spirit)earth)aflame Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Πλάκα πλάκα λέει κάπου το latency; Δεν το βρίσκω. Λοιπόν όσοι έχετε πιο αδύναμα συστήματα, τρέχτε σε DX9 αντί για 11. Πάει μια χαρά, και φαίνεται μια χαρά!.. Πρώτη φορά σε MMO απολαμβάνω τα quests στη θάλασσα!. Πραγματικά είναι πολύ όμορφο παιχνίδι, η αρχική περιοχή το αδικεί πάρα πολύ (τουλάχιστον αυτή που είδα εγώ) Εdit: Φλούφλη Κάνε απλά ένα reboot το pc και θα στρώσει, το ίδιο γινόταν και σε 'μένα.
Atallos1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δοκιμασε να το κανεις run as admin Αν εχεις καποιο Razer booster ανοιχτο κτλ κλειστο , τουλαχιστον αυτα αναφερουν για το Hackshield
FLOOFLIS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ παιδιά. Έκλεισα το avast, το steam και το razer game booster. Μάλλον κάποιο απο αυτά ήταν το πρόβλημα. Run as admin δε μπορώ να το κάνω. Σπαστικό που τρέχει στο taskabar το menu του Ρώσου. Επίσης το game δε τρέχει με τίποτα στα 120Hz. Όταν το ξεκινάω με πάει υποχρεωτικά στα 60 και δεν είδα κάποιο option να το αλλάζεις. Αν θέλει κάποιος ας στείλει οδηγίες πως να σας βρώ in game.
shadowmann Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 μετά από λίγες ώρες ακόμα μπορώ να πω πως είναι παρα πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι και κοιτάω τα τελείως βασικά. πρέπει να έχει παρα πολλά πράγματα να κανεις κτλ. σίγουρα θα το δοκιμάσω και όταν έρθει επίσημα αν δεν αλλάξω γνώμη όσο θα παίζω στον ρώσικο.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Όσο ανεβαίνεις καλυτερεύει, εμένα με κρατάει καλά προς το παρόν. Άλλα τα παρατάω στο lvl5. Φαίνεται καλό. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με το crafting, βλέπω φάρμες, ζώα, τι γίνεται χαχαχ - επίσης έχει channel "Court", κάποιους τους βάζουν φυλακή για λίγη ώρα, περίεργα πράγματαΑν βρω τίποτα θα ποστάρω λινκς Τι λινκς, τα λέει τέλεια ο SlackulatoR στο site του! thanks http://archeage-hellas.eu/ Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2014 από spirit)earth)aflame 1
shadowmann Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 αυτό που είπα ότι κοιτάω τα βασικά είναι από την μεριά μου και όχι του παιχνιδιού. απλά θέλω να πάρω μια γεύση και όχι να δω τα πάντα γιατί μετά θα είναι κάπως βαρετό όταν θα έρθει επίσημα εδώ.
xaikman Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 δεν νομιζω να το δουμε συντομα ευρωπη οπότε μην αγχωνεσαι, εκτός και αν σφιχτεί η TRION τώρα που είδε την επιτυχία του ρώσικου... Πάντως και εμένα μέχρι το 19 που έχω πάιξει μου έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις. Και χωρίς να έχω ιδέα απο craft, trade και άλλα σημαντικά στοιχεία του παιχνιδιού... Εχω χαρακτήτα κινέζο στον Даута server με name Jarlaxl.
Atallos1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ωραιο το site του Slackulator μολις τωρα το ειδα, props για την προσπαθεια αδερφε Σε περιπτωση που δεν γραφει κατι , εδω ειναι συγκεντρωμενες αρκετες πληροφοριες για το παιχνιδι ( καποια σιγουρα ειναι outdated ) Aπο οτι βλεπω σημερα φαγαμε κ ip block απ RU , ggkia Aν βρω λυση θα ποσταρω 1
Atallos1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ο λογος ειναι οτι δεν θελουν EU Countries στη ρωσικη εκδοση του game , κατι εχω βρει για λυση αλλα περιμενω confirm
spirit)earth)aflame Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Όντως, IP block. Μετάφραση: http://translate.google.ru/translate?sl=ru&tl=en&js=n&prev=_t&hl=ru&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Faa.mail.ru%2Fnews%2F309987.html από εδώ http://www.reddit.com/r/archeage/
Atallos1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Αν θελει καποιος να παιξει με VPN πμ me , ισως να λειτουργει
xaikman Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 οποτε να περιμενουμε ολοι block σιγα σιγα... με vpn οντος παιζει να γινεται
xaikman Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 αν εχεις κανενα free που να κανει τη δουλεια στείλε μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα