Arikado Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Παιδια μολις το εβαλα να κατεβαινει απο το steam!Καποιες συμβουλες γιατι ειμαι τελειως noobas ως προς το game?
ntinos19 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Παιδια μολις το εβαλα να κατεβαινει απο το steam!Καποιες συμβουλες γιατι ειμαι τελειως noobas ως προς το game? οταν θα ανοίγεις πύλες για να ταξιδεύεις στις περιοχές θα πρέπει να πηδάς μέσα σε αυτές και όχι να περνάς περπατώντας (πολλοί την πατάνε έτσι και ρωτάνε πως κάνουν τέλεπορτ) μην αγοράζεις αρμορς και τέτοια, όλα είναι απο quest και θα τα πάρεις σταδιακά. μην ασχοληθείς με τη γη για αρχή να μάθεις λίγο περισσότερο το παιχνίδι και να δεις τις περιοχές που θα σε οδηγήσουν τα quest. τα labor καλύτερα να τα ανοίγεις σε "τυχερές σακούλες" (έτσι τα λέγαμε στο skype)
galanos Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 πουλαω account στον dahuta + διαφορα αλλα info pm http://imgur.com/eErkIPX http://imgur.com/LJFrkR9 Wts account in dahuta Europe With Celestial leather buff T3 obsidian set soon T4 All Ships / wagon/ Gazebo farm near waters in heedmar Epic axe T4 devine sword T3 ( soon t4 ) Many prof Celestial clipper sail
Poros Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Καλησπερα σε ολους τους Ελληνες διαθετουμε Guild 100% Ελληνικη μονο με Ελληνες στο Archage Server: Dahuta Guild Name: Akropolis Faction: Nuian-Elf Το Teamspeak μας : ts95.nitrado.net:10350 Για πληροφοριες στηλτε μου μηνυμα η θα μας βρειτε στο Teamspeak μας η στο παιχνιδι μεσα . Ευχαριστω γεια σας παιδια...αποφασισα να παιξω για πρωτη φορα ενα mmorpg...ψαχνοντας βρηκα το archeage και μ αρεσε αρκετα..ο κοσμος τ σκιλς το σαντμποξ το οτι φτιαχνεις φαρμες σπιτια καραβια κτλ...αλλα απο οτι κτλβ για να τ κανεις αυτα πρεπει ν εχεις συνδρομη αλλιως δεν θα μπορω να εχω γη?καπου διαβασα για το apex.ειναι ευκολο για να γινει αυτο?κ μπορω να γινω patron χωρις να δινω λεφτα απο την αρχη που παιξω?εχει κοσμο?τωρα τελευτεα διαβαζω αρνητιικασχολια γ το παιχνιδι...υπαρχει καποιο αλλο για να παιξω φρι ?(χαχα κριση βλεπετε που λεφτα για πεταμα)καπου ειδα κ το rift αλλα δεν εχει τα ιδια ποθ εχει κ τ archeage .. για πειτε μ εσεις που εχετε παιξει τοσα μμο Καλησπερα σε ολους τους Ελληνες διαθετουμε Guild 100% Ελληνικη μονο με Ελληνες στο Archage Server: Dahuta Guild Name: Akropolis Faction: Nuian-Elf Το Teamspeak μας : ts95.nitrado.net:10350 Για πληροφοριες στηλτε μου μηνυμα η θα μας βρειτε στο Teamspeak μας η στο παιχνιδι μεσα . Ευχαριστω Να κάνω μια δοκιμή ή όχι; Γιατί όπου και να έψαξα για info (σε ελληνικά community) όλο παρατημένα site βρίσκω και μου δίνει την αίσθηση ότι δεν παίζει κανένας πλεόν. Γενικά, διάβασα και εδώ αρκετά αρνητικά σχόλια για την εξέλιξη του παιχνιδιού, όμως κάτι με τρώει να το δοκιμάσω. Καμιά πρόταση για server; Καλησπερα σε ολους τους Ελληνες διαθετουμε Guild 100% Ελληνικη μονο με Ελληνες στο Archage Server: Dahuta Guild Name: Akropolis Faction: Nuian-Elf Το Teamspeak μας : ts95.nitrado.net:10350 Για πληροφοριες στηλτε μου μηνυμα η θα μας βρειτε στο Teamspeak μας η στο παιχνιδι μεσα . Ευχαριστω
Hykman Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 +1 απο μένα για Akropolis αν και τους ειχα αντιπάλους οταν επαιζα,ημουν με τους Futilez .
Han Solo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) ΜΑΚΡΙΑ , ΜΑΚΡΙΑ , ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ .... αυτο ειναι το τελευταιο που ειπα σε εναν που ηθελε να ξεκινησει το archeage στο TS μας. οι λογοι πολλοι και θα τους απαριθμησω 1. weapon / armor grades 10 και η διαφορα αναμεσα στο basic (lvl 1 ) με το mythic ( lvl 10 ) ειναι x 2,14 , που σημαινει αν καποιος εχει οπλο κοντα στο mythicθα σας κανει διπλασιο damage . 2. το ανεβασμα τους ( regrade) απο το lvl 2 μεχρι και το lvl 10 δεν θελει τροπο και δεν θελει χρονο , θελει να τα σκαει καποιος στα regrade charms γιατι αν κανει το λαθος να νομιζει οτι θα το κανει με απλο τροπο ειναι γελασμενος ...αποδειξη αυτο το failure δεν κοστιζει μονο 31 gold αλλα επιπλεον το κοστος του regrade scroll που ειναι πανω κατω στα 30 gold . τα 60 gold = σχεδον 3000 labor με οποιοδηποτε τροπο και να τα αξιοποιησετε που σημαινει 2 μερες ...... 2 μερες χαμενες για να παει ενα οπλο απο το lvl 2 στο .... lvl 2 ....... btw το συγκεκριμενο οπλο κοστιζει νομιζω 420 gold αν θυμαμαι καλα ! 3. το gameplay τιτ στηριζεται στο cc οποιος κανει πρωτος cc κερδισε 4. τα plate armors δεν εχουν καθολου magic defense και ειναι ερμαιο των mages , οπως και το crafting toy end gear ειναι RNG που σημαινει , ξεκωλωνεσαι να μαζευεις τα materials και σου σκαει αυτο το part που δεν θες , και παμε παλι απο την αρχη !!! 5. ta factions ειναι σπασμενα . επειδη ειναι και ταχα μου free 2 play ολες οι guild χρησιμοποιουν alts accounts για να κατασκοπευουν τους αντιπαλους . ουσιαστικα η σχεδον μονγ καθαρη πλευρα ειναι οι πειρατες γιατι σε αυτην μαζευονται τα "κωλοπαιδα¨" του παιχνιδιου που ομως και αυτοι ειναι αποκλεισμενοι σχεδον απο ολα τα events του παιχνιδιου . 6. τα sieges ειναι ανυπαρκτα και σπασμενα οσο δεν παει αλλο. μια φορα καθε 3 εβδομαδες και ο πιο καλος hacker κερδιζει . 7. οι μαχες στην θαλασσα ειναι γεματα lag . ειναι κλασσικο παραδειγμα το οτι οι πολυπληθης guild κανουν summon τα clippers τους για να lag- αρεουν οι αντπαλοι τους και να χασουν την μαχη . 8. το zeg fight ειναι καθαρο "pirate ship" style . τι σημαινει αυτο ? καθονται οι αντιπλαοι σε αποσταση και οποιος χαζος βρεθει στο range του οπλου τους / skill τους τον χτυπουν , αν δεν μπορουν απλα καθονται στγν θεση τους ή τρεχουν περιμετρικα κανοντας hits . zerg fight χωρις μαχη σωμα με σωμα ειναι ελεος και με ανυπαρκτη ομαδικη τακτικη . στηριζεται καθαρα στο ποσο καλο ειναι το gear toy παικτη και στα boost που χρησιμοποιει . 9. trinity . το παιχνδι στηριζεται αποκλειστικα στο holy trinity ( tank , dps , healers ) . εχοντας παιξει παιχνιδι που δεν στηριζεται στο holy trinity θεωρω οτι ειναι πλαον αναχρονιστικο . γιατι ? γιατι απλα αν δεν εχεις στο party σου healer ή τανκ απλα δεν κανεις τα dungeons ..... 10. και τελος τα exploits .....αυτο το παιχνιδι ειναι ισως το χειροτερο παιχνιδι για κανονικο παικτη. ξερω ατομα που εφτιαχναν διαφορετικα accounts καθε μερα και εμπαιναν και με τους δυο χαρακτηρες απο τις διαφορετικες faction ωστε να σκοτωνει ο μεγαλος τον μικρο . το honor που επαιρναν ηταν το ιδιο με το σκοτωναν εναν ιδιου level ..... και ετσι craft ενα weapon / armor εβαζαν τα lunagems / lunafrosts που εβγαζαν απο το exploit του honor και τα πωλουσαν σε τρελη τιμη γιατι δινει μεγαλο boost to αντικειμενο που παινρεις απο τον honor merchant ... αυτο ειναι το προσφατο exploit ,στο παρελθον ειχε το παιχνδι λογης λογης exploits / dupes κλπ . Αυτα απο μενα και οπως ειπαμε ..... ΜΑΚΡΙΑ αν θελετε την ψυχικη σας υγεια , αν δεν την θελετε ή θελετε να την χασετε ..... ο δρομος ειναι ανοικτος και τα σκυλια δεμενα ! Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2015 από Han Solo 1
SlackulatoR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Είναι κρίμα, θα μπορούσε άνετα να είναι το καλύτερο mmorpg των τελευταίων ετών αλλά το σκότωσαν οι developers. Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε οικονομικά στοιχεία των εταιριών να δούμε π.χ σε σύγκριση με άλλα non-p2w παιχνίδια τους απέφερε περισσότερα χρήματα σαν εταιρία ή όχι;
Han Solo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 δεν υπαρχουν mmo χωρις προβληματα αλλα αλλο να εχει προβληματα το παιχνιδι και αλλο να σου σπαει τα νευρα καθε μερα .... και δεν μιλαω για sandbox vs thempark , το παιχνιδι ειναι σπασμενο απο την αρχη μεχρι το τελος . θεωρω οτι οποιος ξερει τι θα αντιμεπτωπισει τα θελει ο πισινος του , εκτος και αν ειναι μαζοχας και την βρισκει με την απελπισια.......
nikos360 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 καλησπερα παιδια σε ποιον server εχει περισσοτερους ελληνες???? ο Dahuta ???
Beatfreakz Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 παιδιά μήπως ξέρει κανεις από κάρτες γραφικών? θέλω να παίξω το Archeage αλλα με full graphics στο τέρμα όλα!!! και να έχω πάνω από 30 fps. θέλω να πάρω αυτήν την κάρτα γραφικών : http://www.e-shop.gr/vga-asus-radeon-r9-290-r9290-dc2oc-4gd5-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513647 λέτε να παίζει στο τέρμα? έχω i7 4790k cpu με 16gb ram
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Αν δεν παιζει και με 290 δεν εχεις και πολλες επιλογες μετα εκτος απο Titan
Vapir Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) ξαναρχίζω σήμερα με νέο account καθώς το παλιό το είχα πουλήσει γιατι δεν είχα σκοπό να επιστρέψω , προτείνεται μου please server για να παίξω και race αν υπάρχουν Ελληνικές guilds. Θέλω να βρω καλή παρέα πάνω απόλα τι classs-build να παίξω για γρήγορο leveling? το aoe βολεύει ? θέλω να rushάρω λίγο για pvp τι build αξίζει πλέον ?edit : help παιδιά ... έλεος πάλι τα ίδιαθυμάμαι και παλιά όταν έπαιζα μου έκλεινε στην αρχή κατα την διάρκεια του παιχνιδιού χωρίς error ή οτιδήποτε σε άσχετες στιγμές. Κάτι είχα κάνει κ το είχα φτιάξει ... προς το παρών έχω updated drivers , έκλεισα antivirus/firewall , δοκίμασα τα πάντα.Λέτε να φταίει οτι έχω 32bit windows? να υπογραμμίσω οτι με το ίδιο pc έπαιζα κανονικά για μήνες στο launch ....... αλλα δεν θυμάμαι πως το έφτιαξα τότε .. με googlάρισμα δεν έβγαλα άκρη edit : τρίχες κατσαρές , τι και αν κατάφερα να παίζω οκ , μπήκα dahuta κ έψαχνα παίχτη με το κιάλι , μέχρι lvl 15 zones ψυχή .... Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2015 από Vapir
galanos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα , έχετε ακούσει για τον καινουργιο σερβερ που θα ανοίξει Σεπτέμβριο νομίζω 5- με 10Και θα ειναι από την αρχή ; Έτσι θα θα έχουμε γλιτώσει ολα exploits hacks κτλπ ...Και ίσως αξίζει μια ευκαιρία ; edit: εμεις ειμαστε oi EOD και θα ξεκινισουμε καπου στους 20 ελληνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα