Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Han Salo. Η μαγκιά που είπες πέρη wall text δεν το κατάλαβα. 2 ρον θες να σου κάνω guide πως να παίξεις archeage? Είπα και ξανά λέω.... Είμαι 28 παίζω μόνο mmo επειδή όλα τα άλλα τα βαριέμαι... Το archeage δεν είναι εύκολο είναι hardcore γιαυτό δεν έχει κ πολλά άτομα... 2ρον θέλει πολύ καλό pc.. Για να το παίξεις φουλ.. Γιατί είναι απίστευτα κακό γραμμένο.. Θέλει πολύ ραμ.. Άρα πχ δεν έχει το κόσμο του wow... Δεν έχει 15 χρόνα δίλαδη... Βασικά δεν έχω δει κανένα 15 χρόνο να παίζει aa.. Βασικά το community που είναι από τα χηροτερα που έχω δει σε game.. Αυτό είναι άλλο θέμα :ρ... 3ον προσωπικά μετά από τόσο καιρό που παίζω archeage ( alfa) το μόνο που με χαλάει είναι το labor. Γιατί σε υποχρεώνει να αγοράζεις 2 Πατρον... Συμφωνώ με τον gr1goris.. Ξανά λέω να σου κάνω guide άμα σου σπάει το όπλο τι να κάνεις? Μα είσαι τραγικός? Μην το σπάσεις αν δεν έχεις backup. Αγόρασε ένα πολύ φτηνό αλλά καλό faded. Gha. Serpentis. Drop Aurora. Δεν γίνετε να μην έχεις backup... Όπως λέει ο φίλος βρείτε ένα καλύτερο mmo από το archeage και πάω χθες... Έχει 120 class Άλλαζεις οπότε θες... Έχει 10000 διαφορετικούς τρόπους να βγάζεις λεφτά που κανένα πάλι game δεν έχει τόσους τρόπους... Έχει κατά την άποψή μου το ποιο ωραίο ! Mass pvp.. Το παιχνίδι για να το καταστρέψει η trion ήθελε... Παρααααααααα πολύ προσπάθεια... Και αυτί φάνηκε γιατί μόλις άνοιξε ο New fresh start server... Έγινε ξανά πανικός.. Και επί 1.5 μήνα είναι πάντα high.... BTW έχω αρχίσει από την αρχή είμαι με 3600 gs έχω δώσει λεφτά μόνο για Πατρον και παίζω πολύ λιγότερα από παλιά... Απλά εσείς θέλετε και συγκρίνετε τους εαυτούς σας με τους pay2win.. Και θέλετε Devine σε 10 μέρες... Χαλιεσαι μόνος σου

Edit. Τώρα θα έρθει το Black desert.. Μυρίζει αποτυχία και εκεί αλλά θα το δοκιμάσουμε όλοι ...

• Like 1
  • Απαντ. 973
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@galanos

αυτος που φαινεται οτι χαλιεται δεν ειμαι εγω αλλα εσυ . χαλαρωσε και ισως καταλαβεις κατι απο αυτα που θα γραψω .

καταρχην στον server που ανοιξε που λες οτι εχει κοσμο ειναι επειδη μετακομισαν ολοι οι χασομερηδες - nolifers των υπολοιπων server .

σχεδον ολοι οι πειρατες του dahuta παιζουν ΚΑΙ ston ragnora  , καθως και η xlgames κανονισε να  ξαναρχισουν oi votf και κανα δυο ακομα guild που ειχαν σταματησει το παιχνιδι . τωρα τι ανταλλαγμα τους εδωσαν  ?  εσυ θα μου πεις .εμφανστηκε μια μερα ο aneu και στρατολογησε ξανα οσους ακομα επαιζαν στον dahuta και τους ηξερε πριν σταματησει οταν ....τα τσουγκρισε με την trion  ( το ιδιο ειχε κανει και στην arenanet )

tkimjha.jpg

γιαυτο μην πουλας τρελα εδω μεσα , για καινουργιο server κλπ παμπαλαιος ειναι και οι ιδιοι παικτες που παιζουν στους  υπολοιπους server παιζουν και στον ragnora .

