Gerara_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Λύθηκε το ζήτημα με το patron status; Αν αγοράσω τώρα (για να γλιτώσω το q) θα μου το δώσουν άμεσα ή θα περιμένω κανένα μήνα;
SlackulatoR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 patron = αμεσο login Λάθος, και οι patron έχουν queue κανονικά. Απλά αν φας dc το προσπερνάς το queue για μερικά λεπτά.
revolver1990 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Αηδία το queue.H μόνη ελπίδα είναι νωρίς το πρωί.Αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση θα το αφήσω. 1
nicoc89 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Αηδία το queue.H μόνη ελπίδα είναι νωρίς το πρωί.Αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση θα το αφήσω. το queue ειναι απαράδεκτο πχ θα μπορούσαν στο release να έχουν φροντίσει να ειναι έτοιμοι αρκετοί server και όχι να τους βγάζουν μέρα με τη μέρα για παράδειγμα αν ενας server μπορεί να έχει 5000 άτομα online δεν πανα έχει όριο τα 50.000 char να βάλουν ενα προσωρινό κόφτη για τις πρώτες μέρες τα 10.000 char αν όχι τα 6-7k . να δουν πως θα πάει τις πρώτες μέρες και οταν ηρεμήσουν τα πράγματα να κάνουν κάποια server merge μεταξύ των low population server που ίσως προέκυπταν και να άνοιγαν κανονικά τα char creation με όριο οπως τώρα. Αυτό που έκαναν ηταν να αφήσουν να μπουν κ να μπαίνουν καθημερινά βουρλαριά πόσος κόσμος και να φτιάχνουν νεα char σε ήδη γεμάτους servers ... ε @@ εγώ επειδή έπαιζα με το beta client και έλεγε beta κλπ και αντιμετωπίζω προβλήματα που ειχαν στην beta ειπα να κάνω ενα fresh download/install και βλέπουμε. Αν έχει και τώρα προβλήματα και δεν μπορώ να παίξω χωρίς shut down κάθε λιγο τότε το παρατάω. Με την queue δεν έχω τόσο τρομερό θέμα γιατι βάζω αμα ειναι και παίζω path of exile και τσεκάρω αν μπει , οταν μπει κλείνω το poe και παίζω , τα άλλα μου τη σπάνε.
konstantinos77 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Eγω απο χθες που σας ειχα πει οτι το αφησα στο queue μεχρι τις 9 το βραδυ εξακολουθουσε να ηθελε πανω απο μια ωρα για να μπει οπως εγραφε...χαχαχα.. Ενταξει για γελια οι ανθρωποι ,δηλαδη τι περιμενουν με κατι τετοιο να ασχοληθει κανεις σοβαρα με το game ? Αυτες οι κακοτοπιες πρεπει να αποφευγονται αλλιως θα παει ακλαφτο και δεν παει να ειναι και ftp ,θα σε πληρωνουν και δεν θα θελεις να ασχοληθεις που λεει ο λογος ..
akar Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Το queue είναι όντως τραγικό. Χειρότερο και από το head start του SWTOR. Μην ξεχνάτε όμως ότι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι η ιδιοκτησία γης. Αύριο μεθαύριο που ο κόσμος θα μειωθεί, πως θα συγχωνευθούν οι servers? Το πρόβλημα του queue, που δημιουργήθηκε από ένα αδικαιολόγητο, κατ’ εμέ, hype θα λυθεί από μόνο του. Τα υπόλοιπα προβληματάκια? Μην δίνετε σημασία στο πόση ώρα σας λέει ότι θέλει για να μπείτε. Εάν το επόμενο πεντάλεπτο φύγουν δέκα άτομα, θα σας δείξει π.χ. λιγότερο από 40 λεπτά, εάν στο μεθεπόμενο πεντάλεπτο φύγει ένας θα σας δείξει πάνω από μία ώρα.
Atallos1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο ακριβως που ειπε ο Akar , ειναι το προβλημα με το merging αν ανοιγαν περισσοτεροι servers Imo , καλυτερα να υπαρχουν queues στην αρχη για λιγο ( μην παρει πανω απο καμια βδομαδα ομως ) απο το να υπαρχουν 15 servers ανοιχτοι κ μετα απο κανα μηνα να γινουν low pop οι μισοι Θα βαλουν παντως καινουριους server , το ειπαν το βραδυ στο twitter κ ταυτοχρονα υποτιθεται οτι θα κανουν καλυτερο το afk detection system Αλλο ενα tip thread http://www.reddit.com/r/archeage/comments/2gsdmk/quick_tips_to_help_new_players_f2p_especially/
wintaxt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Λάθος, και οι patron έχουν queue κανονικά. Απλά αν φας dc το προσπερνάς το queue για μερικά λεπτά. queue εννοεις 10-20 ατομα?γιατι παραπανω δεν παει, ισως να ειναι ο σερβερ μου
konstantinos77 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω βρηκα ετσι δοκιμαστικα εναν server που ειχε 1300 queue αλλα δεν ξερω αν φτιαξεις εναν char μπορεις να τον μεταφερεις σε αλλον ?
Tsino Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα με το queue, πρέπει να λυθεί άμεσα
revolver1990 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 2κ+ queue....χαχαχαχαχα το σκ δηλαδή τι θα γίνει?Πρέπει να βάλουν τουλάχιστον άλλους 3 servers
nicoc89 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 το έκανα ξανά εγκατάσταση και μου έβγαλε νεο πρόβλημα , ξαφνικά δεν ξεκινούσετελικά έφτιαξα ενα άλλο user account και voila ξεκίνησε τώρα 3000 queue ισα για να δω αν δουλεύει οκ , δηλαδή τουλάχιστον 1 ώρα για login και άλλη 1,5-2 ώρες για να δω αν θα με πετάξει , οπότε 7-8 το βράδυ θα πάει με αυτή την ιστορία . αν δεν παίξω σήμερα και με πετάξει έχει φάει delete και δεν ξανασχολούμαι.
SlackulatoR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 queue εννοεις 10-20 ατομα?γιατι παραπανω δεν παει, ισως να ειναι ο σερβερ μου Όχι, στον Kyprosa π.χ έχει 2k+ queues (πάνω από 3 ώρες αναμονή σαν patron).
nicoc89 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 3k queue οι patron ?λολ να έχεις σκασει κ φράγκα κ να μη μπορείς να παίξεις /sad
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα