spirit)earth)aflame Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 και από μένα όλα οκ thanks κάμποσοι από <nova> μέσα, μαντέψτε ποιο είναι το κύριο θέμα συζήτησης
savoukos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 τι παίχτηκε?χτες το κατέβασα δεν πρόλαβα να παίξω..έλεγα να μπω με το που τελείωνα την δουλειά..some info plz.
Atallos1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Κανανε ip block σε ολες τις μη Ρωσσικες χωρες , οποτε πλεον ο μονος τροπος για να παιξεις ειναι με Proxy/VPN κτλ Εχω λυση που δουλευει , δεν νομιζω οτι επηρεαζει το ping αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια
savoukos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Κανανε ip block σε ολες τις μη Ρωσσικες χωρες , οποτε πλεον ο μονος τροπος για να παιξεις ειναι με Proxy/VPN κτλ Εχω λυση που δουλευει , δεν νομιζω οτι επηρεαζει το ping αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια σου έχω στείλει pm.
Atallos1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 To μονο κακο με αυτη τη λυση ειναι οτι μερικες φορες χανει την ip , οποτε τρως dc απο το game Προς το παρον δεν εχω βρει κατι αλλο καλυτερο
newlynx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Πήγα να δω και εγώ ένα παιχνίδι, που δεν είμαι συνηθισμένος στο είδος του, και φάγαμε block. ...
spirit)earth)aflame Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Να ευχαριστούμε την Trion απ'ότι κατάλαβα για το block. Σαν εταιρία λογικό το βλέπω βέβαια, σιγά κάποιος που είχε επενδύσει μήνες στο παιχνίδι μη γύρναγε από RU σε EU. Όσο περισσότερη δημοσιότητα έπαιρνε το παιχνίδι με ανοιχτούς τους RU servers σε όλους, τόσο πιο δύσκολο θα ήταν για την Trion να μαζέψει τον κόσμο. Οπότε μας κόβει τώρα νωρίς, μιας και δεν υπάρχουν σχέδια για launch σύντομα, τύπου σε 1-2 μήνες. Δεν το έχω βάλει σήμερα πέρα από 1 τέστ 2 λεπτών με το VPN, αλλά με τα posts που διαβάζω φαίνεται ότι έχει πρόβλημα. Ελπίζω να βρεθεί κάτι πιο σταθερό. Θα δοκιμάσω αργότερα και'γω και θα γράψω.
Atallos1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Αυτο που ποσταρα το πρωι ειναι ενα public VPN , σιγουρα θα μπουκωνει κ σιγουρα θα εχει dcs Το καλυτερο θα ηταν καποιο privata Δοκιμασα ενα αλλο κ ηταν αρκετα καλο , ακομα ομως ψαχνομαι
spirit)earth)aflame Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 http://www.reddit.com/r/archeage/comments/208b4z/to_those_persisting_on_ru_aa/ I doubt you'll see much more effort put into it than what they've done already. Apparently they didn't even bother to setup the IP block on the servers, only the launcher/login servers. So technically you could have a VPN up, log in and then drop the VPN before the game connects. δεν το χω δοκιμάσει ακόμα.
Xorxhs! Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 πρεπει να εβγαλαν το ip ban ...παιζω κανονικα τωρα.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 ισχύει! χαχα από archeagesource: Μail.Ru: Trion pal, did you get the info you needed? Trion: Yeah man, thanks. Hows your servers holding up. Mail.Ru: No ques now that all your fans left. But now its really carebear. Your fans love to PK the russians. Even if the guards attack them! Trion: Hmm interesting. Well thanks, go ahead and lift the ban. We now know how many servers we need. Mail.Ru: Your welcome
spirit)earth)aflame Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Μερικά screenshots από την περιοχή που ξεκινούν τα Elves. Έπαιζα στην ανατολική ήπειρο, αλλά μόλις είδα τη δυτική, χαλάλι τα 19lvls. Έπηξα στα αραβοτέτοια, που δεν μου κόλλαγε σαν feeling σε MMO. Αυτά που έχω ανεβάσει είναι σε DirectX9, όλα full. Το παιχνίδι δεν φαίνεται ακριβώς έτσι ingame, μιας και τα φύλλα/χορτάρια κλπ κουνιούνται οπότε υπάρχει ένα θέμα (αν είχατε παίξει Crysis όταν βγήκε ξέρετε τι λέω). Anyway http://imgur.com/a/phoqs#0
shadowmann Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 πάλι καλά γιατί με το vpn μου έβγαλε την πίστη για να παίξω κάνα 20λεπτό.
FLOOFLIS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Τελικά το ip ban έγινε lifted για τα καλά ? Η απλά αναβληθηκε για αργότερα ? Ξέρει κανείς ?
newlynx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Κανείς δεν είναι σίγουρος τι θα γίνει. Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον αλλά με ενοχλεί που δεν καταλαβαίνω πλήρως την κεντρική ιστορία επειδή τα cinematics είναι στα ρωσικά. Ευτυχώς όλα τα άλλα είναι στα αγγλικά και κάπως σώζεται η κατάσταση. Επίσης είναι άγνωστο πότε θα το κυκλοφορήσει η TRION στην Ευρώπη (ακούγεται ακόμα και το 2015!) και με ποιο οικονομικό μοντέλο. Δεν ανήκει στο είδος των παιχνιδιών που συνήθως παίζω,οπότε η κρίση μου είναι λίγο γενική, αλλά μου προξένησε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από το ESO.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα