nicoc89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 ας πουμε οτι κάποιος θέλει να respec απο melee σε range/mage whatever τι κάνει ? craft ? auction house ή περιμένει να μαζεψει gear απο quest rewards?
SlackulatoR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 ας πουμε οτι κάποιος θέλει να respec απο melee σε range/mage whatever τι κάνει ? craft ? auction house ή περιμένει να μαζεψει gear απο quest rewards? Κάνει απ'όλα. Υπάρχουν και vocation tonics αλλά και ένα potion από honor vendor που δίνει 200k xp. Το πιο εύκολο βέβαια είναι όταν ανοίξει η Library στην Auroria που θα πηγαίνουν οι παίκτες lvl 55, εκεί μπορείς να ανεβάσεις πολύ εύκολα τα trees γιατί υπάρχουν dailys που δίνουν 200k xp. Πριν την Library ήταν αρκετά δύσκολο να ανεβάσεις άλλο tree από την αρχή...αλλά το κατάλαβαν.
Tsino Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Σκατά... έχω δοκιμάσει τα πάντα ... το CTD δεν το γλυτώνω ποτέ... άλλαξα drivers έβγαλα glyph, Archeage, Rift και έκανα clean install προσπάθησα σε windowed mode... τίποτα σείτε σε 5 mins ή 1 ώρα με πετάει στο desktop Δεν ξέρω τι να κάνω πολύ σπαστικό
SlackulatoR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αν παίζεις με DX11 γύρνα το σε DX9 γιατί είναι bugged.
Tsino Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 ρε παιδιά συνέχεια μου κρασάρει στο desktop... χωρίς μήνυμα λάθους ... διάβασα στα forum και βλέπω ότι το έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα... έχω κάνει όλα αυτά που προτείνουν αλλά τίποτα Page file στο manual σύμφωνα με τις οδηγίες τους έβαλα latest graphics drivers τρέχω το Glyph σαν admin ingame graphics settings ολα στο normal Συμβαίνει και σε κανένα άλλο αυτό ? έχουμε τα queues έχουμε και τα CTD !!!! ήμαρτον εχω κάνει ήδη αυτά και τα παραπάνω και σε DX9 τα ίδια
SlackulatoR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) To event viewer στα windows τι σου αναφέρει στο crash; Συμβαίνει σε άλλα παιχνίδια/εφαρμογές; edit: Πριν το τέλος της βδομάδας θα είναι διαθέσιμοι οι νέοι EU servers: http://forums.archeagegame.com/showthread.php?52767-ArcheAge-Launch-Frequently-Asked-Questions-(Updated-9-22-at-9-00-PM-PDT)&p=665395&viewfull=1#post665395 Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2014 από SlackulatoR
Gerara_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ξέρω , μου φαίνεται θα μαζέψω λιγα λεφτά να τσιμπήσω ενα apex μη πάει χαμένο το farmάρισμα που έχωσα σ αυτό 1 μέρα και θα διαλέξω άλλο server το σκέφτομαι σοβαρά για εναν απο τους καινούριους ... airie έχει guild? αρκετούς Ελληνες ? Υπάρχει κάποιος patron @ airie να μου πει αν έχει μεγάλες queue για τους patrons ? οπου βρω χωρίς αυτά τα τραγικά queue έφυγα σούμπιτος. Δεν αντέχετε άλλο η κατάσταση και τζάμπα σπάω τα νευρα μου. edit : κάτι μαλακία κάνανε στο σημερινό maint ...... γράφουν πολλοί οτι πριν το σημερινό είχαν μέχρι 10 , 20 ή 200 ανάλογα τον server σαν patrons και τώρα πήγαν 1000++ Στον aier δεν έχει καθόλου queue με patron. Για Έλληνες δεν ξέρω να απαντήσω 1
nicoc89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 ακόμα down οι server αναρωτιέμαι αν τελικά δεν αξίζει να έχεις γη απο την αρχήδηλαδή αν θέλω ενα spot για farm μπορώ να μαζέψω gold και να αγοράσω , αργότερα που θα έχω να πληρώνω και taxes άνετος.Πιστεύω με gathering/crafting/AH μαζεύονται τα gold.θα κοιτάξω να βρω guild και βασικά αυτός θα ειναι κ ο λόγος να πάω σε νεο server που λογικά θα πάω αφου δεν γινεται κάτι @dahuta απότι φαίνεται ειναι μαζεμένοι πολλοί patrons και δεν τραβάει ελπίζω μόνο να μπορείς να αγοράσεις apex στους νεους servers γιατι αν δεν ειναι πολλοί πωλητές την κάτσαμε xD
konstantinos77 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον για δοκιμαστε να μπειτε τωρα κατεβηκε ενα update και εφτιαξε το queue πολυ μονο σε εναν βρηκα 600αρι στους υπολοιπους βρηκα 100αρια .Εγω θα φτιαξω αρχικα στον dahuta εναν char πειτε και εσεις για να ειμαστε ολοι μαζι .Ισως φτιαξουμε και κανενα guild .. Πειτα και τιποτα για τα races αν ξερετε ετσι σαν μια γνωμη ..Εμενα μου αρεσαν και οι γατες πολυ .
SlackulatoR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Το AFK kick timer πλέον είναι στα 5:30 λεπτά στους EU servers, αντί για 30 λετπά...και την ίδια ώρα που είχε 3k queue τώρα έχει 5-10 άτομα. Μάλλον προσπαθούν να βρουν μία μέση επιλογή. Αν το είχαν κάνει και από την αρχή θα ήταν καλύτερα.
nicoc89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) εγώ πάντως 0 queue σήμερα σαν patron @ dahuta edit :" error 2024 καινούριο φρούτο ? Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2014 από nicoc89
SlackulatoR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Διαθέσιμοι 3 νέοι servers για Ευρώπη: Nui, Janudar, και Nebe.
nicoc89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 αν θες fresh server να προλάβεις να πάρεις γη κλπ ναι αλλα γενικά δεν έχει θέμα τώρα με queue τουλάχιστον σαν patron μπήκα βγήκα 5 φορές σήμερα και σε διαφορετικούς server και δεν περίμενα καθόλου.
Atallos1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 2k queue ειχε χωρις patron πριν ανοιξουν οι νεοι servers παντως , σε ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα