Tsino Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 σε ποιον σερβερ εισαι? Orchidna... Nancoula in game name... βρες με εχει ζωντανεψει το game με το 1.7? ναι αρκετά...
kwstas_1993 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 γεια σας παιδια...αποφασισα να παιξω για πρωτη φορα ενα mmorpg...ψαχνοντας βρηκα το archeage και μ αρεσε αρκετα..ο κοσμος τ σκιλς το σαντμποξ το οτι φτιαχνεις φαρμες σπιτια καραβια κτλ...αλλα απο οτι κτλβ για να τ κανεις αυτα πρεπει ν εχεις συνδρομη αλλιως δεν θα μπορω να εχω γη?καπου διαβασα για το apex.ειναι ευκολο για να γινει αυτο?κ μπορω να γινω patron χωρις να δινω λεφτα απο την αρχη που παιξω?εχει κοσμο?τωρα τελευτεα διαβαζω αρνητιικασχολια γ το παιχνιδι...υπαρχει καποιο αλλο για να παιξω φρι ?(χαχα κριση βλεπετε που λεφτα για πεταμα)καπου ειδα κ το rift αλλα δεν εχει τα ιδια ποθ εχει κ τ archeage .. για πειτε μ εσεις που εχετε παιξει τοσα μμο
tical Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 γεια σας παιδια...αποφασισα να παιξω για πρωτη φορα ενα mmorpg...ψαχνοντας βρηκα το archeage και μ αρεσε αρκετα..ο κοσμος τ σκιλς το σαντμποξ το οτι φτιαχνεις φαρμες σπιτια καραβια κτλ...αλλα απο οτι κτλβ για να τ κανεις αυτα πρεπει ν εχεις συνδρομη αλλιως δεν θα μπορω να εχω γη?καπου διαβασα για το apex.ειναι ευκολο για να γινει αυτο?κ μπορω να γινω patron χωρις να δινω λεφτα απο την αρχη που παιξω?εχει κοσμο?τωρα τελευτεα διαβαζω αρνητιικασχολια γ το παιχνιδι...υπαρχει καποιο αλλο για να παιξω φρι ?(χαχα κριση βλεπετε που λεφτα για πεταμα)καπου ειδα κ το rift αλλα δεν εχει τα ιδια ποθ εχει κ τ archeage .. για πειτε μ εσεις που εχετε παιξει τοσα μμο Την συνδρομη μπορεις να την παρεις κε με ingame gold οποτε εισαι κομπλε μονο την πρωτη φορα που θα παρεις patron θα δυσκολευτεις λιγο μετα απο την στιγμη που θα χεις θα νε ευκολο να το ανανεωνεις κοσμο εχει ναι μια χαρα ειδικα αμα παιξεις σε καναν kyprosa ειναι παντου full. Εγω θα σου προτεινα να παιξεις εχει παρα πολλα πραγματα να κανεις και πραγματα που δεν μπορεις να βρεις σε αλλα game οπως οι μαχες στη θαλασσα με πλοια
kwstas_1993 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 ελληνοπουλα εχει καν ενας κοσμος?οταν λες θα ναι δυσκολο?χρονοβορο?θελει να εχεις αρκετα λεβελ?γινεται να επιβιωσεις σαν φρι παιχτης?
sakisRho Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 δεν νομιζω να υπαρχει mmo που να επιβιωνεις σαν free player.
Tsino Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Μην το λες .. εγώ f2p παίζω από το launch και παω μια χαρά... Στο pvp μπορεί να τις τρώς αν πέσεις σε τούμπανο, αλλά αυτό συμβαίνει σε όλα τα mmorpg. Το σημαντικότερο σε αυτό το παιχνίδι είναι να είσαι σε καλό guild που βοηθάει (πχ guild farms για να χρησιμοποιείς )
ntinos19 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 άνετα επιβιώνεις σαν φρεε παίκτης εδώ απλά μη κάνεις κινήσεις χωρίς να ξέρεις τι πας να κάνεις. όταν έπαιζα με κάτι παλικάρια στις πρώτες μέρες που χτίσαμε φάρμες όλοι μαζί (6-7 φάρμες) δεν ξέραμε πως να βγάλουμε χρήματα, μετά απο 3-4 βδομάδες ψάχνοντας βγάζαμε κάπου στα 1000 gold στις 6 μέρες και πληρώναμε πατρον για πλάκα
tical Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 μια χαρα επιβιωνεις σαν free ξερω παιχτες που δεν εχουν σκασει καθολου λεφτα και ειναι στο τοπ 100 της αρενας.
Arikado Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Παιδια θα το πω χυμα.αξιζει το game η οχι?ειμαι καθαρα pve player.να το δοκιμασω η οχι?επισης ειναι noobfriendly η σε βαζει κατευθειαν στα βαθια?
Tsino Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Παιδια θα το πω χυμα.αξιζει το game η οχι?ειμαι καθαρα pve player.να το δοκιμασω η οχι?επισης ειναι noobfriendly η σε βαζει κατευθειαν στα βαθια? Το παιχνίδι αξίζει να το δοκιμάσεις... Αν θέλεις καθαρό pve χωρίς καμία επαφή με άλλους παίχτες σε pvp δεν έχει.... Μπορείς να το αποφύγεις αλλά σε κάποιες περιοχές pvp θα σε στείλει για quest (lvl 30+) ... Και εγώ pve είμαι αλλά το pvp του δε με έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα. Είναι noobfriendly 1
Arikado Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Υπαρχει ελληνικο community?Και αν ναι σε ποιον Server?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα