konstantinos77 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Να σε ρωτησω εφτιαξα εναν γατο και battlerage ..Mετα επιλεγεις και αλλο skill race ? Το τοξο δεν μου αρεσει τοσο ρε γαμωτο ,δηλαδη μου αρεσει αλλα οχι να εχω μονο τοξο αλλιως θα επαιρνα archer.
Atallos1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Eπιλεγεις ενα αρχικο tree, το επομενο στο 5 κ το τελευταιο στο 10 για να εχεις ολοκληρο το "class" Τα αλλαζεις αργοτερα τα trees . εκτος αν εισαι αρχη ακομα οποτε μπορεις να κανεις reroll
gr1goris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά ποιος είναι γενικά ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να βγάλεις χρήματα? Βλέπω πολλούς με tradepacks. Εγώ γενικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τέτοιου είδους trading και crafting και το μόνο που έχω κάνει είναι να φαρμάρω iron nods και να τα πουλάω στο auction house. Υπάρχει κάτι πιο αποτελεσματικό για να βγάλεις gold;; Είμαι patron κιόλας επομένως δεν έχω θέμα με labor points. Θα εχει ενδιαφερον να παρεις απαντησεις απο τους πιο εμπειρους, εγω ασχοληθηκα τωρα 2-3 μερες με το tradeback εχωντας μονο το μικρο σκιαχτρο ακομα στην κατοχη μου και ΝΑΙ ειναι ενας καλος τροπος να βγαλεις χρηματα Και αν δεν ξερεις πως... κανοντας το qouest για το μικρο σκιαχτρο βλεπεις τον τροπο και μετα προσαρμοζεις το εμποριο σου αναλογα
Han Solo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά ποιος είναι γενικά ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να βγάλεις χρήματα? Βλέπω πολλούς με tradepacks. Εγώ γενικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τέτοιου είδους trading και crafting και το μόνο που έχω κάνει είναι να φαρμάρω iron nods και να τα πουλάω στο auction house. Υπάρχει κάτι πιο αποτελεσματικό για να βγάλεις gold;; Είμαι patron κιόλας επομένως δεν έχω θέμα με labor points. εχω και εγω αυτην την απορια , περισσοτερο ως προς τα benefits παρα για τα χρηματα , καθως οσο περισσοτερο παιζεται το παιχνιδι , τοσο θα πεφτουν οι τιμες των υλικων , λογω διαθεσιμης ποσοτητας φυσικα .
Atallos1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Gold Making Guide Και τα σχολια στο reddit για το guide
gr1goris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Να σου δωσω ενα παραδειγμα και βγαλε τα συμπερασματα σου Φτιαζεις ενα πακετο Distilled Liguor (φιτευοντας αλοε και ναρκισους ) κοστος περιπου 2 χρισα με το πιστοποιητικο Το πας απο Dewstone Plains στο Geonist forest και παιρνης 4,8 χρυσα το πας στο Sanddep και παιρνης 9,38 χρυσα Εδω θα βρεις ενα αναλυτικο πινακα για πακετα και διαδρομες http://archeage.info/trade-packs-and-routes Παρε και ενα γαιδαρο και εισαι ανετος
ntinos19 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι καινούργιος στο παιχνίδι και έφτασα τα 33 level. Παίζω στον Nui σερβερ και αναρωτιόμουν αν υπάρχει Ελληνικό guild με άτομα που νοιάζονται έστω και λίγο για τους άλλους και όχι απλά να μαζεύουν κόσμο για τα νούμερα. Ομαδικό πνεύμα πάνω απ'όλα και καλή επικοινωνία. Αν κάποιος είναι στην ίδια μοίρα με εμένα, μόνος αλλά θέλει βοήθεια/συνεργασία με άλλους ας γράψει εδώ ή να στείλει ένα pm εδω στο forum μπας και κάνουμε κάτι ομαδικό.
SlackulatoR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Να σου δωσω ενα παραδειγμα και βγαλε τα συμπερασματα σου Φτιαζεις ενα πακετο Distilled Liguor (φιτευοντας αλοε και ναρκισους ) κοστος περιπου 2 χρισα με το πιστοποιητικο Το πας απο Dewstone Plains στο Geonist forest και παιρνης 4,8 χρυσα το πας στο Sanddep και παιρνης 9,38 χρυσα Εδω θα βρεις ενα αναλυτικο πινακα για πακετα και διαδρομες http://archeage.info/trade-packs-and-routes Παρε και ενα γαιδαρο και εισαι ανετος Υπάρχει στο παιχνίδι menu που βλέπεις ανά πάσα στιγμή τις τιμές των πακέτων στην κάθε περιοχή. Αν έχουν παραδώσει πολλά άτομα το ίδιο πακέτο σε μία περιοχή το κέρδος μειώνεται. Αυτό που λέω θα το βρείτε στο εικονίδιο με το δρεπάνι κάτω δεξιά.
Han Solo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Να σου δωσω ενα παραδειγμα και βγαλε τα συμπερασματα σου Φτιαζεις ενα πακετο Distilled Liguor (φιτευοντας αλοε και ναρκισους ) κοστος περιπου 2 χρισα με το πιστοποιητικο Το πας απο Dewstone Plains στο Geonist forest και παιρνης 4,8 χρυσα το πας στο Sanddep και παιρνης 9,38 χρυσα Εδω θα βρεις ενα αναλυτικο πινακα για πακετα και διαδρομες http://archeage.info/trade-packs-and-routes Παρε και ενα γαιδαρο και εισαι ανετος πολυ καλοι και επεξηγηματικοι οι οδηγοι του εν λογω site πανω σε ζητηματα που δεν βρικσεις και ευκολα πληρφοφοριες ..... +1 απο μενα για το archeage.info . crafting limits ..... http://archeage.info/crafting2 master ...δεν το βρηκα πουθενα αλλου αυτο . y.g για καλο και κακο λοφω του οτι μπορει να φαει μπλοκο λογω ονοματος ,λεω να τα κατεβασω να τα εχω
Tsino Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ενταξει το θεμα με το memory leak και CTD ανεξήγητα μου έχει τσακίζει τα νεύρα...
SlackulatoR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ενταξει το θεμα με το memory leak και CTD ανεξήγητα μου έχει τσακίζει τα νεύρα... Δεν μου έχει παρουσιάσει τέτοιο θέμα εμένα πάντως (σε DX9).
Han Solo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δεν μου έχει παρουσιάσει τέτοιο θέμα εμένα πάντως (σε DX9). εμενα μετα απο πολλες ωρες σταματανε να ακουν τα σκιλς ενετελως ή μετα απο πολλα δευτερολεπτα . το εχει και αλλος αυτο το προβλημα ? btw dx9
SlackulatoR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 εμενα μετα απο πολλες ωρες σταματανε να ακουν τα σκιλς ενετελως ή μετα απο πολλα δευτερολεπτα . το εχει και αλλος αυτο το προβλημα ? btw dx9 Εξαρτάται για πόσες ώρες μιλάμε. Αν είναι πολλές ένα restart στον client θα το φτιάξει αυτό, το έχει παραδεχτεί η Trion ότι υπάρχει memory leak στον client (για το οποίο φταίει η XL προφανώς) και αυτή είναι η λύση που προτείνει.
Han Solo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εξαρτάται για πόσες ώρες μιλάμε. Αν είναι πολλές ένα restart στον client θα το φτιάξει αυτό, το έχει παραδεχτεί η Trion ότι υπάρχει memory leak στον client (για το οποίο φταίει η XL προφανώς) και αυτή είναι η λύση που προτείνει. περα απο αυτο θεωρω οτι και οι servers τους δεν σηκωνουν το pvp . παραδειγματα πολλα σε pvp , οπου τα σκιλ δεν ακουν παρα μονο οταν πατησεις 3-4 φορες το πληκτρο, skill lag ειχα στο gw2 με 200 παικτες γυρω μου οχι οταν βαραγα εναν παικτη ή mob Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2014 από Han Solo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα