Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν θα το σύγκρινα γιατί είναι sandpark και αυτό είναι που το κάνει ξεχωριστό. Θα μπορούσε να είναι 100 φορές καλύτερο απ'ότι είναι τώρα, αλλά εντάξει...

Άμα ήταν themepark μπορεί και να μην είχαν ασχοληθεί πολλοί εφόσον υπάρχουν πολλά σε αυτό το είδος.

Άποψη μου είναι πως η XL θα μπορούσε να είχε κάνει παπάδες με το περιεχόμενο, αλλά επειδή είναι μικρή εταιρία βλέπω πως απλά θα βγάζει extra content σταδιακά σε βάθος χρόνου, δεν είναι money grab mmo δηλαδή, το παιχνίδι αυτό είναι και το flagship της.

• Απαντ. 973
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

okay guys ας συμφωνήσουμε οτι ειναι ολα θέμα γούστου 

------
Χρειάζομαι βοήθεια σε κάτι γιατι πήρα σημερα 20euro credits 

για αρχή έπαιξα dahuta , ομως απογοητευτικα που δεν υπάρχει διαθέσιμη γη . Δηλαδή ο πρώτος λόγος που αγόρασα patron ωστε να μπω σε κατάσταση παραγωγής γρήγορα χάθηκε. Βασικά τσαντίστηκα γιατι οτι φύτεψα in wild μου το έκλεψαν .

έχω 1800 αν θυμάμαι καλά credits και το patron έχει 2400. Με ενα apex καθάρισα.
πόσο πάει περίπου ? έχω 22g και βλέπω αγοράζουμε με 45
anyway , σε μια εβδομάδα μαζευεται για πλάκα , μη πω 2 μερες .

αυτο που θέλω να κάνω ειναι να εξασφαλίσω για αρχή patron για άλλο ένα μηνα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να αφοσιοθώ στο game και το farming.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (οποιος ξέρει ας απαντήσει plz) thx. :P  :P  :P  :P 

1) Ο Dahuta αξίζει σαν server η να μαζέψω 1-2 μέρες να πάρω το apex και να αλλάξω server ? ειδα οτι εχει guild τους argonauts . Νεα μέλη δέχονται? το κλήμα ειναι ευχάριστο ? αν ξέρει κάποιος ας πει plz. Ειμαι ευχάριστη παρέα στα mmo και γενικά δεν έχω θέματα , απλά δε θέλω να βρεθώ σε καμια κατάσταση περίεργη όπως παλιότερα στο wow. Να επενδύσω σε ενα server/char και να μη το μετανιώνω.

2) Αξίζει να αρχίσω σε κάποιο απο τους νεους server η όχι ? (22 ειναι ο char μου , δεν εχει κανα τρελό progress)
σκεφτόμουν οτι ισως προλάβω να πάρω κανα κομμάτι γη.

3) Πόσο κοστίζουν πάνω κάτω τα κομμάτια γης ? μου ζητούσαν για 8χ8 καμια 80ρα gold και ειπα να μάθω τις τιμές πρώτα μη με πιάσουν κ μλκ.

4) Σε ποιο server βρήκατε πραγματικά ευχάριστη guild και έχει κ αρκετούς Ελληνες? 

θα checkαρα το archage hellas για τις Ελληνικές guild γιατι ειχα δει οτι ειχε λίστα αλλα για καποιο λόγο δεν μπαίνει στο site .... τους argonauts τους θυμήθηκα γιατι ειδα εναν να περνάει δίπλα μου ingame , του έστειλα /w και δεν απάντησε καν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

IMO , αν εχετε φτιαξει χαρακτηρα κ δεν ειναι μεγαλο lvl , περιμενετε τους καινουριους server που λογικα μεχρι το Σ/Κ θα εχουν μπει

Επεξ/σία από Atallos1
Δημοσ.

IMO , αν δεν εχετε φτιαξει χαρακτηρα κ ειναι μεγαλο lvl , περιμενετε τους καινουριους server που λογικα μεχρι το Σ/Κ θα εχουν μπει

ναι αλλα ποιο το νόημα ? θέλω να παίζω με Έλληνες τι να λέει αμα πάω σε ενα server γεμάτο ξένους? Γιατι όλες οι μεγάλες guild έχουν κατασκηνώσει σε συγκεκριμένους server και δεν φεύγουν .

μου αρέσει τόσο το game αλλα έχω ρίξει και τόσα καντήλια  :mad: 

καλά ρε , διάβαζα fast patron queue , στα updates τους έλεγε οτι οι patron μπαίνουν γρήγορα

Πλήρωσα και τώρα μου λέει 1200 queue προσπαθώντας να μπω αμέσως μετά το restart? αποκλείεται να άργησα , το είχα ανοιχτό κ με το που άναψε το play το πάτησα.

δηλαδή ο server ειναι γεμάτος patrons και περιμένουν άλλοι 1199 patron να μπουν ή πληρώνουμε για να περιμένουμε τους goldsellers να κάνουν log out? 

Μάλλον βιάστηκα να μιλήσω , πιστευα οτι δεν κοροιδευουν τον κόσμο και οτι το θέμα των queue ηταν για τους free to play που οκ αν δεν πληρώνεις κάνεις υπομονή κανα μηνα , δεν χάνεις κάτι

αλλα έλεγαν οτι αγοράζοντας patron θα μπαίνεις γρηγορότερα και οτι έχει ξεχωριστή queue 

WTH IS THIS %#@$%&*$@^

νιώθω λες και με κλέψανε. έχε χάρη που δε θελω να μου σβήσουν το ποστ αλλιώς είχα να γράψω κ κάποια έξτρα.

--------------------------------------------------------------------------

Απορία 

ΓΙΑΤΙ δεν έχουν ενα flood server system τύπου guild wars 2 για να μπαίνουν όσοι ειναι σε queue ??????!!!!!!!!!

μη πει κανεις για το land ownership κλπ , θα μπορούσε να μην γίνεται να έχεις land at all στους flood

It doesnt make sense ffs

Δημοσ.

Πιθανον να μην εχει πιασει το patron status ακομα , εγω που μολις εφτιαξα char προσωρινα στον Melissandra μπηκα χωρις queue ως f2p

• Like 1
Δημοσ.

εισαι patron ? 

το patron το είχα ομως ingame στα buffs και μου έδωσε και labor 10 κλπ οπότε δεν παίζει αυτό 
εντομεταξύ melissandra ειχε ελευθερο οταν πηγα να συνδεθώ αλλα dahuta/ere ειχε queue και δεν γίνεται να μπω αλλού (2 char limit)
θα κοιτάξω να διαγράψω το άλλο char οποτε βρω ευκαιρία

πόσο μ............ ειναι γαμώ ....... 1080 queue , ούτε σε 5 ώρες δε θα μπει , οταν ήρθα απο τη δουλειά πριν βαλω patron έκανε 3 ώρες να μπει με 600 queue σαν free....................................................................

προφανώς και το faster queue ειναι μούφα.

κανονικά θα έπρεπε να βάλουν limitation πόσοι free μπορούν να βρίσκονται στον server 
πόσο γελοίο να μένουν έξω όσοι έχουν πληρώσει και να ειναι μέσα μέχρι και gold sellers 

Δημοσ.

Στον aier δεν μπαίνεις αμέσως ; Φαίνεται πως ο dahuta μάζεψε πολυ hardcore gamers με patron και ως αποτέλεσμα και gold sellers. Αν και έκανα εκεί χαρακτήρα δεν μπαίνω λογω queue. Μία ωρα έχω ελεύθερη να παίζω και δεν θέλω να περιμένω μισή και πλέον ωρα για να το κανω ;

Στο game πραγματικά χάνεσαι . Για μένα τον πολύ casual για πείτε κανενα εποικοδομητικό τροπο να ξοδεύω labor points και να βγάζω λεφτά ; gear παίρνω μονο από quests . Να ασχοληθώ με το auction house . Level 11 Nuian primeval είμαι στον aier προς το παρόν

Δημοσ.

δεν ξέρω , μου φαίνεται θα μαζέψω λιγα λεφτά να τσιμπήσω ενα apex μη πάει χαμένο το farmάρισμα που έχωσα σ αυτό 1 μέρα και θα διαλέξω άλλο server

το σκέφτομαι σοβαρά για εναν απο τους καινούριους ...

airie έχει guild? αρκετούς Ελληνες ?

Υπάρχει κάποιος patron @ airie να μου πει αν έχει μεγάλες queue για τους patrons ?
οπου βρω χωρίς αυτά τα τραγικά queue έφυγα σούμπιτος. Δεν αντέχετε άλλο η κατάσταση και τζάμπα σπάω τα νευρα μου.

edit : κάτι μαλακία κάνανε στο σημερινό maint ...... γράφουν πολλοί οτι πριν το σημερινό είχαν μέχρι 10 , 20 ή 200 ανάλογα τον server σαν patrons και τώρα πήγαν 1000++ 

:X

Δημοσ.

Ξερουμε κανα καλο PvE/Leveling build?

Δεν με πειραζει το style

νομιζω sorcery+witch μπορεις να βαρας mob ολη μερα  τουλαχιστον ετσι γινεται μεχρι τα 34 lvl που ειμαι τωρα για 3 επιλογη shadow play εχω εγω για pvp μπορεις να πας ομως και για vitality η deff αναλογα τι θες

υπαρχει αυτο το site που εχει διαφορα build

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει το class , ψαχνω κατι για solo leveling κυριως μιας κ θα ξεκινησω μονος

Abolisher βλεπω κ Primeval παιζονται αρκετα

Το defense meh , το Auramancy ειναι καλυτερο Imo για το mana regen

Δημοσ.

Ξερουμε κανα καλο PvE/Leveling build?

Δεν με πειραζει το style

Sorcery Occultism Auramancy, aoe/signle dps + καλό mana regen + escape.

Αν θες σε melee Skullnight είναι από τα ενδιαφέρον builds στο 1.2. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...