Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στειλει σε ολους πμ με οδηγιες , αν εχετε μπει γραψτε εντυπωσεις κτλ

Χθες βρηκα και patch που μεταφραζει το παιχνιδι στα ελληνικα , αλλα επειδη στο pc που ειμαι atm δεν εχω το παιχνιδι δεν μπορω να το δοκιμασω . Αν θελει καποιος να παιξει στα ελληνικα ( που δεν ειναι κ οτι πιο ευκολο σε MMORPG ) lemme know

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα lvl12 μια hunter.

Εντυπώσεις από ότι έχω προλάβει να δω (δηλαδή σχεδόν τίποτα από τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού):

Γραφικά: Ζόρικα για τον επεξεργαστή μου (δείτε υπογραφή), ειδικά το MSAA τον γονατίζει. Έβαλα τα πάντα στο full για δοκιμή, ξαφνικά έπαιζα άλλο παιχνίδι οπτικά, μόνο που δεν έπαιζα μιας και είχα 1 καρέ το λεπτό. Το λεπτό :D  Με κάποιες υποχωρήσεις είναι οκ για τα δικά μου γούστα, αν και θα το ήθελα πιο smooth - αν τα χαμηλώσω κι άλλο δεν θα το συνεχίσω όμως. Το παιχνίδι είναι συνεπώς βαρύ για παλιότερα συστήματα, αυτό θέλω να πω. Σε υψηλές ρυθμίσεις το οπτικό αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ ωραίο, τα πάντα είναι καλοσχεδιασμένα, οι χαρακτήρες, τα pets, τα κτίρια, λεπτομερή και μη υπερβολικά, όπως είναι σε άλλα παιχνίδια εξ'Ανατολής. Γούστα βέβαια αυτά.

Ήχος: Στην αρχή νόμιζα ότι έπαιζα σούπερ Μάριο. Στις αρχικές πόλεις δηλαδή. Στην μάχη τα πράγματα στρώνουν. Κάποιοι στο guild βέβαια το γούσταραν πολύ το συγκεκριμένο στοιχείο του παιχνιδιού. Για μένα αταίριαστο, αλλά οκ, δεν θα μας χαλάσει αυτό.

Κίνηση/Χειρισμός: Ο χαρακτήρας κινείται πολύ ωραία, αποκρίνεται μια χαρά και τον νοιώθεις ζωντανό. Δεν σου φαίνεται να αιωρείται (βλ.GW2), πατάει καλά. Ειδικά κάτι skills που πηδάει και κάνει επίθεση πέφτοντας είναι απόλαυση.

Quests: Ούτε καν τα διάβαζα. Πήγαινε εκεί, μάζεψε αυτά, πήγαινέ τα στον επόμενο, rinse and repeat. Ελπίζω να φτιάχνει αργότερα αν και δεν το πιστεύω.

Άλλα: Το παιχνίδι σου δίνει στο πιάτο από νωρίς ωραία πράγματα, κάτι που για όσους θέλουν να παίξουν εδώ και τώρα είναι πολύ καλό. Lvl12, έχω ήδη mount, έχω Glider (EXΩ GLIDER :wub:  ), έχω από την αρχή πολύ χώρο στα bags, με χωρισμένο το loot σε κατηγορίες. Επίσης, έχεις map που λέει που να πας και τι να κάνεις, το respawning είναι πολύ γρήγορο, τα quest items πέφτουν με την μια. Απ'ότι είδα υπάρχει Auction House, σύστημα crafting, ναυμαχίες, war sieges θα μπούνε, dungeons, dueling. Δεν του λείπει κάτι.

Θα το δούμε στη συνέχεια, δεν βαρέθηκα πάντως. Επίσης, το lvling μου φάνηκε αργό, έπαιξα αρκετές ώρες. Όχι συνεχόμενα, αλλά αρκετές.

Τέλος max ταχύτητες όταν το κατέβαζα, κανένα πρόβλημα, κανένα error, όλα κομπλέ (ακούει το teso; :P )

Και πάλι να ευχαριστήσω τον Atallo για τις οδηγίες. Είμαι στον server που μου είπες, guild αγγλόφωνο <Nova> . Mου είπαν πως δεν θα υπάρξουν wipes χαρακτήρων από εδώ και πέρα, δεν ξέρω αν ισχύει αλλά καλό κι αυτό.

εδιτ: μετά το installation θέλει reboot για να τρέξει.

Επεξ/σία από spirit)earth)aflame
Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο patch ώστε να κάνεις τον client στα Αγγλικά? Το έχω κατεβάσει και μπαίνει μια χαρά στο game αλλά με τα Ρωσικα δεν καταλαβαίνεις τίποτα!  :blink:

Δημοσ.

Η διαδικασια ειναι η ιδια που ποσταρε ο Slackulator παιδες 

Επισης , το game δεν ειναι στην κλασσικη Open Beta οπως την ξερουμε καθως απο οσο εψαξα δεν θα γινουν wipes , για αυτο κ υπαρχουν οι επιλογες του να πληρωσεις 

Απ'οσο ξερω oi Αγγλοφωνοι ειναι μαζεμενοι στον Даута server , το μεγαλυτεροι αγγλικο guild ειναι οι Nova

Καποια στιγμη μεσα στη βδομαδα θα φτιαξουμε το guild που ειχαμε μαζι με κατι φιλους , το οποιο θα ειναι ελληνικο 

Οταν γινει θα ενημερωσω σε περιπτωση που θελει καποος να μπει

• Like 1
Δημοσ.

Εξάλλου αν δεν κάνω λάθος θα είναι F2P. Αυτό που θα πληρώνεις είναι το Premium, που θα αφαιρεί τους περιορισμούς στα στοιχεία που κάνουν ξεχωριστό το ArcheAge όπως farming/crafting/castles κτλ. Γενικά διάβασα πως είναι πολλοί οι περιορισμοί, ας ελπίσουμε πως η Trion θα διαλέξει ένα μοντέλο σαν του Rift.

Δημοσ.

Το δοκίμασα αλλά δεν μπορώ να κάνω αντικειμενική κρίση γιατί δεν είναι το είδος των παιχνιδιών που παίζω.

Αν είχε και τα ενδιάμεσα βίντεο στα αγγλικά θα ήταν καλύτερα. Τώρα πασχίζεις να καταλάβεις πιο είναι το κεντρικό στόρυ... πάνω κάτω έπιασα το νόημα αλλά με δυσκολία.

Δημοσ.

μΙα ερωτηση, τα races του παιχνιδου ειναι χωρισμενα σε west και east περιοχες. Μπορει κάποιος να φτιαξει χαρακτηρα πχ στην west περιοχη και να μεταφερθει αμέσως ή και αργοτερα στην east για να lvlαρει ή και να είναι μέλος σε καποιο east guild?

Δημοσ.

Δεν ειμαι σιγουρος αλλα λογικα δεν γινεται γιατι λογιζονται ως εχθροι

Αν πας να στειλεις πμ σε race απο το αντιπαλο continent λεει "You cant message an enemy"

Δημοσ.

μαλιστα, κ απ'οτι καταλαβα οι περισσοτεροι ελληνες παιζουμε κινεζους ή θαντερκατς ε?? :-D

Δημοσ.

Το κατεβασα. Νομίζω οτι πέρασα και το αγγλικό patch. Δυστυχώς όμως μετά απο λίγο το game με πετάει στο desktop, κλείνει και με στέλνει σε αυτή τη σελίδα http://games.mail.ru/support/aa/#/questions/1515. Καμμιά ιδέα ? Το κάνει εντελώς random είτε in game είτε στο character creation....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...