οσο αφορα το mass pvp δεν πιανει μια μπροστα σε αλλα παιχνιδια , καλυτερα να μην τα αναφερω για να μην φανει οτι κανω και διαφημιση ... τουλαχιστον 2 ειναι στο μυαλο μου και ειναι και τα δυο κλασεις ανωτερα στο mass κομματι τους γιατι υπαρχουν teamwork  μηχανισμοι ( skills ) που παιζουν ρολο στο mass pvp ,

το παιχνιδι μονο καλο pvp  δεν εχει .cc pvp ή ganks pvp ναι εχει και εχει αφθονο , οπως  εχει ενα σωρο αλλα πολυ ωραια και καλυτερα features και δυστυχως οι pvp-maniacs με το μικρο τους το μυαλο το κατεστρεψαν απο την αρχη , μονο που δεν φταινε μονο αυτοι αλλα κυριως οι 2 εταιρειες που τους αφησαν ανεξελγκτους χωρις να βαλουν καποια λογικα ορια ωστε να μην ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ το παιχνιδι των νεων παικτων .

ενα παραδειγμα να σου αναφερω που εκανε 2 ατομα που ξερω να το σταματησουν στις αρχες . πηγαν να κανουν το πρωτο τους oversea trade run και τους επιτεθηκαν απο την αντιπαλη faction . οταν εχασαν αυτοι ( φυισικο επομενο αφου ηταν 30 lvl και οι αλλοι 50 lvl)  δεν πηραν ποτε καποιο ποσοστο απο το trade run γιατι οι κοκκινοι διαλεξαν να τα αποσυναρμολογήσουν τα πακετα ωστε να παρουν τα 50 silver και οχι να το παραδωσουν , ενω ηταν κοντα ο merchant ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ 2 ΩΡΕΣ απο τον χρονο τους . ( γαιδουρακι μεχρι το 2c και μετα clipper .η διαδρονη αυτη με μικρο lvl donkey + basic clipper ειναι σχεδον 2 ωρες απο το Gweonid Forest ) .

ναι ξερω αυτο ειναι το sandbox game  και αλλα τετοια κουλα . ΟΧΙ , δεν ιχυει αυτο και οποιος νομιζει οτι ο μπορει να επενδυει στον εκνευρισμο των παικτων τοτε στο τελος θα χασει ...παικτες !.

ειμασταν στην ιδια guild και με φωναξαν για βοηθεια , ημουν 50 lvl και οταν πηγα τους βρηκα . ηταν απο τους IRON μια pvp guild που τελικα διαλυσε ολη την haranya faction και οι οποιοι εκαναν ακριβως το ιδιο με οσους low level πηγαιναν εκει ,ακομα και στους δικους τους. οταν εφαγα 2 απο αυτους κρυβοντουσαν στο nui ., επειδη ηξεραν οτι θα ξαναχασουν φωναξαν ολη την guild τους οσο περιμεναν σην nui .

ε λοιπον αυτοι οταν εφτιαξαν καλο gear εδιωξαν ολους τους υπολοιπους απο την faction τους με αυτην την συμπεριφορα .

τωρα στο θεμα μας . και αυτο παει και στον αλλο φιλο που λεει οτι ολα ειναι μια χαρα στο παιχνιδι .

πως γινεται να ειναι μια χαρα και να μην σταυρωνει καλες κριτικες στα σχολια των παικτων στο steam ?

αν σας βασταει να δειτε την αληθεια διαβαστε :  http://store.steampowered.com/app/304030/

το not recommended  το παιρνει απο τους παικτες επειδη ολοι αυτοι  μαζι τρελαθηκαν ?

υ.γ.. γαλανε  θελεις να με διδαξεις κιολας και ας εχω σχεδον τα διπλα χρονια απο σενα  και ουτε ενα google search δεν κανεις για το τι σημαινει wall of text ......

head-in-hands.jpg

Επεξ/σία από Han Solo
  • Like 1
Δημοσ.

Απλά τραγικός.. Είσαι μόνο τραγικός. Πιο Google search ΕΊΝΑΙ οι ατάκες που πετάς να νιώσεις καλύτερα όπως την φώτο που έβαλες? Αυτά είναι τα διπλά σου χρόνια?... Tragic απλά.. Τεσπα δεν το συνεχίζω γιατί δεν το παίζω μάγκας σε ένα φόρουμ. Να σου την πω τώρα 2 σελίδες να μου την πεις και και και και και και και . Λες ότι να ναι πραγματικά. Μας γράφεις κατέβατα στο τι έγινε σε σένα sever. Και σε ένα faction.. Ωραία και εμένα αν μ. Κλέψουν 50packs επειδή είμαι ανάπηρος καθυστερημένος με special needs. Θα σταματήσω το game.

. Τέλος τέλος τεεεεελος Δεν κάνουμε διαφήμιση σε κανένα παιχνίδι?? Εδώ είμαστε να συζητήσουμε αν αξίζει ένα παιχνίδι... Και εσύ γράφεις κατέβατα να μου την πεις. και ναι πες μας ποιο είναι καλύτερο σε pvp 50 χρόνε.? Wow?gw2? Wilds tar. Tera????

Πες μας ποιο mmo έχει τόσους τρόπους να φαρμαρεις gold? Σε πιο game έχει 120class και αλλάζεις οπότε θες. Εκτός το rift. Σε πιο game exei mass pvp στεριά και θάλασσα. Όκ το mass pvp! Δεν το λέω γιατί θα μας γράψεις πάλι κατέβα τα. Ο καθένας έχει την δικιά του γνώμη... Και ξανά λέω 3 φορά. Πες μου ένα καλύτερο mmo από το archeage αυτήν την στιγμή... Να πάμε όλοι

• Like 1
Δημοσ.

Han Salo. Η μαγκιά που είπες πέρη wall text δεν το κατάλαβα. 2 ρον θες να σου κάνω guide πως να παίξεις archeage? Είπα και ξανά λέω.... Είμαι 28 παίζω μόνο mmo επειδή όλα τα άλλα τα βαριέμαι... Το archeage δεν είναι εύκολο είναι hardcore γιαυτό δεν έχει κ πολλά άτομα... 2ρον θέλει πολύ καλό pc.. Για να το παίξεις φουλ.. Γιατί είναι απίστευτα κακό γραμμένο.. Θέλει πολύ ραμ.. Άρα πχ δεν έχει το κόσμο του wow... Δεν έχει 15 χρόνα δίλαδη... Βασικά δεν έχω δει κανένα 15 χρόνο να παίζει aa.. Βασικά το community που είναι από τα χηροτερα που έχω δει σε game.. Αυτό είναι άλλο θέμα :ρ... 3ον προσωπικά μετά από τόσο καιρό που παίζω archeage ( alfa) το μόνο που με χαλάει είναι το labor. Γιατί σε υποχρεώνει να αγοράζεις 2 Πατρον... Συμφωνώ με τον gr1goris.. Ξανά λέω να σου κάνω guide άμα σου σπάει το όπλο τι να κάνεις? Μα είσαι τραγικός? Μην το σπάσεις αν δεν έχεις backup. Αγόρασε ένα πολύ φτηνό αλλά καλό faded. Gha. Serpentis. Drop Aurora. Δεν γίνετε να μην έχεις backup... Όπως λέει ο φίλος βρείτε ένα καλύτερο mmo από το archeage και πάω χθες... Έχει 120 class Άλλαζεις οπότε θες... Έχει 10000 διαφορετικούς τρόπους να βγάζεις λεφτά που κανένα πάλι game δεν έχει τόσους τρόπους... Έχει κατά την άποψή μου το ποιο ωραίο ! Mass pvp.. Το παιχνίδι για να το καταστρέψει η trion ήθελε... Παρααααααααα πολύ προσπάθεια... Και αυτί φάνηκε γιατί μόλις άνοιξε ο New fresh start server... Έγινε ξανά πανικός.. Και επί 1.5 μήνα είναι πάντα high.... BTW έχω αρχίσει από την αρχή είμαι με 3600 gs έχω δώσει λεφτά μόνο για Πατρον και παίζω πολύ λιγότερα από παλιά... Απλά εσείς θέλετε και συγκρίνετε τους εαυτούς σας με τους pay2win.. Και θέλετε Devine σε 10 μέρες... Χαλιεσαι μόνος σου

