Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι είναι δυστυχώς, όσο περισσότερος κόσμος σε ένα μέρος (π.χ Halcyona) τόσο χειρότερο το delay στα skills. Γι'αυτό σε mass pvp είναι καλύτερο να παίζεις aoe-ranged dps class. Αν προσθέσεις και τα χαμηλά fps λόγω των πολλών ατόμων χάνει την μαγεία του open world pvp. Ίσως θα είναι καλύτερο με το 1.7 patch που θα παίζει περισσότερο naval combat.

• Απαντ. 973
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι είναι δυστυχώς, όσο περισσότερος κόσμος σε ένα μέρος (π.χ Halcyona) τόσο χειρότερο το delay στα skills. Γι'αυτό σε mass pvp είναι καλύτερο να παίζεις aoe-ranged dps class. Αν προσθέσεις και τα χαμηλά fps λόγω των πολλών ατόμων χάνει την μαγεία του open world pvp. Ίσως θα είναι καλύτερο με το 1.7 patch που θα παίζει περισσότερο naval combat.

δεν καραλαβες . εγω και ακομα ενας και γυρω μας κανεις και ειδα το πρωτο μου σκιλλ και το τελευταιο .... τα αλλα δεν πατηθηκαν ποτε !

τα ιδια και με mobs καποιες φορες

κατι ειναι πολυ κακοφταγμενο στον client  ή στους servers

υ.γ. πριν πεις για το pc μου/ γραμμη κλπ .... παιζω στοι gw2 με 200  ατομα γυρω μου χωρις κανενα προβλημα

Δημοσ.

δεν καραλαβες . εγω και ακομα ενας και γυρω μας κανεις και ειδα το πρωτο μου σκιλλ και το τελευταιο .... τα αλλα δεν πατηθηκαν ποτε !

τα ιδια και με mobs καποιες φορες

κατι ειναι πολυ κακοδτιαγμενο στον client  ή στους servers

υ.γ. πριν πεις για το pc μου/ γραμμη κλπ .... παιζω στοι gw2 με 200  ατομα γυρω μου χωρις προβλημα κανενα

Αυτό είναι άλλο πρόβλημα τότε, δεν πιστεύω να παίζεις καταλάθος σε Αμερικάνικο server; περίεργο πάντως.

Δημοσ.

Αυτό είναι άλλο πρόβλημα τότε, δεν πιστεύω να παίζεις καταλάθος σε Αμερικάνικο server; περίεργο πάντως.

οχι βεβαια.... πριν ειχε μπει ενας φιλος που ειχε παρει το μεγαλυτερο πακετο ( tabailazer ) και πηγαμε οι δυο μας να κανουμετο SM και εκανε παλι τα ιδια , αλλα το τραγικο ειναι οτι δεν το εκανε μονο σε εμενα αλλα και σε αυτον που εσκασε 150 ευρω ....

δεν μπορεις να φανταστεις τι ελεγε .... καλυτερα να μην τα γραψω

υ.γ. το παρατησαμε και πηγαμε να παιξουμε αλλο παιχνιδι

Δημοσ.

Τι έγινε σήμερα, από δύο pc προσπαθώ να μπω και μου βγάζει verify account & password και μπαινει σε loop το intro. Έχει θέμα ο login server;

Δημοσ.

Δεν βρήκα τίποτα στα forums για το συγκεκριμένο θέμα. Μήπως έχει να κάνει με packet loss;

τα εχω κοιταξει ολα . το μονο που μενει και δεν εινα δικο μου θεμα ειναι να μην υποστηριζουν νεο hardware ( εχω i7-4820 & nvidia gtx 780 ) .αν ειναι παλια η verson που παιζουμε ειναι το πιο λογικο . αλλα δεν μπορω να περιμενω ποτε θα βαλουν υποστηριξη ή να κανει καποιο conflict με τα gaming mouse / keyboard που εχω (logitech)

αλλα οτι και να λεμε . ο client ειναι bugged . βαζεις high ρυθμισεις και απλα τις γυρναει εκει που ηταν πριν .αυτα δεν ειναι normal

Δημοσ.

Τι έγινε σήμερα, από δύο pc προσπαθώ να μπω και μου βγάζει verify account & password και μπαινει σε loop το intro. Έχει θέμα ο login server;

Εχουν προβληματα με τους σερβερ. Link.png Site: Twitter

Δημοσ.

Εχουν προβληματα με τους σερβερ. Link.png Site: Twitter

να ναι καλα τα παληκαρια που εχουν κατω τον login , ευκαιρια να βρεθουμε με παλιους συμπαικτες στο gw2

images?q=tbn:ANd9GcTX2-kRXcPEx2M6fJ2Hndd

Δημοσ.

Παιδες μια βοηθεια πλζ

Εχω φτασει στο τελευταίο σκελος του qouest για το μεγαλο σκιαχτρο ,κανω κραφτ το πακετο  στο Dewstone pains και πρεπει να παραδωσω στην απεναντι ήπειρο για να τελειωσω και να παρω το σκιαχτρο 

Πως να παω ? πως να παω ? λεω και εγω ας παω με την βαρκα και κουπι !!! κανω κουπι καμια ωρα και λιγο πριν φτασω στον πρωορισμο μου να ενα τερας απο την θάλασσα ουτε και εγω ξερω ποσα λβλ και με σκοτώνει παει κα ιτο πακετο πφφφφφ

Δευτερη προσπαθεια με με ενα πλοιο που εβγαινε στην παραλια και μπαινανε μεσα και αλλοι με πακετα και γαιδουρια δεν παω και εγω να δω τι παιζει αυτη την φορα χωρις να κραφταρω αλλο πακετο (ευτηχως) και λιγο παλι πριν φτασουμε ενας 50 λβλπου ηταν πανω στο πλοιο  με σκωτωνει χωρις λογο οκ λεω δεν πειραζει παμε παλι παραλια

Τριτη πρωσπαθεια παλι με το ιδιο πλοιο και παλι χωρις πακετο λιγο παλι πριν φτασουμε αλλαζει ροτα το πλοιο και μας βγαζει στο Sandeep 

εεεε τεταρτη δεν εκανα χαχαχα εκατσα στην παραλια του Dewstone plais και μαζευα πετρες που πληροφοριακα για οποιον δεν το ξερει 

ειναι γεματη σε 2 ωρες εκανα 2 stone pack 

τι κανω λαθος ρε παιδια πως θα παω απεναντι 

Δημοσ.

Παιδες μια βοηθεια πλζ

Εχω φτασει στο τελευταίο σκελος του qouest για το μεγαλο σκιαχτρο ,κανω κραφτ το πακετο  στο Dewstone pains και πρεπει να παραδωσω στην απεναντι ήπειρο για να τελειωσω και να παρω το σκιαχτρο 

Πως να παω ? πως να παω ? λεω και εγω ας παω με την βαρκα και κουπι !!! κανω κουπι καμια ωρα και λιγο πριν φτασω στον πρωορισμο μου να ενα τερας απο την θάλασσα ουτε και εγω ξερω ποσα λβλ και με σκοτώνει παει κα ιτο πακετο πφφφφφ

Δευτερη προσπαθεια με με ενα πλοιο που εβγαινε στην παραλια και μπαινανε μεσα και αλλοι με πακετα και γαιδουρια δεν παω και εγω να δω τι παιζει αυτη την φορα χωρις να κραφταρω αλλο πακετο (ευτηχως) και λιγο παλι πριν φτασουμε ενας 50 λβλπου ηταν πανω στο πλοιο  με σκωτωνει χωρις λογο οκ λεω δεν πειραζει παμε παλι παραλια

Τριτη πρωσπαθεια παλι με το ιδιο πλοιο και παλι χωρις πακετο λιγο παλι πριν φτασουμε αλλαζει ροτα το πλοιο και μας βγαζει στο Sandeep 

εεεε τεταρτη δεν εκανα χαχαχα εκατσα στην παραλια του Dewstone plais και μαζευα πετρες που πληροφοριακα για οποιον δεν το ξερει 

ειναι γεματη σε 2 ωρες εκανα 2 stone pack 

τι κανω λαθος ρε παιδια πως θα παω απεναντι 

Το να κάνεις trade run στην απέναντι ήπειρο δεν είναι καθόλου εύκολο και θέλει καλή οργάνωση. 

Μπες σε κάποιο guild, αν δεν έχεις μπει ήδη, και οργανώστε αποστολή trade run με πολλά άτομα (όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα). Στο guild που είμαι εγώ (Valar Morghulis στον server eanna) οργανώνουμε ομαδικά trade runs τακτικά. 

Άλλη λύση είναι να πληρώσεις νταβάδες σαν τους "Blood Company" (αν θυμάμαι καλά το όνομα του guild), που πουλάνε προστασία για ασφαλή trade runs στην απέναντι ήπειρο...

Τέλος μπορείς να προσπαθήσεις ξανά μόνος σου (ή με 1-2 άτομα ακόμα για παρέα) άλλα όχι με την βάρκα. Φτιάξε ένα adventure/harpoon clipper. Νομίζω είναι το γρηγορότερο πλεούμενο και είναι σχετικά φθηνό σε υλικά και glilda... 

• Like 1
Δημοσ.

Το να κάνεις trade run στην απέναντι ήπειρο δεν είναι καθόλου εύκολο και θέλει καλή οργάνωση. 

Μπες σε κάποιο guild, αν δεν έχεις μπει ήδη, και οργανώστε αποστολή trade run με πολλά άτομα (όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα). Στο guild που είμαι εγώ (Valar Morghulis στον server eanna) οργανώνουμε ομαδικά trade runs τακτικά. 

Άλλη λύση είναι να πληρώσεις νταβάδες σαν τους "Blood Company" (αν θυμάμαι καλά το όνομα του guild), που πουλάνε προστασία για ασφαλή trade runs στην απέναντι ήπειρο...

Τέλος μπορείς να προσπαθήσεις ξανά μόνος σου (ή με 1-2 άτομα ακόμα για παρέα) άλλα όχι με την βάρκα. Φτιάξε ένα adventure/harpoon clipper. Νομίζω είναι το γρηγορότερο πλεούμενο και είναι σχετικά φθηνό σε υλικά και glilda... 

Σωστα τα λες ειναι λιγο δισκολο  να το κανεις μονος σου αλλα στον janudar που παιζω ειναι νεος σερβερ και δεν εχει ελληνες ακομα 2-3 εχω εντοπίσει και σε ξενο qouild μου ειναι λιγο δισκολο να μπω λογο που δυσκολευομαι με τα αγγλικα 

Καποια στιγμη θα το βγαλω προς το παρον με την μικρη φαρμα και το χωρο εξω απο το σπιτη μια χαρα βολευομαι φτιαζω χαλαρα 6-7 πακετα την ημερα 

Ενα farmcart εχω στοχο να φτιαξω γιατι με το γαιδαρο.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...