Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ρε ξεκολλάτε !!! ελατε!!! ειμαστε αρκετοι ελληνες !!!!

Rangora Harania>firran ... εχει αλλάξει πολυ μα πολυ το παιχνιδι.... 

γενικα σε help παρα πολυ για να πας 50 ....

ενα apply http://echoesofdarkness.shivtr.com/

και in game pm galanos / thanatos / oberidis

καπιον :)

Edit το παιχνιδι xoris patron δεν... μπορείς να παίξεις σωστά.. 

• Like 1
  • Απαντ. 973
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

klaiw........

τι item τσίμπησες απ το tree? :P

εγώ έπαιξα λίγο , έφτιαξα έναν 33 στα 34 darkrunner , αγόρασα licence για ah αλλα χωρίς patron είναι και γίνεται ιδικά τώρα τρελό pain in the ass το game.  Ελπίζω να μη ξενερώσω μέχρι να πάρω patron γιατι σαν game με κόλλησε πάλι , σαν συνθήκες πάλι .... 

Δημοσ.

τι item τσίμπησες απ το tree? :P

εγώ έπαιξα λίγο , έφτιαξα έναν 33 στα 34 darkrunner , αγόρασα licence για ah αλλα χωρίς patron είναι και γίνεται ιδικά τώρα τρελό pain in the ass το game. Ελπίζω να μη ξενερώσω μέχρι να πάρω patron γιατι σαν game με κόλλησε πάλι , σαν συνθήκες πάλι ....

Τους έκλεψα 7 κόκκινα μεγάλα κρύσταλλα :ρ δεν μπορείς να παίξεις χωρίς πατρον.. Έκανα celestial t2 obsidian bow

Από κόσμο παντός είναι πολύ ωραία...

• Like 1
Δημοσ.

Τους έκλεψα 7 κόκκινα μεγάλα κρύσταλλα :ρ δεν μπορείς να παίξεις χωρίς πατρον.. Έκανα celestial t2 obsidian bow

Από κόσμο παντός είναι πολύ ωραία...

αυτό προσπαθώ κ εγώ να δω , κόσμο

ξέρω οτι έχει κόσμο αλλα στα lvl μου είναι λίγο 3ης και ο κούκος . Γενικά τώρα επειδή πήγα hellswamp έχω ξενερώσει , θυμάμαι παλιά φτιαχνόντουσαν άααααααααααααααααααλλα group εκεί , ακόμα κ με αγνώστους 

γιαυτό θέλω να βρω τρόπο να rushάρω λίγο το leveling 

λογικά ο καλύτερος τρόπος ειναι craft leveling να γλυτώσω τη μλκία του grinding σε αυτά τα lvl 

βλέπουμε.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι αυτό που λέω είναι οτι ο κόσμος που έχω δει εκεί να παίζει μέχρι ώρας (δεν έπαιξα πολύ) δεν νιώθει , παλιά φτιάχναμε group στο άψε σβήσε και σπέρναμε θάνατο , τώρα σε βλέπει ο άλλος να στην έχουν πέσει κ τρέχει μακριά , η συνεχίζει να βαράει το mob του λες κ είναι botάκι. 

Βέβαια είχα μια καλή εμπειρία σήμερα απο world boss κ έπαιξε πολύ όμορφο ξύλο @ hellswamp οπότε ναι έχει ξύλο αλλα φυσικά δεν έχει καμία σχέση με το ξύλο που είχε όταν βγήκε τους πρώτους 3-4 μήνες. :P

επειδή είμαι σίγουρος οτι οι περισσότεροι ειναι 48 μη πω 50+ πλέον θα συνεχίσω να δω τι παίζει στα μεγαλύτερα level 

πάντως τελευταία και αυτό το βλέπω στα περισσότερα mmo , ο κόσμος αποφεύγει τα group όταν questάρει και δε λέω για high level ή για άτομα που το πάνε νεράκι , βλέπεις τον άλλο βασανίζεται με ένα mob , δεν κάνει accept στο party να πάει νερό .. anyways , το συγκεκριμένο ειναι pvp game , είναι φάση lineage όχι wow (pve)
οπότε θα grindάρω τώρα όσο αντέξω μέχρι να πάρω patron κ μετά κλαιν , μετά θα απολαύσω ξύλο

----------
edit:

σήμερα δεν πρόλαβα να παίξω , 35 είμαι αλλα anyways θα δω τι θα κάνω, λογικά θέλω κανα 300g για patron αν δεν πάω να αγοράσω δηλαδή που μάλλον για εκεί το κόβω 
έχω κοντά στα 100glidas τα οποία πιστεύω δεν αξίζει να τα πουλήσω και 70g που έβγαλα σήμερα. Τουλάχιστον αυτές τις μέρες έκανα login κ άνοιξα το chest ήδη 6 φορές οπότε θα το ανοίξω κ αύριο να πάρω το cart για 1 μήνα. Αν κατάλαβα καλά είναι 1 θέσης οπότε 1 πακέτο τη φορά αλλα με μεγαλύτερη ταχύτητα , θα προσπαθήσω να κάνω αρκετά runs σε 1-2 μέρες , όσο χρόνο θα έχω ώστε να βγάλω τσακ μπαμ τα apex 

ποια trade runs με συμφέρουν ? κάποιο άλλο tip για να βγάλω γρήγορα apex? 

Επεξ/σία από Vapir
Δημοσ.

Ρε τρελε πηγες κιολας 51 lvl grats για το οπλο 

Vapir μια ιδεα ειναι να βαλεις 1-2-3 κρυφες φαρμες με λευκες να κανεις lumber εχουν καλη τιμη τωρα 

λεω λευκες γιατι θελουν 10 ωρες να μεγαλώσουν δηλαδη φυτευης στις 9 το βραδυ και κοβεις στις 7 το πρωι  

και trade runs βεβαια κλασικος και σιγουρος τροπος να βγαλεις gold 

Απο East δεν ξερω τα καλα δρομολογια αλλα δες τον πινακα πορακατω

http://archeage.info/trade-packs-and-routes

και το cart περνη 2 paks + 1 στην πλατη σου πας 3 καθε φορα 

• Like 1
Δημοσ.

ωραία , αυτό με βολεύει . γιατί να βάλω όμως κρυφές φάρμες? δεν έχει μείνει spot ανοιχτό ?
NVM
trade runs θα κάνω φυσικά , πρέπει να συντονιστώ , 9 το βράδυ φύτεμα , μάζεμα πριν φύγω για δουλειά το πρωί = σίγουρο κέρδος
μετά όταν γυρίζω σπίτι κανα 2-3 runs x 3 packs τουλάχιστον όταν δεν έχω χρόνο κ περισότερα όταν έχω χρόνο και θα βγει πιστεύω το patron . Έχω κανα 100ρικο τώρα και κανα 50ρικο worth για πούλημα , ε με κανα 200ρι ακόμα ίσως παίρνω κανα 2 apex . Τα glida medals τα κρατάω ή τα πουλάω για γρηγορότερο patron κ τα αγοράζω αργότερα που θα είμαι άνετος? ..

Δημοσ.

Θα έρθω όταν έχω patron κ μπω σε μια σειρά , κάτσε να δω τι θα κάνω , βρήκα ένα Αμερικάνο που τον έτρεξα pc σήμερα σαν mentror του και μου λέει να μπω εκεί για alt char να με helpάρει π είναι high level και να φαρμάρω μόνο mining και με τα λεφτά να πάρω apex για τον EU 
 λολ

Δημοσ.

Ναι το κανουν πολλοι αυτο δουλευη ως εξης 

Εχεις ενα char στον αμερικανικο σερβερ κανεις mining ολο το labor που εχεις και φτιαζεις hereafter stones π.χ.της πουλας και μολις συγκεντρωσεις gold αγοραζεις 2 apex βαζεις patron στον αμερικανικο αλλα λογω του οτι ειναι κοινος ο λογαριασμος εχεις κανονικα και στον ευρωπαικο σερβερ που παιζεις 

Labor = gold 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά δεν την παλεύω χα χα χα. Και γιατί δεν μπενεις απ τώρα? Να έρθεις ts να τα λέμε ότι βοήθεια θες.. Τεσπα όπως θες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...