Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να σου πω, με το hidden ενεργοποιημένο δεν μου εμφανίζει πουθενά την λίστα non-plug and play drivers. 

Το θέμα είναι πως ακόμη και τα Origin (EA), Uplay (Ubisoft), Steam (Valve) κτλ χρησιμοποιούν και αυτά παρόμοια συστήματα καταγραφής. Το θέμα είναι τι είδους δεδομένα συλλέγουν, και αν όντως συλλέγουν κωδικούς κτλ που πληκτρολογείς τότε πάλι είναι καλυμμένοι λόγο του TOS. 

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τις παραπάνω υπηρεσίες εδώ και πολύ καιρό (Steam από το 2006) και ποτέ δεν έχω χάσει οτιδήποτε και κανέναν λογαριασμό. Φαντάζομαι τα δεδομένα αυτά διαγράφονται από τις εταιρίες και ίσως κίνδυνος υπάρχει μόνο εάν πέσουν σε χέρια hackers.

• Απαντ. 973
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να σου πω, με το hidden ενεργοποιημένο δεν μου εμφανίζει πουθενά την λίστα non-plug and play drivers. 

Το θέμα είναι πως ακόμη και τα Origin (EA), Uplay (Ubisoft), Steam (Valve) κτλ χρησιμοποιούν και αυτά παρόμοια συστήματα καταγραφής. Το θέμα είναι τι είδους δεδομένα συλλέγουν, και αν όντως συλλέγουν κωδικούς κτλ που πληκτρολογείς τότε πάλι είναι καλυμμένοι λόγο του TOS. 

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τις παραπάνω υπηρεσίες εδώ και πολύ καιρό (Steam από το 2006) και ποτέ δεν έχω χάσει οτιδήποτε και κανέναν λογαριασμό. Φαντάζομαι τα δεδομένα αυτά διαγράφονται από τις εταιρίες και ίσως κίνδυνος υπάρχει μόνο εάν πέσουν σε χέρια hackers.

αν εχεις win 8 , το αλλαξαν σε κατι σαν " software drivers " κανε expand ολα και θα το βρεις το eagle64

Δηλαδή φορτώνει και ακόμα όταν ανοιγεις υπολογιστή και δεν εχεις τρεξει το game???

αφου ειναι driver φυσικα και φωρτωνει οταν ξεκινανε τα windows . η πλακα ειναι οτι οι hackers το εχουν κανει by-pass ηδη και αυτοι το αφηνουν το hackshield να τους διωχνει τους πελατες .

δες την φωτο με τπ bot-παρτο που ειναι ο ενας πισω απο τον αλλο

...

Untitled_zps47ca1156.png

τα ιδια που εκανε σε αλλα παιχνιδια το κανει και εδω και δημιουργει lag & lag spikes στους παικτες με overclocking hardware kai ta bot δεν καταλαβαινουν τιποτα γιατι το προσπερνανε το κωλο hackshield !

Επεξ/σία από Han Solo
Δημοσ.

απο οτι διαβασα το κακο  perfomance που εχει ο κοσμος ειναι επειδη αυξησαν υπερβολικα την χωριτικοτητα των servers για να χωρεσουν ολοι με αποτελεσμα  καποιοι χαρακτηρες να ειναι bugged και να εχουν ability lag . http://forums.archeagegame.com/showthread.php?70294-Ability-Lag-Intermitent-Spikes-since-latest-Patch

αντι να κατσουν κατω και να στρωσουν το κωλαρακι τους στην δουλεια να προσφερουν σωστη παιχνιδο- εμπειρια στον κοσμο που τουλαχιστον πληρωσε και εχει προβληματα αυτοι αδιαφορουν και ανοιγουν τους ασκους του αιολου παλι ανοιγοντας ξανα την δημιουργια νεων χαρακτηρων .

αυτη η απληστια τους δεν μου αρεσει καθολου και δεν ειναι καθολου καλα σημαδια για το παιχνιδι και την  trion

τι ελεγα  ? massive lag παντου και σε ολους τους servers .τα forum τους πηραν φωτια . ολος ο κοσμος παραπονιεται ! 

http://forums.archeagegame.com/forumdisplay.php?38-Technical-Support

οι ανθρωποι ειναι απαραδεκτοι . το κατεστρεψαν το archeage

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, ειναι η πρωτη μου φορα που παιζω παιχνιδι mmo rpg αν το λεω σωστα, μ αρεσαν παρα πολυ τα γραφικα αν και εχω πολλα να μαθω, θελω μια ερωτηση να κανω ξαφνικα οταν εφτιαξα το αλογο μου βγηκε μια δινη και μπηκα μεσα μετα με πηγε σε κατι εχθρους με πολλα level οποτε και εχανα, θελω να επιστρεψω στην πρωτη πολη μου εκει στο χωριο που ειναι τα αλογα πως λοιπον γυρναω πισω; δεν θυμαμαι το ονομα και ο χαρτης ειναι τεραστιος  πειτε μου λιγο γιατι ετσι χανω και δεν μπωρο να συνεχισω

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, ειναι η πρωτη μου φορα που παιζω παιχνιδι mmo rpg αν το λεω σωστα, μ αρεσαν παρα πολυ τα γραφικα αν και εχω πολλα να μαθω, θελω μια ερωτηση να κανω ξαφνικα οταν εφτιαξα το αλογο μου βγηκε μια δινη και μπηκα μεσα μετα με πηγε σε κατι εχθρους με πολλα level οποτε και εχανα, θελω να επιστρεψω στην πρωτη πολη μου εκει στο χωριο που ειναι τα αλογα πως λοιπον γυρναω πισω; δεν θυμαμαι το ονομα και ο χαρτης ειναι τεραστιος  πειτε μου λιγο γιατι ετσι χανω και δεν μπωρο να συνεχισω

Στα skills σου στο general έχει ένα βιβλίο ροζ, θα το πατήσεις και θα σε επιστρέψει πίσω. Σε κάθε νέα περιοχή/χωριό εκεί που είναι η κουκουβάγια (mailbox) έχει συνήθως μέσα σε ένα σπίτι αυτό που λέμε recall point. Το skill αυτό σε επιστρέφει στην περιοχή αυτή όπου το έχεις επιλέξει.

Δημοσ.

χμμ μαλιστα οκ σε ευχαριστω,  παντος το εφτασα μεχρι το λεβελ 11 απ οσο ειδα παει μεχρι το 50 ετσι; ποτε μπωρο να παρω καραβι;

Δημοσ.

χμμ μαλιστα οκ σε ευχαριστω,  παντος το εφτασα μεχρι το λεβελ 11 απ οσο ειδα παει μεχρι το 50 ετσι; ποτε μπωρο να παρω καραβι;

Ναι 50. Για καράβι (clipper) χρειάζεσαι 50 guilda stars για το design και μετά κάποια υλικά που σου ζητάει. Γύρω στα 30 lvl+ το φτιάχνουν οι περισσότεροι.

Δημοσ.

ρε παιδια στο RIFT που ειναι της ιδιας εταιρίας δεν παίζουν τέτοια προβλήματα (hackshield κλπ) 

δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έστησαν στα ιδια πρότυπα και ανακαλύπτουν πάλι τον τροχο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...