Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3:08 μέχρι 3:50 

ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧ

έτσι γέλαγα με τον τύπο με το καμάκι που σκαρφάλωνε το βουνό 
ΑΧχααχχαχαχα

αμα καταφέρουμε να παίξουμε σαν άνθρωποι έχει να πέσει πολυ γέλιο 

α και 14:22

εντομεταξύ μολις τώρα βλέποντας βιντάκια κατάλαβα οτι πρέπει να κάνω upgrade το glider μου xD!
ρε κ εγώ που νόμιζα οτι άλλαζε μόνο το skin λολ

Επεξ/σία από nicoc89
Δημοσ.

σημερα ειδα εναν με πλοίο να πετάει harpoon σε ενα δέντρο και να το τραβάει να το ανεβάσει σε ενα γκρεμό 

ofc δεν κράτησε και τον πήρε πίσω αλλα όσο ανέβηκε πέθανα στα γέλια, δεν το περίμενα   :-D 

Που να δεις και άλλους που το έχουν κάνει σε airship και τους πήγε βόλτα...

/edit: Mόλις είδα ότι το πόσταρες

Δημοσ.

3:08 μέχρι 3:50 

ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧ

έτσι γέλαγα με τον τύπο με το καμάκι που σκαρφάλωνε το βουνό 

ΑΧχααχχαχαχα

αμα καταφέρουμε να παίξουμε σαν άνθρωποι έχει να πέσει πολυ γέλιο 

α και 14:22

εντομεταξύ μολις τώρα βλέποντας βιντάκια κατάλαβα οτι πρέπει να κάνω upgrade το glider μου xD!

ρε κ εγώ που νόμιζα οτι άλλαζε μόνο το skin λολ

:-D

Δημοσ.

κλάμα ...μου θυμίζει τις πολυ παλιες εποχές lineage 2 σε θέμα διασκέδασης κλπ , πιστευω στις μεγάλες μάχες θα γίνετε χαμός 

μπήκα τώρα πρωι πρωι πριν τη δουλειά να φτιάξω ultimate glider και μπορώ να πω οτι ΤΑ ΣΠΑΕΙ! 
θα κοιτάξω guides οταν γυρίσω να δω τι να φυτέψω και που (σαν free for now) να μαζεψω κανα 2 apex 
έχω πολυ πράμα απο minerals , γέμισα το wh μου χθες 

ενα πράγμα μου κάνει εντύπωση , άφησα queue πριν κοιμηθώ στις 1 , ειχε 1500 άτομα
κοιτάω τωρα που ξύπνησα και με ειχε στο character select screen !!!
δεν ειναι μόνο αυτό! ειχα και 350 labor τώρα που μπήκα ενω χθες τα ειχα ξοδεψει όλα!

οπότε??? οι free μπορούμε να μαζεύουμε labor σαν afk στο character screen χωρίς να μας πετάει (εκτός αν κάνει restart λογικά)

Δημοσ.

οπότε??? οι free μπορούμε να μαζεύουμε labor σαν afk στο character screen χωρίς να μας πετάει (εκτός αν κάνει restart λογικά)

εδω εγω μπορω να πουλαω στο ah χωρις linence τι μου λες τωρα

Δημοσ.

απλά πρέπει να περιμένω κανα μηνα για να πλερώ γιατι δε περισσεύουν 

πάντως γουστάααααααααρω κάργα 

επιτέλους NEXT GEN !

What?? Come again?!?! Oo

Btw, 5 μερες προσπαθώ να μπω και ποτε δεν τα καταφερα, τα queue ξεπερνανε τις 4-5 ωρες. Και πολυ σημασία του δωσαμε..

Δημοσ.

εδω εγω μπορω να πουλαω στο ah χωρις linence τι μου λες τωρα

πως ???απλά τα βάζεις και σε αφήνει? πες μου γιατι το χρειάζομαι , έχω πολυ πράμα για σπρώξιμο !

What?? Come again?!?! Oo

Btw, 5 μερες προσπαθώ να μπω και ποτε δεν τα καταφερα, τα queue ξεπερνανε τις 4-5 ωρες. Και πολυ σημασία του δωσαμε..

για ποιο πράγμα ? το next gen ? ε παίξε να δεις man αμα δεν παίξεις τουλ μέχρι 20-25 level τι να λέμε 

αφου λες οτι δεν εχεις παίξει  :-)

το πολυ σημασία του δώσαμε να το πεις οταν φτιάξει το θέμα με τα queue που θα μπεις να παίξεις  B) 

κ εγώ εκνευρισμένος ημουν και έλεγα να του χώσω κανα delete αλλα όταν κατάφερα να παίξω κόλλησα . :wub: 

το game έχει λεπτομέρεια μέχρι αηδίας σε όλα 

συγκρίνοντας το archeage με οποιοδήποτε mmo που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή eu/us ειναι λες και συγκρίνουμε gta v με gta 3. 

βέβαια μεγάλη βλακεία το θέμα με τα queue αλλα αυτό σύντομα θα λυθεί όπως κ να έχει ! το θέμα ειναι το game οτι αξίζει.

-----------------------

άντε 230 άτομα queue να μπω να κόψω τα δέντρα ... πολυ φοβάμαι οτι θα μου τα έχουν κλέψει , πήγα κ έβαλα καμια 20ρια   :wacko:  :wacko:

Δημοσ.

Καλα κοψε κατι ...

Οκ αλλα πες μου ενα mmo καλύτερο η έστω κοντά του γιατι τα έχω παίξει όλα εδω και χρόνια , οτι κυκλοφορεί/κυκλοφόρησε απο f2p/p2p/b2p

ακόμα και το wildstar που έγινε ντόρος οτι θα ηταν καλό να μη πω τι προέκυψε γιατι θα αρχίσει  κανα τζάμπα flame

το TESO πεταμένα λεφτά , 

άποψη μου καθαρά ετσι ..

αν έρθει κάποιος στη θέση μου και το δει απο την ματιά μου χωρίς τν υπαρξη αξιόλογου mmo το gaming για εμένα παύει να υπάρχει γιατι απλά δεν μπορώ να παίξω τίποτα άλλο εκτός απο mmo με ελάχιστες εξαιρέσεις, άντε ενα sp game το χρόνο κ αν

μπορεί να υπερβάλω i know αλλα έχω σιχαθεί τα σκουπίδια που μας σερβίρουν ΚΑΙ ανακυκλώνουν τόσα χρόνια.

Αυτό δε σημαίνει οτι δεν υπάρχουν ήδη εξίσου καλά ή ίσως και καλύτερα games που ετοιμάζονται η κυκλοφορούν Κορέα , αλλα για εμας EU/US δυστυχώς όλα μας τα δίνουν με το σταγονόμετρο και αν.

Δημοσ.

Οκ αλλα πες μου ενα mmo καλύτερο η έστω κοντά του γιατι τα έχω παίξει όλα εδω και χρόνια , οτι κυκλοφορεί/κυκλοφόρησε απο f2p/p2p/b2p

ακόμα και το wildstar που έγινε ντόρος οτι θα ηταν καλό να μη πω τι προέκυψε γιατι θα αρχίσει  κανα τζάμπα flame

το TESO πεταμένα λεφτά , 

άποψη μου καθαρά ετσι ..

αν έρθει κάποιος στη θέση μου και το δει απο την ματιά μου χωρίς τν υπαρξη αξιόλογου mmo το gaming για εμένα παύει να υπάρχει γιατι απλά δεν μπορώ να παίξω τίποτα άλλο εκτός απο mmo με ελάχιστες εξαιρέσεις, άντε ενα sp game το χρόνο κ αν

μπορεί να υπερβάλω i know αλλα έχω σιχαθεί τα σκουπίδια που μας σερβίρουν ΚΑΙ ανακυκλώνουν τόσα χρόνια.

Αυτό δε σημαίνει οτι δεν υπάρχουν ήδη εξίσου καλά ή ίσως και καλύτερα games που ετοιμάζονται η κυκλοφορούν Κορέα , αλλα για εμας EU/US δυστυχώς όλα μας τα δίνουν με το σταγονόμετρο και αν.

Eγω δεν θα σου πω τι ειναι μαπα και τι οχι γιατι για τον καθενα αυτα ειναι γουστα ,ασε που δεν εχει και νοημα ..Θα σου πω ομως οτι το ESO  στα  rpg στοιχεια και ειδικα στο pvp κομματι πολυ δυσκολα θα το ξεπερασει το  arhcage.Το pvp του ΕSO αν δεν ειχε τις oποιες τεχνικες μαλακιες του (που ολα τα games εχουν εδω που τα λεμε ) θα ηταν μνημειωδες και μιλαμε για ενα pvp που θα μπορουσε να ειναι stand alone game,oχι σαν τα συνηθισμενα pvp που ειναι συμπληρωματικα στο mmo απλα και μονο για να υπαρχουν .To pvp του ΕSO ειναι η πεμπτουσια του end game του ,ειναι σαν ενα multiplayer game στο οποιο οτι εχεις κανει με τα rpg στοιχεια ολο αυτο το καιρο στον char σου  αποτυπωνεται μεσα εκει .Το θεμα των γραφικων στο βγαζω στην ακρη γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει καν συγκριση κατα την ταπεινη μου αποψη . :) Tωρα το archage το εχω ετοιμο να το παιξω ,ειμαι σιγουρος οτι σε καποια στοιχεια θα ειναι καλυτερο πχ απο  το eso ,και μακαρι να ειναι ,αλλωστε ποιος δεν θελει και ftp(που δεν ειναι εξολοκληρου  ) game και καλο game .Απλα θεωρω οτι στα σημεια που σου προανεφερα αυτο που εγραψες  εσυ νομιζω πολυ δυσκολα θα ισχυει εστω και στο ελαχιστο .

Eπισης ενα game που ακομα σου δινει queue 3000 για να παιξεις δεν το κρινεις τοσο γρηγορα ,γιατι ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε .

Δημοσ.

To παιχνιδι δεν βγηκε τωρα , το ξερουμε πανω κατω τι ρολο βαραει

Ασχετα αν ηρθε τωρα Ευρωπη/Αμερικα . Just saying

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνούμε , πολλά ειναι θεμα γούστου και εννοείτε οτι δεν θα αρέσει σε όλους 
εγώ ομως επειδή έχω παίξει καμια 15ριά ώρες και έφτιαξα chars να δοκιμάσω τι μου αρέσει , έχοντας δει πάνω κάτω κάποια στοιχεία αλλα και με αμέτρητα video στο youtube μπορείς να καταλάβεις τι παίζει.
φυσικά και δεν κρίνουμε το game απο την queue του , αυτό θα φτιάξει 

πάντως θυμήσου τα λόγια μου και σώσε το post μου (λολ) σε ενα χρόνο απο τώρα θα γίνεται ακόμα χαμός, κάτι που λίγα mmo το κατάφεραν 

το ESO προσωπικά το βρήκα απαράδεκτο. Τώρα αν έφτιαξε μετά απο μηνες οκ στα λόγια μου έρχεσαι οταν μιλάς για queue που ουσιαστικά ειναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή και θα υπήρχε και στο ESO και σε οποιοδήποτε μεγάλο mmo launch κάτω απο αυτές τις συνθήκες.

πέρα απ το archeage ομως ελπίζω να αρχίσουν σιγά σιγά οι εταιρίες να αρχίσουν να παράγουν mmo που αξίζουν τον χρόνο μας.

To παιχνιδι δεν βγηκε τωρα , το ξερουμε πανω κατω τι ρολο βαραει

Ασχετα αν ηρθε τωρα Ευρωπη/Αμερικα . Just saying

yeap
εγω προσωπικά απέφυγα να δω πολλά video κλπ για να μην spoilεριάσω τη χαρά της ανακάλυψης λολ
πάντως ειναι περίεργο χωρίς κάποιος να το παίξει καν να το κρίνει επειδή έχει queue 
ε οκ οπως πληρώσατε για να παίξτε ESO δώστε να μπείτε σαν ανθρώποι με patron
εγώ αυτό θα κάνω σήμερα και θα κάτσω να farmάρω τα apex να μην ξαναπληρώσω. 

btw αυτή τη στιγμή βλέπω 4 server με queue και 3 ελεύθερους
just saying :P

Δημοσ.

Παλι το ιδιο λαθος κανετε ρε γμτ. Το τι αρεσει και τι οχι ειναι καθαρα υποκειμενικο. Απο εκει και περα κρινουμε ενα παιχνιδι βαση του τι προσφερει και το ποσο καλα στημενο ειναι. Το Archeage εχει ολα τα στοιχεια και κατι παραπανω ενος καλου ΜΜΟ. Επαιξα στη beta και το βρηκα πολυ ομορφο. Προσωπικα δεν με ξετρελανε αλλα αυτα ειναι γουστα!

Αυτο που δεν μου αρεσει καθολου ειναι το θεμα με το queue, το θεωρω ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα  και δεν το εχω δει ποτε σε κανενα ΜΜΟ ως τωρα! Δωσε μου χιλια bugs αλλα οχι αυτη την αναμονη. Δυο και 3 ωρες "στην ουρα" δεν κανω για κανενα παιχνιδι ακομα και να μου το χαριζανε. Οταν χαλαρωσουν τα πραματα θα μπω και θα κοψω καμια βολτα. Ισως με κρατησει ισως και οχι....

Δημοσ.

Νιcoc89 Με την λογικη που κρινεις το ESO που δεν το επαιξες ,εκτος αν εννοεις οτι επειδη επαιξες καποιες ωρες μπορει να εχεις ολοκληρωμενη αποψη ,κρινει καποιος και το Archage ή καθε αλλο mmo .Aν διαβασες ομως προσεκτικα τι σου εγραψα θα ειδες οτι εγω δεν εκρινα κανενα archage σε επιπεδο  gameplay απλα εκανα μια προβλεψη σε συγκριση με κατι που HΔΗ εχω παιξει πανω απο 450 ωρες .Το αν θα βγω αληθινος εδω θα ειμαστε ,μην ανησυχεις .Να σου πω και κατι αλλο ? Μακαρι να βγει καλυτερο στα στοιχεια που εμενα με ενδιαφερουν σε ενα mmo που ειναι ftp ..Γιατι οχι ?  Θα σου πω και κατι αλλο ομως ,το game θα το  δεις και  μετα απο καιρο τι κοσμο θα εχει οχι τωρα στην αρχη για αυτο σου λεω μην βιαζεσαι να ανακηρυξεις Βασιλια γιατι και αλλοι τα ιδια κανανε με κατι "wow wannabe" games με τo hype που δοθηκε και πηγανε ακλαφτα  ...Aν αξιζει το archage σαν mmo θα παρει την θεση που του αρμοζει μην ανησυχεις , ουτε θα το αναδειξεις περισσοτερο αν προσπαθεις να υποβαθμισεις αλλα mmo που επισης ειναι καλα .Απλα τσαμπα κοπος ..Ασε και θα δουμε .

Παλι το ιδιο λαθος κανετε ρε γμτ. Το τι αρεσει και τι οχι ειναι καθαρα υποκειμενικο. Απο εκει και περα κρινουμε ενα παιχνιδι βαση του τι προσφερει και το ποσο καλα στημενο ειναι. Το Archeage εχει ολα τα στοιχεια και κατι παραπανω ενος καλου ΜΜΟ. Επαιξα στη beta και το βρηκα πολυ ομορφο. Προσωπικα δεν με ξετρελανε αλλα αυτα ειναι γουστα!

Αυτο που δεν μου αρεσει καθολου ειναι το θεμα με το queue, το θεωρω ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα  και δεν το εχω δει ποτε σε κανενα ΜΜΟ ως τωρα! Δωσε μου χιλια bugs αλλα οχι αυτη την αναμονη. Δυο και 3 ωρες "στην ουρα" δεν κανω για κανενα παιχνιδι ακομα και να μου το χαριζανε. Οταν χαλαρωσουν τα πραματα θα μπω και θα κοψω καμια βολτα. Ισως με κρατησει ισως και οχι....

Συμφωνω πλην ομως το εγραψα και εγω αυτο οτι ειναι θεμα γουστου .Εγω απλα γενικα σαν νοοτροπια δεν μου αρεσει να υποβαθμισω κανενα παιχνιδι στον βωμο ενος αλλου .Το archage αν θα εχει καλα στοιχεια θα εχει επειδη θα ειναι ενα ωραιο mmo οχι επειδη το eso ή το wildstar δεν αρεσε σε καποιους ,που παρεπιπτοντως εμενα μου αρεσαν και τα 2 .Το κακο με αυτου του τυπου τα mmo ειναι οτι η σκια του wow τα καλυπτει ολα .

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...