SlackulatoR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι καλη ιδεα να παρω μικρο σπιτι 16χ16 μια και για μεγαλητερο 24χ24 δεν εχω ακομα τα απαιτουμενα και θα θελει και πολυ δουλεια για να τελειωσει Και αν ναι θα μπωρω να βαλω και καποιες καλειεργειες στον χωρο εξω απο το σπιτι ? θα ειναι ασφαλεις η στον ιδιο χωρο θα πρεπει να εχω και το μικρο σκιαχτρο Ναι μπορείς να βάλεις μικρά φυτά και 4 μικρά δέντρα στο σπίτι χωρίς σκιάχτρο. Το 24x24 (farmhouse) χωράει πολύ παραπάνω αλλά 1) λογικά δεν θα βρεις χώρο στον server, 2) κοστίζει αρκετά αν δεν μαζέψεις τα mats (πάνω από 350g). Μία ιδέα είναι να φτιάξεις δεύτερο χαρακτήρα και να πάρεις και με αυτόν μεγάλο σκιάχτρο κτλ.
gr1goris Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι μπορείς να βάλεις μικρά φυτά και 4 μικρά δέντρα στο σπίτι χωρίς σκιάχτρο. Το 24x24 (farmhouse) χωράει πολύ παραπάνω αλλά 1) λογικά δεν θα βρεις χώρο στον server, 2) κοστίζει αρκετά αν δεν μαζέψεις τα mats (πάνω από 350g). Μία ιδέα είναι να φτιάξεις δεύτερο χαρακτήρα και να πάρεις και με αυτόν μεγάλο σκιάχτρο κτλ. Ναι καταλαβα ο σκοπος μου ειναι το farming για να φτιαζω 1-2 trade pack για να μαζεψω gold οποτε με τα σκιάχτρα νομίζω θα ειμαι οκ Σε ευχαριστω
konstantinos77 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Γνωριζει κανεις γιατι οταν παω να συνδεθω μου βγαζει error 2016? Firewall και το security των windows ειναι απενεργοποιημενα ..
Atallos1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Παιχτηκε κατι κ εβαλες αρκετες φορες λαθος password?
konstantinos77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μπα οχι ,ουτε καν στην σελιδα τους μπορω να πω ..Μου γραφει the page reset ..
Hykman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Αν καπιος εχει account με χαρακτηρα εστω 1 lvl στον Kyprosa και δεν το θελει ευχαριστος θα το δεχομουνα το θελει ενας φιλος και εχουν κλεισει τον server...
Han Solo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν καπιος εχει account με χαρακτηρα εστω 1 lvl στον Kyprosa και δεν το θελει ευχαριστος θα το δεχομουνα το θελει ενας φιλος και εχουν κλεισει τον server... λιαν συντομως θα εχω και εγω το ιδιο θεμα με κατι φιλαρακια που γυριζουν απο τις καλοκαιρινες τους δουλειες ..... ελπιζω να δωσουν την δυνατοτητα αυτην κατα παραγγελια γιατι αν αρχισουν τα μαζικα tranfers κλαυτα χαραλαμπε btw εκανα ενα check χθες το απογευμα prime time ( 20:00 ) και μονος ενας server δεν ειχε queue . lol Γνωριζει κανεις γιατι οταν παω να συνδεθω μου βγαζει error 2016? Firewall και το security των windows ειναι απενεργοποιημενα .. Μπα οχι ,ουτε καν στην σελιδα τους μπορω να πω ..Μου γραφει the page reset .. μια μερα μου εβγαλε και εμενα προβλημα με firefox και δοκιμσα internet explorer . στην δικια μου περιπτωση το ιδιο μηνυμα παρουσιατσηκε και με τους 2 browsers και προφανως ηταν απο την δικια τους την πλευρα . το εφτιαξαν σε κανα δυο ωριτσες και μπηκα . υ.γ. μην κλεινεις το firewall . το antivir καλα κανεις και το κλεινεις αλλα αν κλεινεις το firewall εισαι πραγματικα "ξεβρακωτος" . αν θελεις απλως να ανοιξεις καποιες port ανοιξε τις 80, 1237, 1239, 1250 απο το επισημο help desk τους What ports do I need to forward for ArcheAge? The following are the list of ports you may need to forward on your router to connect to ArcheAge Alpha: TCP ports: 80, 1237, 1239, 1250 You should be able to find instructions on how to forward these ports in your router, through the router's documentation. Once your router's ports are set up for ArcheAge, you'll want to get the most recent Firmware updates from the manufacturer's website. Below is a list of the most popular router manufacturers and the links to their support websites: Belkin: Click Here Cisco / Linksys: Click Here D-Link: Click Here 2wire: Click Here You will need to follow the instructions in your router's documentation or on the manufacturer's support site to update the firmware. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2014 από Han Solo
konstantinos77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Thanks Han Solo αλλα δεν ειναι θεμα ports ,στο γραφειο μπαινει σημερα κανονικα ..Δεν ξερω αν φταιει επειδη στο σπιτι την εχω γυρισει σε static ip. Ο browser τωρα δεν ξερω δεν νομιζω να εχει σχεση που δεν κανει login .Θα το τσεκαρω παλι οταν παω σπιτι ..
konstantinos77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Οχι ρε ,απλα το δοκιμασα να δω αν μπαινει ..
DeiX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δες και λιγο αυτο σχετικα με το error : https://support.trionworlds.com/app/answers/detail/a_id/1576/~/error-2016 Νομιζω οτι εχει αρκετος κοσμος αυτο το θεμα. Ριξε και ενα support ticket, ποτε δεν ξερεις....
gildo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Το έπαθε επειδη κορόιδευε εμενα που δεν μπορούσα να μπω .....
konstantinos77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δεν με αφηνει να μπω στην σελιδα "the connection was reset" γραφει ... Mαλιστα,επανηλθε τωρα και με βαζει κανονικα εκει που εψαχνα στο internet να βρω λυσεις ..Τρεχα γυρευε ..Μονο που το εκανα unistall το game μηπως εφταιγε αυτο ,τωρα αντε παλι .. Μου ριξε ο κοντος καταρα να φυγω απο το eso ..
Gilmaru Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά ποιος είναι γενικά ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να βγάλεις χρήματα? Βλέπω πολλούς με tradepacks. Εγώ γενικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τέτοιου είδους trading και crafting και το μόνο που έχω κάνει είναι να φαρμάρω iron nods και να τα πουλάω στο auction house. Υπάρχει κάτι πιο αποτελεσματικό για να βγάλεις gold;; Είμαι patron κιόλας επομένως δεν έχω θέμα με labor points.
DeiX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μου ριξε ο κοντος καταρα να φυγω απο το eso .. Να φυγεις να πας αλλου A! και που σαι. Πλεον ο κοντος εχει μπει σε standby στο ESO. Τωρα εχουμε το καμπυλατο Firran να κοβει βολτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα