gr1goris Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ναι ωραία ψωμί δεν είχαμε τυρί μας ήρθε Σήμερα το πρωί σε 1 ώρα έφαγα 15 disconect και από οτι διάβαζα ολοι οι σερβερς είχαν το ιδιο πρόβλημα χακερς, μποτερς,σπαμερς κανουν παρτυ σε αυτο το παιχνίδι και η trion σφυρίζει αδιάφορα έλεος......
nikostz9 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 παιδια γνωριζει μηπως κανεις ποιες ενεργες ελληνικες guild υπαρχουν στο dahuta?
SlackulatoR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 παιδια γνωριζει μηπως κανεις ποιες ενεργες ελληνικες guild υπαρχουν στο dahuta? http://archeage.guildex.org/guilds/eu/dahuta
SlackulatoR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Αύριο στις 7 το απόγευμα μετά από το maintenance θα ανοίξει η νέα περιοχή της Auroria όπου θα υπάρχουν τα κάστρα/sieges και 30% περισσότερες housing areas: https://www.facebook.com/ArcheageHellas/posts/741539952599393
Gerara_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Η ησυχία που υπάρχει εδώ είναι καλό η κακό νέο;
Mamatereza Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Η ησυχία που υπάρχει εδώ είναι καλό η κακό νέο; Θα ελεγα <no news, good news> αλλα κατι μου λεει οτι σε αυτην την περιπτωση κατι δεν παει καλα
SlackulatoR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Hacks, cheats και η Trion κάνει τα δικά της. Πολλά άτομα το σταμάτησαν από την ημέρα που βάλανε στο cash shop τα chests με τα trees που έχουν 10% chance να δώσουν thunderstruck και διέλυσαν την οικονομία των servers. Και η πλάκα είναι πως υπήρχε exploit που μπορούσες να πετύχεις ότι ήθελες από τα chests. Επίσης άλλο exploit ήταν να διπλασιάζεις τα credits που παίρνεις από ένα APEX... Η XL Games τα γνώριζε όλα αυτά αλλά δεν έκανε ποτέ τίποτα μάλλον επειδή δουλεύουν στο ArcheAge mobile και Civilization Online...ή απλά δεν τους νοιάζει. Η guild μου από 80 online έχει πάει στους 20, με πολλά άτομα να το έχουν παρατήσει και γενικά κανείς δεν έχει όρεξη να τον δουλεύει η κάθε εταιρία με τα ψέματά της.
Gilmaru Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Guilds διαλύονται και guilds φτιάχνονται. Αν το δικό σου guild πέφτει δεν σημαίνει ντε και καλά ότι είναι φταίξιμο του παιχνιδιού. Το guild που είμαι έχει πάει από 40 παίχτες στους 80+ χωρίς να γίνεται καμία ιδιαίτερη προσπάθεια για recruiting. Και ενώ τα μισά guilds του server έχουν διαλυθεί, έχουν ξεπηδήσει άλλα τόσα. Όμως γενικότερα μην κρίνετε την "επιτυχία" ενός παιχνιδιού με την κίνηση κόσμου κατά τους πρώτους μήνες. Είναι δεδομένο ότι ο κόσμος θα πέσει μετά τους πρώτους μήνες, έτσι γίνεται σε όλα τα MMO τα τελευταία χρόνια και έτσι θα γίνει κι εδώ. Έπειτα το θέμα είναι να κρατηθεί μια βάση παιχτών σχετικά πιο σταθερή, το οποίο σχεδόν σίγουρα θα γίνει επίσης. Έχοντας πει τα παραπάνω, ωστόσο, πρέπει να πω ότι όντως η νοοτροπία της Trion και η διαχείριση που κάνει είναι αρκετά κακή σε πολλά θέματα. Και η Trion διαχειρίζεται παραπάνω θέματα από όσα νομίζουν οι περισσότεροι και ουσιαστικά όλο το marketing κομμάτι μαζί με τα credits, shop κ.α. είναι δικό της. Όχι μόνο αυτό, αλλά και στο παιχνίδι αυτό καθ' αυτό παρεμβαίνει και έχει το δικαίωμα να κάνει customize άμα θέλει. Π.χ. τα Hasla Tier 2-3 δεν είχαν βγει σε Κορέα τόσο νωρίς και ουσιαστικά δημιουργήθηκαν αργότερα με στόχο να δώσουν την ευκαιρία σε καινούργιους παίχτες να "μπουν" στο παιχνίδι λίγο πιο εύκολα και να μετριάσουν το snowballing από παλιότερους παίχτες.
SlackulatoR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δεν το στήριξα μόνο στην guild μου, αν διαβάσεις τα posts μου θα καταλάβεις. Τα περισσότερα άτομα που γνωρίζω τα οποία έπαιζαν από Κορέα/Alpha κτλ απλά σταμάτησαν λόγο της Trion. Δεν λέω πως το παιχνίδι σταματάει να έχει πλάκα εξαιτίας των προβλημάτων και των αλλαγών που επέλεξε η Trion αλλά εμένα η διαχείριση που κάνει αθετώντας κάποιες υποσχέσεις περί p2w και γενικά η κακή επικοινωνία με την κοινότητα ήταν αρκετά. Πλέον η εταιρίες μέσα σε μία μέρα έχουν την δυνατότητα να κάνουν στροφές 180 μοιρών χωρίς να σκέφτονται το community αλλά μόνο το κέρδος και κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι γι'αυτό.
ntinos19 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ειναι free to play ή Pay to win? νομίζω και τα 2 ισχύουν εδώ. σαν free to play τουλάχιστον στον Nui που παίζω το patron το ξεχνάς... κοστίζει κάπου στα 450 gold πάνω κάτω. η μόνη περίπτωση είναι να το πληρώσεις με ευρώ και τα επόμενα μπορείς να τα βγάλεις εύκολα με τις φάρμες. απο εκεί και πέρα υπάρχουν items που αν δεν πας εσύ ο ίδιος να τα πάρεις δεν θα μπορέσεις ποτέ να τα αγοράσεις. εκτώς αν πας σε crafted items που εκεί πάνε 1000 gold minumum (για τον server Nui πάντα.)
Gilmaru Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Όλα τα f2p MMO είναι και p2w ως ένα βαθμό δυστυχώς.
t3llis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Οταν παω να ανοιξω το παιχνιδι μου βγαζει error loading dll cryrenderd3d10.dll.. Εχω βαλει το directx αλλα και παλι τπτ...Καμια βοηθεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα