Vapir Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ναι αλλά δεν την παλεύω χα χα χα. Και γιατί δεν μπενεις απ τώρα? Να έρθεις ts να τα λέμε ότι βοήθεια θες.. Τεσπα όπως θες δεν έχω πολύ χρόνο αυτές τις μέρες οπότε θα είμαι μέσα έξω και πολυ afk, θα σου πω στις επόμενες πάντως κομπλέ το παιχνίδι , φαίνεται οκ στο νέο server edit: κομπλέ ο φίλος απο Αμέρικα , 55ρης εκεί. θα μου φτιάξει στο τσακ μπαμ ένα apex , θα τελειώσω κ το δικό μου (50-60g left to go!) και θα είμαι patron. Μετά το ρίχνουμε στο mining both εκεί κ εδώ και θα βγάλουμε πράμα 6 apex το μήνα φτιάχνει μόνο στον NA μόνο με mining μου λέει έχει κανα 150k το mining? Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2015 από Vapir 1
galanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 μια χαρα.... απλα εγω δεν την παλεύω να κανς maning αμερικανικο .. σιγα 12 ευρο το μηνα ειναι το πατρον... ειμαστε 45 ατομα μεχρι τωρα... μπηκαν και 2-3 παιδια απο ινσομνια
gr1goris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 west που ειμαι εγω δεν εχει ελληνες χμμμ λες να ξεκινησω νεο char east δεν τα ξερω καλα εκει τα κατατοπια αλλα και μονος δεν λεει το κακο ειναι οτι εχτισα και σπιτι λολ εχει ακομα ελευθερη γη απο εκει ?
galanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 ελα ναι θα σε βοηθήσουμε εμεις σε οτι θες και οτι κατατοποια θες.... νωρις ειναι ακομα.. Guild Info:Guild Name: Echoes of Darkness Guild Leader: ThanatosGuild Captains: Galanos,Pakone,OberidisGuild Language: EnglishGuild Website: http://echoesofdarkness.shivtr.com/Guild Teamspeak: available to Members only”Guild Focus: mostly on PVP.Guild Faction Side: EastHistory:< Echoes of Darkness > has been formed a few years back from Greek members, but no worries our guild language is mainly English. As a guild we have played other MMOs such as Linage II,WoW, Rift,Tera and other ones. Our skillsets range is from dedicated crafters to hardcore PvP’ers and that's what makes us stand out from the crowd. We mainly focus on teamwork and the total progress of the guild. We work together to achieve our goals.“We are as strong as our weakest member”Our aim as a guild is to become a significant part in the history of Archeage. We had a dedicated team already on Dahuta-EU, where we have set our sails before. Now we want to start our adventure again, on the “New Fresh Start Server – Rangora EU” and looking towards, by becoming once again a funny, interactive and dominating guild in the game.Member Expectations:Be active on most PvP activities,remember a guild works together,we won't keepplayers that do the solo mode and expect the guild only to help them whenthey are in need.Trade Runs, Pirating on sea, World Bosses and Dungeons (Serpentis, GHA, Sea of Drowned Love, etc.) have been completely absolved.Therefore new members will need to be actively involved with the guild and be able to work in a team if they want to move forward within the guild.Communication:Communication is important and a mandatory for us. So we would appreciate if you come to meet us on TeamspeakRecruitments:• Age 18+• Bloodlust for PvP• Active on Teamspeak• Read Forum News• Be a social person• For any further information feel free to contact us" rel="nofollow" style="color: rgb(59, 89, 152); cursor: pointer; text-decoration: none; font-family: helvetica, arial, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 13.9636px; white-space: pre-wrap; background-color: rgb(246, 247, 248);" target="_blank">http://i.imgur.com/rj1ibE2.png[/img]
Vapir Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 υπάρχει κανένα καλό παιδάκι @ rangora να μου δανείσει 100g και να του τα δώσω στις επόμενες 2-3 μέρες? τόσα μου λείπουν για το 2ρο apex και εννοείται πως θα ρίξω mining + trade runs για μερικές μέρες μέχρι να φτιάξω ένα κομπόδεμα να εξασφαλίσω + ένα μήνα ακόμα patron μετά άραγμα κ fun fun pvpαπλά να προλάβω τις τιμές πριν ανέβουν γιατι με το labor του f2p είναι μανίκι να ανεβάσεις και farming mobs + questing για extra δύσκολο τις καθημερινές με τέτοιο ωράριο, αν με πάρει μέχρι το Σάββατο τότε balls, θα έχει πάει 250g
teo1966 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 το κατεβασα και γω το game αλλα θα παιξω πρωτη φορα τετοιο στυλ παιχνιδιου. μου βγαζει στην αρχη να επιλεξω σερβερ σε ποιο να μπω ?
Vapir Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 το κατεβασα και γω το game αλλα θα παιξω πρωτη φορα τετοιο στυλ παιχνιδιου. μου βγαζει στην αρχη να επιλεξω σερβερ σε ποιο να μπω ? rangora
gr1goris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Vapir δύστυχος εχω μονο 20 g και δεν μπωρω να σε βοηθησω γιατι λογω δουλειας μπαινω αραια και που και για 2 ωρες και αυτο που με τρελαίνει ειναι οτι ειμαι 22 λεβελ και δεν μπωρω να κανω trade run παω να φτιαξω πακετο και μου λεει το λεβελ σας ειναι πολυ χαμηλο Εχει αλαξει κατι στη εκδοση 2.0 ? ουτε το qouest του πρωτου trade runs μου βγαζει Teo rangora μπες ειναι ο καινουργιος σερβερ που ανοιξε πριν λιγες μερες
Vapir Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) δεν τρέχει man μόνο κ μόνο π με σκέφτηκες thx θα τα βγάλω σήμερα-αύριο το πολύ , μπήκα σε σειρά τώρα <3 small wagon , θα φτιάξω 7ρι σύντομα να του φάω την ψυχή στα traderuns ,ακόμα κ αν βαρεθώ να κάνω και με ένα τη μέρα με το 7ρι να κάνω κ θα έχω καλό income σαν extra. cant wait(5-10 μέρες max) να ρίξω αναβάθμιση στο pc (τελικά δεν βγαίνω για new , τι να κάνουμε.. περίεργοι καιροί) να έχω 8gb ram , έναν i5 να παίζει καλύτερα γενικά σε pvp κ έτσι , δεν ξέρω με κόλλησε τώρα, έρχομαι σπίτι απ τη δουλειά κ κάθομαι να παίξω, ξυπνάω το πρωί τσεκάρω τα mail να δω τι πούλησα etc χμμ πόσο ωραίο , μπορείς να το παίξεις καζουαλιά να βγάλεις χρήμα στο χαλαρό , μπορείς να την δεις pvp only , ότι γουστάρεις ----------------βρήκα τρόπο να το βγάλω ακόμα ποιο γρήγορα το patron 20g σε 2 λεπτά edit : έτοιμο το patron αχχαχαχαχαχαχ Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2015 από Vapir
Vapir Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 όχι , απλά γλυτώνεις grinding , προσωπικά δεν με χαλάει το grinding, γιαυτό παίζω .
Vapir Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) μπάλες , έτοιμος είναι να του χώσω delete είμαι Αν δε βρω άτομα να παίξω μέχρι αύριο έχει φύγει όπως είναι με το φάκελο όσο κ αν μ αρέσει πλέον galanos σου στέλνω pm ε edit : κόλλησα , μου πήρε λίγο αλλα πήρα μπρος ε ρε κάψιμο π έχει να πέσει , ξυπνάω 6 αύριο για δουλειά κ δεν κατάλαβα πως πήγε 1:30 , ήθελα να παίξω αχχα Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2015 από Vapir
Vapir Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 ragequit απο εμένα πριν σπάσω κ το υπόλοιπο pc κ είναι άσχημη εποχή για να έχω +1 λόγο να τσαντίζομαι λέω δε δοκιμάζω regrade ? είχα φάει 1000 g σε regrades κ πάνω απο heroic δεν πήγαινε πριν λίγες μέρες , πάλι πίσω σε arcane ρίχνω σήμερα 800g regrades δεν πήγε καν heroicε άστα διάλα , καλό το game αλλα όχι για εμένα , delete folder απλά κ πάμε για άλλα στο l2 παλιά σπάγαμε τα am τα κόκκινα και ξερνάγαμε χριστοπαναγίες κ απ τα αφτιά αλλα αυτές οι εποχές πέρασαν , το σύστημα του regrade το σιχάθηκα και ευτυχώς δεν σπατάλησα περισσότερο χρόνο γιατι αυτές τις μέρες ο ελεύθερος μου χρόνος κόπηκε στη μέση. καλό game σε όποιον το συνεχίσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα