Vapir Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 έχω ξενερώσει , δε μπορώ να πουλήσω κ δεν μπορώ να αγοράσω apex damn παλιά απλά είχα πάρει ένα απο τα πακέτα με 40κάτι euro, μαλακία που πούλησα τότε το account αν θέλει κάποιος να ανταλλάξουμε δίνω 1 χ wildstar account(χωρίς time) ή secret world account για 1 apex (ίσα να πάρω άδεια για auction house ,μετά δε με νοιάζει μαζεύω).Δε νομίζω να μπορώ να αγοράσω απο την trion με κάρτα .. εκτός οτι δεν έχω αυτή τη στιγμή διαθέσιμη και δεν ξέρω αν βγάζουν κ οι τράπεζες .. γνωρίζει κάποιος?..
galanos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Εγω εχω account me 6.5k celestial set leather . 2 Devine όπλα και διαφορά :.. Και βαριέμαι να ασχοληθώ να το πουλήσω 1
Vapir Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 εγώ βαριέμαι να περιμένω να μαζέψω 500+ g για apex για να αρχίσω να πουλάω ah δε μπορώ να αγοράσω ένα να τελειώνω τωρα- τα cc μου μέσα -.-
wintaxt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 καρτες δεχεται η ΤΡιον φιλε αγορασα credits
Vapir Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 nice , ελπίζω να δεχθεί της εθνικής εντομεταξύ το παιχνίδι μου σπάει τα @@ , τρέχει κομπλέ αλλα με πετάει στο άσχετο , μπορεί 5 φορές σε μια ώρα μπορεί και 1 φορά μετά απο 3 ώρες ούτε error ούτε τίποτα. Θα δοκιμάσω να το ξανακατεβάσω απόψε , αν δεν φτιάξει .........δοκίμασα με high settings , δοκίμασα με low , το ίδιο , δοκίμασα με dx 9 αντί για 11 το ίδιο .
gr1goris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 εγώ βαριέμαι να περιμένω να μαζέψω 500+ g για apex για να αρχίσω να πουλάω ah δε μπορώ να αγοράσω ένα να τελειώνω τωρα- τα cc μου μέσα -.- Αν θες να βγαζεις gold γρηγορα και ξεκουραστα ασχολησου με τα tradebacks εγω εβγαζα χαλαρα 300 gold καθημερινα
Vapir Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Winmode η full Πεζεις ; το game μάλλον έχει θέμα με το hardware μου ,δεν του φτάνει ούτε για καλημέρα(υποθέτω οτι ξεμένει απο ram , έχω 4gb δοκίμασα τα πάντα μέχρι κ το κατέβασα ξανά και γίνεται το ίδιο ιδικά σε event πχ δράκο , με πετάει 4-5 φορές θα περιμένω τον καινούριο server να αρχίσω , αφού έτσι κ αλλιώς σε κανα 20ήμερο θα έχω καινούριο pc με 8-16gb ram , i5 ssd και μια medium κάρτα , δεν έχει νόημα να παιδεύομαι τώρα εκεί με τον παλιό που αν και το παίζει στο high χωρίς lag , με 10-20 παίχτες τριγίρω πάει για crash. Εκτός αυτού ο server στις leveling περιοχές μέχρι 40 τουλ είναι νεκρός, κάτι που κάνει το leveling βαρετό μέχρι αηδίας. ευτυχώς που δεν αγόρασα ακόμα starter patron Αν θες να βγαζεις gold γρηγορα και ξεκουραστα ασχολησου με τα tradebacks εγω εβγαζα χαλαρα 300 gold καθημερινα ούτε καν , σαν free χωρίς ah , φάρμες κλπ όχι 300 , ούτε 100 δεν βγάζεις καθημερινά κ εγώ όταν έπαιζα που είχε 1-2 traderuns = apex δεν είχα πρόβλημα και μπορούσα αν συνέχιζα να έχω stockάρει καμια 40ριά++ apex τώρα αφού μπορούσα τότε να βγάζω 2-3 τη μέρα για πλάκα, φάρμες είχα , patron είχα , όρεξη είχα με τόσο κόσμο , τώρα μπήκα 2 μέρες και σιχάθηκα
gr1goris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Απο τα καλυτερα mmo που εχω παιξει αλλα το εσκισε η TRION δεν ειναι τυχαιο που ερήμωσαν ολοι οι σερβερς
Tsino Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 τι traderuns δίνουν έστω και 100g την ημέρα? με τι packs??
gr1goris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Gweonid forest στο Two crowns η καλιτερα οταν εχει ειρηνη στην halkyona απο halkyona sto Gweonid forest ειχα φτιαξει βεβαια 6θεσιο καρτ και ενα στην πλατη 7 πακετα ανα δρομολογιο και μην ξοδευης labor για να καλλιέργειες αγοραζε τα υλικα συμφερη πιο πολυ http://archeage.info/trade-packs-and-routes
ntinos19 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 με το merge που θα γίνει θα έχουμε και auction house cluster, πιθανόν να πέσουν και οι τιμές τον APEX.
galanos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Παιδιά το archeage το εχω σπουδάσει ...... Φυσικά ειναι η ραμ σου φίλε ... Ειναι το ποιο απαιτητικό μμο που υπαρχει και αυτο όχι επιδει Εχει καλα γραφικά η ειναι βαρη.... Απλά ειναι Φούλ κακκογραμενο.... Θα ξεκινήσουμε όλοι η παλιά μου κλαν μ . Στον καινουργιο σερβερ τον Σεπτέμβρη ...Ψήθητε να γίνουμε πολλές .... Πλευρά harania . Server ο καινούργιος αρχές Σεπτέμβριου ! Φαντάσου εγω ειχα 8gb ram και έβαλα 16 για να παιζω όπως θέλω αχχαχααχ Ps : action house θα εχει δικό του ... Γαμαει αυτο ... Και θα μπει με την version 2:)
gr1goris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Σε πειρασμο με βαζεις...... που λεει και τα τραγουδι
galanos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 εχομε φτιαξει το γρουπακι μας και ειμαστε σε ετοιμοτητα χαχαχα https://www.facebook.com/groups/echoesofdarkness/ ψισουυυυυυυυυυυυυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα