχή και μου έχει βγάλει το quest tracking απο όλα τα quest
2 φορές σε 2 ώρες , ξεφτίλα

Δημοσ.

Ποιο ειναι το λιγότερο απαιτητικό σε player skills class στο games. Είμαι κάποιας ηλικίας και δεν μπορω πολλά κουμπιά να έχω . Για αρχή θα παίζω solo

Primeval, (archery shadowplay auramancy) ή κάποιο support class με Songcraft tree (buffer).

καλά τώρα έχω ξενερώσει άσχημα με το game 

και με dx9 πάλι τα ίδια 

μπαίνω μετά και μου τα βάζει ολα low , πρέπει να τα ρυθμίσω πάλι απο την αρχή και μου έχει βγάλει το quest tracking απο όλα τα quest

2 φορές σε 2 ώρες , ξεφτίλα

Αν σας γίνονται reset οι ρυθμίσεις είναι bug του παιχνιδιού, και αυτό από παλιά...δεν ξέρω αν θα το φτιάξει η XL ή αν το έφτιαξε στο 1.7.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αφού ρυθμίσεις τα keybindings κτλ να βγεις στο character selection screen. Εμένα δούλεψε, το μόνο που γίνετε reset είναι το UI scale.

Δημοσ.

μα ολα αυτά τα προβλήματα που συναντώ με ενα googlάρισμα βλέπω οτι υπήρχαν 5-6+ μηνες πριν και ειχαν ανοίξει πολλά threads
υποτίθεται οτι τα έφτιαξαν ξερω γω και τώρα @@ 
αυτή τη στιγμή δεν ανοίγει καν το client
πάω να παίξω poe , αμα το φτιάξουν τα λέμε , αρκετά έσπασα τα νευρα μου

Δημοσ.

σε ευχαριστω για τα links ( στο ιδιο ειχε και ενα ακομα πολυ κατατοπιστικο ) και αφου τα διαβασα εβγαλα ενα και μονο συμπερασμα .

αν θελει η trion να πετυχει το παιχνιδι θα πρεπει να εχει ολους τους παικτες ευχαριστημενους . αυτους που θελουν να στησουν την αυτοκρατορια τους ( και φυσικα θα πρεπει να πληρωνουν με καποιον τροπο αυτην την δυνατοτητα ) μεχρι και αυτους που θελουν απλα να παιζουν για την πλακα τους ., ακα οι free2play .

πρεπει ομως να βρει εναν τροπο για να φτιαξει playerbase , κατι που δεν φαινεται στον οριζοντα να το κανει αν υπαρχει αυστηρος διαχωρισμος payed με free2play ολες τις ωρες στα login.

και εξηγουμε . αν οπως λεει το παραπανω λινκ οτι οι f2p θα βοηθανε ή θα επιτιθεντε  στα καραβανια , προυποθετει να εχει μεσα κοσμο διαθεσιμο να το κανει αυτο . αν ομως αυτη η δουλεια γινεται αποκλειστικα ωρες που δεν μπορουν να παιξουν οι f2p τοτε αυτοι που πληρωνουν συνδρομη  δεν θα εχουν την απιτουμενη καλυψη απο τους f2p ,α φου δεν θα παιζουν.

προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η trion ακολουθει λαθος μοντελο f2p . ιδιο με αυτο του swtor ( που απετυχε αφου οι server τους συρικνωθηκαν σε απελπιστικο βαθμο σε σχεση με του gw2 που μενουν αναλοιωτοι μετα απο 2 χρονια ) , ενω θα μπορουσε να χρησιμοποιησει του gw2 που σου δινει trial να το δοκιμασεις και αν σου αρεσει το αγοραζεις . και αν το αγορασεις , το παιζεις ολοκληρωμενο . φυσικα με cash shop για skins σε weapons / armor / dyes και γενικοτερες διευκολυνσεις στο παιχνδι , χωρις να γινετε pay 2 win ωστε να "νοιωθει" ο παικτης οτι δεν υστερει εναντι αυτων που σκανε μια περιουσια για να στησουν την αυτοικρατορια τους ( συμφωνω δεν συμφωνω με αυτην την λογικη , ειναι μια αναγκη για πολυ κοσμο και την αποδεχομαι ) σε στατιστικα . μανι μανι εδωσε καπα με +στατιστικα  στους founders . ελιπζω παιζοντας να μπορει καποιος να την αποκτησει ή καποια με ιδια στατιστικα , αλλιως αυτος ειναι και ο ορισμος pay 2 win ή καλυτερα να το ονομασουμε ....

prepay 2 win  :)

Δυστυχως ή ευτυχως το παιχνιδι επι της ουσιας δεν ειναι f2p ουτε κατα φαντασια. Σε οποιον αρεσει το ArcheAge πληρωνει συνδρομη (κι οχι μονο) και το παιζει οπως πρεπει. Οποιος θελει να το παιξει σαν f2p μαλλον πρεπει να το ξεχασει, αφου θα υστερει τραγικα σε ολους τους τομεις σε σχεση μ αυτους που πληρωνουν συνδρομη.

Οποιος δηλαδη νομιζει οτι μοιαζει εστω και στο ελαχιστο με το f2p που εφαρμοζει η Trion στο Rift, ειναι βαθεια νυχτωμενος.

Δημοσ.

Aυτο που λες προσωπικα εμενα δεν με χαλαει γενικα στα παιχνιδια και ακουγεται και λογικο εδω που τα λεμε .Σου δινει δηλαδη μεχρι ενα επιπεδο να ασχοληθεις στο free και απο εκει και μετα αναλογα ποσο πολυ σου αρεσει πληρωνεις .Εχεις επιγραμματικα να δωσεις καποια σημεια στο που θα υστερει καποιος που δεν θα το πληρωνει?

Δημοσ.

Αν βγαζεις το patron με ingame money , δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα imo

Δεν ξερω ποσα LP χρειαζονται στη συνεχεια για το crafting η οτιδηποτε αλλο αλλα δεν βλεπω αλλο λογο για να βαλεις λεφτα εκτος απο τo patron status . Ναι οκ μπορεις να βαλεις για pots , αλλα θα το κανεις αμα εισαι nerd κ θες ΤΩΡΑ αυτο που θα μπορουσες να εχεις σε 2 μερες

Δημοσ.

Aυτο που λες προσωπικα εμενα δεν με χαλαει γενικα στα παιχνιδια και ακουγεται και λογικο εδω που τα λεμε .Σου δινει δηλαδη μεχρι ενα επιπεδο να ασχοληθεις στο free και απο εκει και μετα αναλογα ποσο πολυ σου αρεσει πληρωνεις .Εχεις επιγραμματικα να δωσεις καποια σημεια στο που θα υστερει καποιος που δεν θα το πληρωνει?

Στο τελος του guide λεει τις διαφορες http://archeaegis.com/getting-started-updated/

Και εδω το link που παρεθεσα απο Reddit που λεει πως να παιξει καποιος ως F2P που για μενα ειναι κ ενα challenge ΑΝ πραγματικα γινεται http://www.reddit.com/r/archeage/comments/2gkukc/beginners_guide_to_f2p_gaming_in_archeage/

• Like 1
Δημοσ.

Το patron είναι πολύ φθηνό για την ώρα μέσω ingame gold, το έγραψα πριν μερικές σελίδες:

http://www.insomnia.gr/topic/383538-archeage-project-x2/?p=53471154

Απλά αγοράζεις 2 apex από auction house το κάνεις use μετά πας στο glyph store και αγοράζεις το patron με τα 2400 credits και έχεις 1 μήνα συνδρομή...

Στην αρχή πίστευα πως θα κοστίζει γύρω στα 500g οπότε θα ήταν δύσκολο αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα για την ώρα.

Και για να δώσω περισσότερα στοιχεία, μία μεγάλη φάρμα χωράει 20 aspen trees τα οποία σου δίνουν ~162 logs. Αν τα κάνεις lumber (που αυτήν την στιγμή κοστίζει αρκετά λόγο ότι όλοι το χρειάζονται για crafting) σου δίνει 54 τα οποία κάνουν 14g. Βγάζεις δηλαδή 14g την ημέρα μόνο από τα δέντρα και τα 2 apex κάνουν ~ 90g.

Μέσα σε 6 μέρες μπορείς να αγοράσεις δηλαδή συνδρομή ενός μήνα, αν μαζεύεις και με άλλους τρόπους gold ακόμη πιο γρήγορα κτλ.

Δημοσ.

Primeval, (archery shadowplay auramancy) ή κάποιο support class με Songcraft tree (buffer).

Αν σας γίνονται reset οι ρυθμίσεις είναι bug του παιχνιδιού, και αυτό από παλιά...δεν ξέρω αν θα το φτιάξει η XL ή αν το έφτιαξε στο 1.7.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αφού ρυθμίσεις τα keybindings κτλ να βγεις στο character selection screen. Εμένα δούλεψε, το μόνο που γίνετε reset είναι το UI scale.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ωραίος ο Prim αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο melee. Έχεις άποψη για Blighter ή Paladin; Επαναλαμβάνω ότι με ενδιαφέρει το λιγότερο απαιτητικό σε skill class που είναι "βιώσιμο" σε solo συνθήκες.

Δημοσ.

Blighter είναι αρκετά δυνατό build, αλλά γενικά το Battlerage έχει πολλά skills που πρέπει να κάνεις use. Το ίδιο και το defense.

Άποψη μου διάλεξε όποιο build σου αρέσει και βρες παρέα για να παίζεις, δεν χρειάζεται να είσαι και pro. Μπορείς να δεις και βίντεο στο youtube για το πως παίζετε κάθε build.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ωραίος ο Prim αλλά θα προτιμούσα κάτι πιο melee. Έχεις άποψη για Blighter ή Paladin; Επαναλαμβάνω ότι με ενδιαφέρει το λιγότερο απαιτητικό σε skill class που είναι "βιώσιμο" σε solo συνθήκες.

O Blighter ειναι ενα απο τα builds που παιζουν πιο πολυ στο game αυτη τη στιγμη νομιζω

Αλλα για να ανεβεις , η καλυτερη μεθοδος ειναι το grping για να κανεις overachieve στα παντα

Αν θες περισσοτερες επιλογες τσεκαρε εδω http://2p.com/8825498_1/ArcheAge-The-Most-Viable-And-Popular-Classes-by-AnotherInfinity.htm

Κι εδω http://arche-base.com/. Αρκετα guides εχουν επεξηγησεις στο play method

• Like 1
Δημοσ.

Οταν έμπαινα στο glyph μου ζητούσε το authentication όπου το έστελναν στο mail.Απο τη μερα που ξεκίνησε το game για εμάς που ξεκινάμε σαν f2p δεν μου εχουν στείλει τίποτα.Με αποτέλεσμα να μην εχω καταφέρει να μπω καθόλου στο game.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...