panos0100 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια απο εχτες δεν μπωρο να παιξω το παιχνιδι, με το που το βαζω δειχνει μια εισαγωγή με εικονες και λεει login failed τωρα κολαει στην εικοκονα εκει που φωρτωνει στην αρχη, τι γινεται; θελω να το παιξω και δεν μπωρο, μηπως φταινε τα windows; εχτες μεχρι της 9:00 λειτουργουσε κανονικα απο εκει και υστερα δεν ξανα δουλεψε καμια ιδεα κανεις;
Atallos1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Αν σου κολλαει στο πρασινο logo που φορτωνει στην αρχη κ εχεις Microsoft Security Essentials , δοκιμασε να κανεις exclude ολο το Glyph file . Εχει γνωστο θεμα , το εκανε κ σε μενα σε 2 pc .
johnmt2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 καλημερα παιδια, κατεβασα και εγω το ArcheAge αλλα δεν ξερω σε ποιον σερβερ να μπω.. ξερετε που εχει ποιο πολλους ελληνες?
panos0100 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Αν σου κολλαει στο πρασινο logo που φορτωνει στην αρχη κ εχεις Microsoft Security Essentials , δοκιμασε να κανεις exclude ολο το Glyph file . Εχει γνωστο θεμα , το εκανε κ σε μενα σε 2 pc . μαλον φιλε μου πρεπει να είναι το windows defender αυτό ηταν μεσα στα windows 8,1 πως γινεται να το βγαλω τελειως; γιατι αρχισε να κολαει ολος ο υπολογιστης πλεον, δεν το βλεπω μεσα στην προσθαφαιρεση
kostass13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα..εχω φτιαξει εναν harani...σημερα εφτασα level30 και μετα το main quest baths final gift σταματησε να μου βγαζει αλλα main quests...ετσι τελειωνει η ιστορια ή θα συνεχισει με καποιο update??
SlackulatoR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα..εχω φτιαξει εναν harani...σημερα εφτασα level30 και μετα το main quest baths final gift σταματησε να μου βγαζει αλλα main quests...ετσι τελειωνει η ιστορια ή θα συνεχισει με καποιο update?? Το τελευταίο story quest είναι για east faction.
Han Solo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) οκ μπαινω Dahuta Απο οτι ξερω εκλεισαν την δυνατοτητα να φτιαξεις νεο χαρακτηρα στους αρχικους server . αν εισαι f2p χλωμο , αν εχεις patron ομως δεν ξερω αν μπορεις Αν σου κολλαει στο πρασινο logo που φορτωνει στην αρχη κ εχεις Microsoft Security Essentials , δοκιμασε να κανεις exclude ολο το Glyph file . Εχει γνωστο θεμα , το εκανε κ σε μενα σε 2 pc . σε ολα μα ολα τα παιχνιδια τα antivirus δημιουργουν προβλημα , ειδικα αν εχουν anti-cheat engine στον client . εγω παντα παιζω games με το antivir κλειστο και το firewall ανοιχτο .... πραγματικα δεν υπαρχει κανεις λογος να φοβαται κανεις μην κολλησει ιο απο το internet οταν παιζει παιχνιδια , εκτος φυσικα αν μπαινει και σε "υποπτα" site ταυτοχρονα ..... ε τοτε και με antivirus ανοιχτο δεν υπαρχει περιπτωση να μην την πατησει. ..... η Ελληνική guild του server απο τις χειρότερες σε θέμα συμπεριφοράς , με 40ρηδες στρατοουγκανούς και τα αρνητικά δεν τελειώνουν οπότε μη το σκέφτεστε και τρώτε μεγάλες queue ... έτσι κ αλλιώς με farmάρισμα θα φτάσετε να πάρετε και patron , εγω εβγαλα apex σε μια μέρα (80g ειχε φτάσει) και αν καθόμουν μιση μέρα ακόμα έβγαζα κ 2ρο server & ονομα της guild ? Γενικοτερα για το παιχνιδι τωρα . μετα απο 1+ εβδομαδα αγορασα τα 2 apex μου απο παικτες μεσα απο το παιχνιδι ( τα λεφτα τα εβγαλα απο ατ quest ) και εγινα patron στο τσαμπα . φυσικα δεν ειμαι χαζος να πιστευω οτι μπορει καποιος να την βγαλει καθαρη εντελως τσαμπα και να τα εχει ολα μεσα στο παιχνιδι αλλα επειδη μου αρεσε το παιχνιδι και γενικοτερα το ολο project ( ειπαμε sandbox με τα ολα του και ωραια και συγχρονα υλοποιημενο ) αγορασα credits για να βοηθησω και την συντηρηση του και να βγαλουν και αυτοι κερδος ωστε να επιβιωσει το παιχνιδι ..... που πραγματικα πιστευω οτι θα παει πολυ καλα . διαβασα καπου για κατι 700k παικτες μονο μεσω raptr , αλλα επισης εχουν πιασει σωστα το θεμα f2p vs patron. απο τα φορουμ τους ¨. http://forums.archeagegame.com/showthread.php?57117-Patrons-and-Free-to-Play-Players Patrons and Free-to-Play Players Hey folks, Recently we've seen a number of posts popping up suggesting that Patrons should treat Free players as KOS, or that either group of players was wrong for making the choice that they made to spend or not spend money on ArcheAge. I want to be completely clear about this subject, as it is of significant importance as this community is experiencing a lot of growth. Everyone here, Free and Patron, are ArcheAge players. You are all valued, and while we most certainly are deeply grateful to the purchases Patron players have made it takes all of you to make a game. Free and Patron players are your group mates, guild mates, and your opponents on the battlefields. In the end the most significant factor is that you are all playing ArcheAge together. With frustration about queues and such, there is a temptation to blame one another and express broad negative statements indicting entire groups of players for certain types of behavior. This isn't OK. It's our job here at Trion to make ArcheAge as fun as it can possibly be, and ensure that you have a good experience playing. We're currently in process on making improvements and resolving some issues that have impacted all of you. You can read more in the recent letter from Scott Hartsman (our CEO) and the ArcheAge FAQ about the latest developments. This is our responsibility, and we take it seriously. Please avoid the temptation to take your frustrations out on your fellow players, and realize that once we resolve these temporary issues we'll all be playing and enjoying ArcheAge together. That player who is Free today may choose to become Patron tomorrow, and some Patrons will choose to play as Free in the future. And we'll all be playing together. Thanks, με λιγα λογια ...σημερα εισαι patron φιλε και εχεις δουλεια / λεφτα να τα σκας , αλλα ξερεις ...παντα υπαρχει η πιθανοτητα να ερθει η στιγμη που να μην εχεις ουτε για το "μηνιατικο" . οποτε τι θα κανεις ? θα κατσεις σε μια γωνια να κλαις την μοιρα σου ? οχι ...θα μπορεις να συνεχιζεις να παιζεις με αυτα που εχεις ή με αυτα που μπορεις να κανεις σαν f2p . αυτο ειναι το σωστο f2p και ετσι θα κρατησουν την playerbase τους υ.γ. το μονο αρνητικο για μενα , ειναι οτι το παιχνιδι ειναι σχετικα καινουργιο και μεταγλωτισμενο και δεν εχουν γινει ολες οι μετατροπες απο τα κορεατικα ( πχ τα npc voices , τa text ολα ειναι στα αγγλικα ) που μου ξενιζουν. αν ειχα επιλογη να μην τους ακουω οταν περναω απο διπλα ή τους μιλαω θα ηταν αψογα Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2014 από Han Solo
nicoc89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 server & ονομα της guild ? dahuta το όνομα της guild δεν έχει σημασία έτσι κ αλλιώς γιατι παίζω aerie τώρα
gr1goris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι καλη ιδεα να παρω μικρο σπιτι 16χ16 μια και για μεγαλητερο 24χ24 δεν εχω ακομα τα απαιτουμενα και θα θελει και πολυ δουλεια για να τελειωσει Και αν ναι θα μπωρω να βαλω και καποιες καλειεργειες στον χωρο εξω απο το σπιτι ? θα ειναι ασφαλεις η στον ιδιο χωρο θα πρεπει να εχω και το μικρο σκιαχτρο
cmi30 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 dahuta το όνομα της guild δεν έχει σημασία έτσι κ αλλιώς γιατι παίζω aerie τώρα Και εγώ ακριβώς τα ίδια...τώρα είμαι στον aerie σε ένα χαλαρό international guild και έχω βρει την ησυχία μου. Δυστυχώς τα Ελληνικά guild κατά την γνώμη μου, είναι άπλα bad idea.Και φυσικά επειδή το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, όλα ξεκινάνε από τις ηγεσίες τους....
wintaxt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Και εγώ ακριβώς τα ίδια...τώρα είμαι στον aerie σε ένα χαλαρό international guild και έχω βρει την ησυχία μου. Δυστυχώς τα Ελληνικά guild κατά την γνώμη μου, είναι άπλα bad idea.Και φυσικά επειδή το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, όλα ξεκινάνε από τις ηγεσίες τους.... Guild name ston aier?αν επιτρέπεται?
cmi30 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Guild name ston aier?αν επιτρέπεται? Γιατί να μην επιτρέπεται; Το guild λέγεται Anathema
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα