Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω κι εγώ εγώ 1 intercontinental trade run. Αν είναι κανείς Nui και μπορεί να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. :P

Κάνε ADD Akihiro. μπήκα σε Ελληνικό guild και απότι είδα τα παιδιά κάνουν πολύ συχνά τέτοιες διαδρομές... σήμερα πήγα ένα ταξιδάκι οπου μόνος δεν θα έφτανα ποτέ...

Δημοσ.

Σωστα τα λες ειναι λιγο δισκολο  να το κανεις μονος σου αλλα στον janudar που παιζω ειναι νεος σερβερ και δεν εχει ελληνες ακομα 2-3 εχω εντοπίσει και σε ξενο qouild μου ειναι λιγο δισκολο να μπω λογο που δυσκολευομαι με τα αγγλικα 

Καποια στιγμη θα το βγαλω προς το παρον με την μικρη φαρμα και το χωρο εξω απο το σπιτη μια χαρα βολευομαι φτιαζω χαλαρα 6-7 πακετα την ημερα 

Ενα farmcart εχω στοχο να φτιαξω γιατι με το γαιδαρο.......

Ελα Eanna ή Dahuta. Αυτοι οι 2 servers έχουν πολλούς Έλληνες...

Δημοσ.

Ελα Eanna ή Dahuta. Αυτοι οι 2 servers έχουν πολλούς Έλληνες...

Ναι αλλα  απο αυτα που λενε στο οφισιαλ φορουμ εκει δεν υπαρχει χωρος ουτε για φαρμες ουτε για σπητια 

εκει μπηκαν αυτοι που ξεκινησαν νωρις το game 

για αυτο μπηκα σε νεο σερβερ ( janudar) εχω την φαρμα μου το σπιτι μου και μπορώ να βγαζω χρυσο 

Δημοσ.

καλα δεν περασε μια εβδομαδα με τα απιστευτα queues στους servers και αφαιρεσαν την απαγορευση δημιουργιας νεων χαρακτηρων στους παλιους ?

πανε καλα  ?

Δημοσ.

Ναι αλλα  απο αυτα που λενε στο οφισιαλ φορουμ εκει δεν υπαρχει χωρος ουτε για φαρμες ουτε για σπητια 

εκει μπηκαν αυτοι που ξεκινησαν νωρις το game 

για αυτο μπηκα σε νεο σερβερ ( janudar) εχω την φαρμα μου το σπιτι μου και μπορώ να βγαζω χρυσο 

Η γη είναι δυσεύρετη μεν, άλλα κάθε εβδομάδα όλο και κάποιοι δεν πληρώνουν taxes με συνέπεια να ελευθερώνονται οικόπεδα. Επίσης σε λίγες εβδομάδες θα ανοίξουν την 3η ήπειρο που σημαίνει ακόμα περισσότερη γη... 

καλα δεν περασε μια εβδομαδα με τα απιστευτα queues στους servers και αφαιρεσαν την απαγορευση δημιουργιας νεων χαρακτηρων στους παλιους ?

πανε καλα  ?

Και εμένα μου φάνηκε παράξενο που αφαίρεσαν την απαγόρευση νέων χαρακτήρων τόσο νωρίς. Παρ' όλα αυτά queue συναντάω μόνο κατά τις 10:30 το βράδυ πλέον (τέτοια ώρα πάω σπίτι μετά τη δουλειά, νωρίτερα δεν ξέρω τι γίνεται). Περιμένψ το πολύ 20 λεπτά. Το μεσημέρι όλοι οι servers είναι "up" και μόνο οι Kyprosa και Dahuta είναι "high" status αν θυμάμαι καλά...

Δημοσ.

Η γη είναι δυσεύρετη μεν, άλλα κάθε εβδομάδα όλο και κάποιοι δεν πληρώνουν taxes με συνέπεια να ελευθερώνονται οικόπεδα. Επίσης σε λίγες εβδομάδες θα ανοίξουν την 3η ήπειρο που σημαίνει ακόμα περισσότερη γη... 

Και εμένα μου φάνηκε παράξενο που αφαίρεσαν την απαγόρευση νέων χαρακτήρων τόσο νωρίς. Παρ' όλα αυτά queue συναντάω μόνο κατά τις 10:30 το βράδυ πλέον (τέτοια ώρα πάω σπίτι μετά τη δουλειά, νωρίτερα δεν ξέρω τι γίνεται). Περιμένψ το πολύ 20 λεπτά. Το μεσημέρι όλοι οι servers είναι "up" και μόνο οι Kyprosa και Dahuta είναι "high" status αν θυμάμαι καλά...

απο οτι διαβασα το κακο  perfomance που εχει ο κοσμος ειναι επειδη αυξησαν υπερβολικα την χωριτικοτητα των servers για να χωρεσουν ολοι με αποτελεσμα  καποιοι χαρακτηρες να ειναι bugged και να εχουν ability lag . http://forums.archeagegame.com/showthread.php?70294-Ability-Lag-Intermitent-Spikes-since-latest-Patch

αντι να κατσουν κατω και να στρωσουν το κωλαρακι τους στην δουλεια να προσφερουν σωστη παιχνιδο- εμπειρια στον κοσμο που τουλαχιστον πληρωσε και εχει προβληματα αυτοι αδιαφορουν και ανοιγουν τους ασκους του αιολου παλι ανοιγοντας ξανα την δημιουργια νεων χαρακτηρων .

αυτη η απληστια τους δεν μου αρεσει καθολου και δεν ειναι καθολου καλα σημαδια για το παιχνιδι και την  trion

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eντωμεταξυ ενω πριν λιγες μερες θυμαστε ειχε φτιαξει το θεμα με το login να το παλι χθες εμφανιστηκε :P... Eιναι θεμα με το firewall της trion που μπλοκαρει καποιους χρηστες και το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να μπεις ουτε στο technical support να τους στειλεις mail χαχαχα ..Τραγικα πραγματα δηλαδη .

Για την ακριβεια μονο απο το pc στο γραφειο μπαινει κανονικα απο οπου εφτιαξα και τον λογαριασμο ,στο σπιτι ποτε ..

Επεξ/σία από konstantinos77
Δημοσ.

Mπηκα λοιπον σημερα απο το αλλο pc κανονικα και μου εκοψε να παω στα advanced και να ξετικαρω το option που ελεγε remember my location from this pc μηπως εφταιγε αυτο και δεν μπορουσα να μπω απο του σπιτιου .Παω να ξανακανω login και οπως ηταν λογικο επρεπε να κανει authentication και μου εστειλε ενα mail .Το mail ομως δεν ηρθε ποτε ...

Δημοσ.

ρε παιδες , εχω ενα προβλημα εδω και 2 μερες , προσπαθω να μπω στο Archeage και οταν μου φορτωνει τα το κειμενακι με τα γραμματα μου κολαει στο

Auroria, Birthplace of Magic. Mortal souls transformed With unthinkable consequence blessing and damning the world sin, hellspawn pirates divide those who nui..και το ..Once United...δεν μου το τερματιζει , ξερετε τι προβλημα μπορει να υπαρχει ?? , εχω κανει ηδη unistall και install αλλα τιποτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε παιδες , εχω ενα προβλημα εδω και 2 μερες , προσπαθω να μπω στο Archeage και οταν μου φορτωνει τα το κειμενακι με τα γραμματα μου κολαει στο

Auroria, Birthplace of Magic. Mortal souls transformed With unthinkable consequence blessing and damning the world sin, hellspawn pirates divide those who nui..και το ..Once United...δεν μου το τερματιζει , ξερετε τι προβλημα μπορει να υπαρχει ?? , εχω κανει ηδη unistall και install αλλα τιποτα

κλεισε το antivirus μηπως κολλαει τον κωλο-spyware rootkit που εχουν βαλει aka hacksield.

update :

o client ειναι καρα-bug-αρισμενος του κερατα .κλεινοντας το παιχνιδι κραταει σε stanby 2 giga απο το game_pak . ελεος μονο με restart to pc διορθωνεται .

το παιχνιδι αποδειχθηκε πολυ μεγαλη πατατα .... και τους πληρωσα ενα δεκα-ευρω . κακως ...πολυ κακως !!!

υ.γ. οποιος διαφωνει οτι ειναι rootkit να μου εξηγησει γιατι οταν βγαζεις το παιχνιδι ο driver του ειναι ακομα ενεργος ....

Επεξ/σία από Han Solo
Δημοσ.

Το ότι αφήνει διάφορα μετά το uninstall το hackshield το έχουν παραδεχτεί, αυτό δεν το κάνει rootkit (τουλάχιστον δεν ξέρω αν έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο). Πρόσφατα υπήρχε και επίσημο μήνυμα από την Trion ότι μιλάνε με την XL για το θέμα του hackshield, προσωπικά καλύτερα αν το βγάλουν όπως έγινε και στο Aion εφόσον είναι άχρηστο.

Δημοσ.

Το ότι αφήνει διάφορα μετά το uninstall το hackshield το έχουν παραδεχτεί, αυτό δεν το κάνει rootkit (τουλάχιστον δεν ξέρω αν έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο). Πρόσφατα υπήρχε και επίσημο μήνυμα από την Trion ότι μιλάνε με την XL για το θέμα του hackshield, προσωπικά καλύτερα αν το βγάλουν όπως έγινε και στο Aion εφόσον είναι άχρηστο.

το θεμα ειναι οτι οχι μονο το αφηνει ενεργο οταν βγαινει αλλα οτι συνεχιζει και δουλευει και κλειστο να ειναι το παιχνιδι .

rootkit = driver τις περισσοτερες φορες ωστε να μην φαινεται απο τους κοινους χρηστες των Η/Υ και περιμενει το καταλληλο service ή εκετελσιμο ωστε να δωσει προσβαση στον Η/Υ σε αυτον που το εγκατεστησε .

οτι γινεται με το hackshield . οποιος ανοιξει το computer manager του και παει στις devices και επιλεξει να δει τις HIDDEN θα δει μια καινουργια σειρα που ονομαζεται Non-Plug and Play Devices .,εκει θα βρει διαφορους συσκευες που χρειζεται το λειτουργικο  οπως το TCP/IP , Http . κλπ αλλα θα βρει και το  EagleX64 που ειναι ο driver που εβαλε το hackshield .

αυττος ο driver σε συνδιασμο με το οτι κραταει σε standby to εκτελεσιμο στην μνημη αφου κλεισει το παιχνιδι ( το τι γινεται στην μνημη το βλεπεισ με τα proccess exolorer kai ram zap τα οποια ανοικουν στην sysniternal suite της microsoft - free 2 download  ) .... μονο οποιος θελει να παρει προσβαση στον Η/Υ σου θα το εκανε !!!

πηγες για διαβασμα : http://en.wikipedia.org/wiki/Rootkit , http://forums.warpportal.com/index.php?/topic/120895-anhlabs-hacksheild-what-people-should-know/

Δημοσ.

Εμένα δεν μου το εμφανίζει αυτό που λες (non-plug and play devices). 

Πάντως εδώ είναι μία μεγάλη συζήτηση για το θέμα στο reddit: http://www.reddit.com/r/archeage/comments/2hyt4e/an_open_letter_to_trion_worlds_and_the_archeage/

Και νομίζω πως κάποιος κινήθηκε και νομικά (στο οποίο απάντησε και ο CEO της Trion):

http://www.reddit.com/r/archeage/comments/2hzq8z/letter_before_action_issued_to_trions_legal/

Further, Trion expressly states in its Privacy Policy, that “when running, some Games may monitor your computer’s random access memory (“RAM”), media access control (“MAC”) address, configuration files and system files, etc., for unauthorized third party programs running concurrently with your Game …”. Trion’s Privacy Policy, along with Trion’s Terms of Use, are referenced by and incorporated into the EULA. Thus, users are also made aware of what information is being accessed by the Game to monitor for unauthorized third party programs.

Therefore, Hackshield is not a “rootkit,” by definition or otherwise, and its installation is not misleading. Users are informed that the Game is monitoring for unauthorized third party programs, and further notified of what information is being accessed for that purpose. For that reason, the inclusion of Hackhsield with ArcheAge does not constitute a deceptive act or practice as under the Federal Trade Commission Act, and, consequently, the legal references you have cited are inapplicable under the circumstances.

Δημοσ.

δεν στο εμφανιζει γιατι δεν ΠΑΤΑΣ την επιλογη View -> Show Hidden devices  / εμφανιση -> εμφανισε τις κρυφες συσκευες στα ελληνικα . δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχεις . ολοι τα εχουν .

eDI6k.jpg

και αφου πατησει; το view , επιλογη show hidden devices

yN1IDXH.jpg

τωρα τι λενε αυτοι ...τους πιστεψαμε !  τι θα λεγανε δηλαδη ? οτι αυτο το σκατολοιδι μπορει να κανει παπαδες στο pc σας και να διαβαζει τα παντα που γραφεται . πλητρολογειτε αλλα εμεις ειμαστε οι καλοι και δεν το κανουμε παρα μονο δεν αφηνουμε τα bot .

οκ , τα bots ειναι εδω και τα βλεπουμε καθε μερα και το εχουν κανει by-pass το hackshield , αυτοι τι στον κορακα το θελουν και το κρατανε ? για να μας σπαει τα νευρα ή για να μαθαινουν τα pass των emails μας ή ποια αλλα παιχνιδια παιζουμε ή ποιες ιστοσελιδες διαβαζουμε ? το τι κανει μονο αυτοι ξερουν . το θεμα ειναι οτι αυτο μπορει να κανει τα παντα θεωρητικα ως υλοποιηση και ειναι ενεργο παιζεις δεν παιζεις το παιχνιδι !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...