Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:mad:  :mad:  :mad:  server janudar (οπως και ολοι οι αλλοι σερβερς ) 3ο 24ωρο  εκτος λειτουργίας omg τι να πω ? στο επισημο φορουμ χιλιάδες σελιδες με ποστ τα εχουν πει ολα 

και ναι οκ κάποια στιγμή θα αποκατασταθεί το προβλημα και θα μπορούμε να μπούμε,ναι οκ μπηκαμε  και μετα τι ?

• Απαντ. 973
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιστρεφω μετα απο 2 βδομαδες στο ΑrcheAge. Ηθελα να μπω απο προχθες αλλα ο server μου ηταν offline για 4 ημερες! Ενταξει, το Apex εχει φτασει στα 300g το καθενα και ο Nebe ειναι σαν νεκτροταφειο.. Κριμα, γιατι το ArcheAge ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι και η Trion το καταστρεφει.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εγω παντως συνεχιζω ακόμα...  :-)

μολις ξεκινησα κι εγω στον σερβερ μελισσαρα,να συνεχισω ή μουφα το παιγνιο;

γιατι δεν ερχεσαι Orchidna?? εχεις παρεα εκει?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να κάνω μια δοκιμή ή όχι;

Γιατί όπου και να έψαξα για info (σε ελληνικά community) όλο παρατημένα site βρίσκω και μου δίνει την αίσθηση ότι δεν παίζει κανένας πλεόν.

Γενικά, διάβασα και εδώ αρκετά αρνητικά σχόλια για την εξέλιξη του παιχνιδιού, όμως κάτι με τρώει να το δοκιμάσω.

Καμιά πρόταση για server;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το παραίτησα το game πριν 1-2 μήνες. Δυστυχώς το χαντάκωσε η Trion και έχει αυτή τη κορεάτικη νοοτροπία grindαρίσματος που με ξενέρωσε και το βαρέθηκα. Κρίμα γιατί είχε πολύ potential...

Επέστρεψα στο Age of Conan για άλλη μια φορά... (Δύο φορές τα τελευταία χρόνια το "παράτησα", άλλα τελικά συνειδητοποίησα στην πορεία, ότι τελικά έκανα "διάλειμμα"  B) - παρ' όλα τα στραβά του, είναι ότι καλύτερο έχω παίξει μέχρι τώρα)

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθησα να επιστρεψω μετα απο διαλλειμα 2 μηνων αλλα δυστηχως το παρατησα μετα απο 2 ημερες. Η trion δινει τα patch με το σταγονομετρο και καθε patch ειναι απλα ενα cash-grab fest..

Θα συμφωνησω με το παιδι απο πανω, το AA χρειαζεται απειρο grind ή δυνατη πιστωτικη, πραγμα που με ξενερωσε απιστευτα μιας και τα ΜΜΟ δεν ειναι οπως το 2004 να αφηρεωνει ο καθενας απειρο χρονο για να βγαλει ενα item. Eπισης μπορεις να gridareis μηνες για ενα item και τελικα να μην το αποκτησεις μιας και το Craft βασιζεται και αυτο σε RNG...

Ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει, αλλα την επομενη φορα που θα αποφασισει η trino να κανει publish καποιο παιχνιδι, ας το κανει τουλαχιστον λιγο ποιο "western"...

Δημοσ.

Το παιχνιδι φενόταν οτι είναι οσο pay to win γίνεται.Όταν έβλεπες 2 βδομαδες από το launch μερικές "clan" σε καινούργιους server να έχουν ήδη divine,όπλα kraken και black pearl ήξερες οτι τζάμπα παίζεις.Θυμάμαι ειδικά όταν μπήκαν τα κάστρα πως τα botakia είχαν ήδη ποιάσει όλα τα σημεία με τις φάρμες και ξαφνικά μόλις η ομάδα μου είχε φαρμάρει αρκετά (γυρω στα 30 ατομα ειμασταν απεναντι σε 120) και πήγαμε να κάνουμε capture τρώμε ένα drophack,και 30 λεπτά μετά που μπορέσαμε να μπούμε οι άλλοι τα είχαν πάρει όλα.

Επίσης δεν σχολιάζω τον άπειρο αριθμό scripts που υπάρχουν.

Ήλπιζα το παιχνίδι να μας κρατήσει μέχρι να βγει το black desert.ΔΥστυχώς όμως δεν...

• Like 1
Δημοσ.

To χειρότερο είναι τα ψέματα της Trion και των Community Managers που μας έλεγαν πως δεν θα γίνει p2w και θα κάνουν ότι μπορούν αλλά τελικά τους πίεσε η XL Games...ότι νανε.

• Like 1
Δημοσ.

Κριμα που το κατεστρεψαν ετσι. Το παιχνιδι ειχε τρελες φιλοδοξιες. Ειχα να παιξω MMO, τουλαχιστον 3-4 χρονια πριν βγει το ArcheAge. Eνα μηνα αντεξε μονο, δυστυχως.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...