Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να τσεκάρουμε το latency ingame; Ξεκίνησα με archer ακολουθόντας την πρόταση του συμφορουμίτη στις προηγούμενες σελίδες

(για Primeval) και έχω την εντύπωση ότι δεν ανταποκρίνεται σωστά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το λοιπον

ξύπνησα με τα κοκόρια και βρήκα θέση , επιτέλους δεν έχει queue (αργότερα θα έχει σίγουρα )
τι class build να κάνω για solo leveling σε φάση warrior ?
to race απότι το κόβω δεν παίζει ρόλο σωστά?

edit : τελικά έκανα darkrunner
και έφτιαξα 2 chars , ένα σε κάθε server με τις μεγαλύτερες Ελληνικές guild (archage hellas info)
καλά τι να πω τώρα ... το game τα σπάει , έφτιαξα human Nuian , καμια σχέση με την περιοχή των elf ακόμα και το mount μου αρέσει καλύτερα , αλογάκι ftw

τα γραφικά απίστευτα , είχα να παίξω και καιρό σε καλό σχετικά pc(γκουχου , καλύτερο απο το δικο μου τουλ΄) και μου έκανε εντύπωση

τελίκά απότι φαίνεται το client ηθελε del και redownload γιατι ηταν της beta 
με το fresh download ολα φαίνονται οκ και τρέχει και 10 φορές περισότερο smooth !
lol! 

<3

πάω να καώ ,αν δεν με πετάξει θα παίξω κανα 10ωρακι
cya :P

Επεξ/σία από nicoc89
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να τσεκάρουμε το latency ingame; Ξεκίνησα με archer ακολουθόντας την πρόταση του συμφορουμίτη στις προηγούμενες σελίδες

(για Primeval) και έχω την εντύπωση ότι δεν ανταποκρίνεται σωστά.

Όχι, θα το δεις από το task manager / resource monitor / network / tcp connections και δες στο ArcheAge.exe τέρμα δεξιά το Latency (ms).

• Like 1
Δημοσ.

Ok thanx. 100-130 ms που έχω θεωρείται φυσιολογικό;

Σε ευρωπαϊκό server παίζεις; εξαρτάται και τι σύνδεση έχεις, σε άλλα παιχνίδι τι ping βλέπεις;

Δημοσ.

Τελικά έχω 70 ms .Τόσο όσο είχα και σε άλλα games μέχρι πρόσφατα αν θυμάμαι καλά γιατί στο μεταξύ άλλαξα πάροχο από cyta σε forthnet ( εώς 24άρα). Νορμάλ είναι; Παίζω στον Aier (EU)

Έγινε κάτι και δεν μπορώ να μπω τώρα; Μου βγάζει μύνημα login failed και ξεκινάει να δείχνει ένα video

Δημοσ.

Τελικά έχω 70 ms .Τόσο όσο είχα και σε άλλα games μέχρι πρόσφατα αν θυμάμαι καλά γιατί στο μεταξύ άλλαξα πάροχο από cyta σε forthnet ( εώς 24άρα). Νορμάλ είναι; Παίζω στον Aier (EU)

Έγινε κάτι και δεν μπορώ να μπω τώρα; Μου βγάζει μύνημα login failed και ξεκινάει να δείχνει ένα video

Ναι normal είναι, έχει server maintenance:

http://forums.archeagegame.com/showthread.php?57326-ArcheAge-Server-Restart-9-20-14-at-8-20-AM-GMT

• Like 1
Δημοσ.

έκλεισα 1 ώρα queue και απο τη θέση 2700 πήγα 2100 
και ακόμα λέει >1h 

με λίγα λόγια 5 ώρες queue πάλι άσχετα αν ειχα 1 ώρα queue οταν ημουν στη θέση 5k προχθές και όντως τόσο κράταγε

οι Patron παίζετε κανονικά? 

κάτι μου λέει πως επειδή δεν μπορούν να το φτιάξουν έβαλαν χ ώρες queue στους free άσχετα με το τι λέει το counter 
μη πω για το χθεσινοβραδινό 6 ώρες queue και dc πριν μπω

πάω να παίξω τιποτα άλλο λεω γω γιατι με αυτό δε βλέπουμε άσπρη μερα 

Δημοσ.

Στον Aier έχει 4 για queue για τους patron αυτή την στιγμή. Στον dahuta που έκανα τον άλλον χαρακτήρα έχει 2000 +.Τον περισσότερο κόσμο τον έχει ο kyprosa και ο shatigon. Αυτό το ΣΚ δύσκολο το βλέπω να παίξουν οι f2p. Ισως και να είναι ένα τρικ της trion για να πάρει συνδρομές...

Πολύ Γαλλία παρατηρώ στον Aier...

Δημοσ.

Κάτι λένε για server locks με το που βγουν οι νέοι servers στην Ευρώπη. Δεν θα μπορείς δηλαδή να φτιάξεις νέο χαρακτήρα στους πιο populated servers (στους Αμερικάνικους ήδη το έκαναν).

Τα queues υπάρχουν γιατί πολύ απλά έχει φτάσει ο κάθε server το capacity (~50k παίκτες) και αν το αυξήσουν και άλλο ίσως δεν είναι stable. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...