Edit. Τώρα θα έρθει το Black desert.. Μυρίζει αποτυχία και εκεί αλλά θα το δοκιμάσουμε όλοι ...

Το δεν εχει 15χρονα το παιχνιδι απο που ακριβως προκυπτει???Ναι το Wow προφανως και ειχε 15χρονα,μιας και παιζανε τοσα εκατ. κοσμος. Και για ποιο λογο βασικα απαγορευεται να παιξει ενα 15χρονο παιδι αν το παιχνιδι δεν εχει βια,αιμα κλπ μεσα εκτως φυσικα του ολου θεματος με τον εθισμο στα mmo(που θα ελεγα τωρα τιποτα γιατι με τα Moba ειναι ακομα χειροτερος ο εθισμος αλλα τελος παντων).

Ασχετο αλλα αυτο με τα οπλα που σπανε(ειδικα στην τοτε μανια του L2 που θελανε ολοι τα +16 enchant για το red glow κλπ)ποτε δεν το καταλαβα σαν λογικη(ισως γιατι δεν υπαρχει λογικη σε αυτο :P) αλλα τελος παντων :P

Επισης να σου πω το εξης. Σεβομαι απολυτα οτι σε αντιθεση με τα κατεβατα απο τις αρνητικες στο Steam για το παιχνιδι,πρεπει να σταματησει το ολο '' πες μου ενα καλυτερο Mmo''.

Εκτως του Mmo που γουσταρει ο καθενας και αφιερωνει/περναει εκει τον ελευθερο του χρονο τα καλυτερα Mmo ειτε που εχουν βγει ειτε που υπαρχουν τωρα απο πλευρας αποδοχης ειναι τα Final Fantasy XIV a realm reborn,World Of warcraft,Guild Wars 2 και ισως τωρα που εγινε free και το Wildstar(αντε και το Rift αφου υπαρχει ακομα). Ολα τα αλλα που βγαινουν και μετα απο λιγο απλα ξεχνας και πως λεγονται ειναι οπως το γραφεις παραπανω για το Black Desert. Επειδη ακριβως απο Pve δεν μπορουν να προσφερουν τα περισσοτερα τιποτα,σου βαζουν απλα ωραια γραφικα και Pvp(κατι σαν το Lineage ενα πραγμα και εν μερη μετα και το Aion).

Φυσικα στα παραπανω Mmo εχουν και αυτα τα αρνητικα τους,ειδικα οσο πιο δημοφιλες ειναι το παιχνιδι τοσο πιο πολλα αρνητικα εχουν.

Ισως το πιο ολοκληρομενο mmo αυτη την στιγμη(αν και εχει περισσοτερο pve σε σχεση με αλλα mmo)να ειναι το Final Fantasy και απο τα ελαχιστα παιχνιδια που εχουν ακομα συνδρομη.

Απλά τραγικός.. Είσαι μόνο τραγικός. Πιο Google search ΕΊΝΑΙ οι ατάκες που πετάς να νιώσεις καλύτερα όπως την φώτο που έβαλες? Αυτά είναι τα διπλά σου χρόνια?... Tragic απλά.. Τεσπα δεν το συνεχίζω γιατί δεν το παίζω μάγκας σε ένα φόρουμ. Να σου την πω τώρα 2 σελίδες να μου την πεις και και και και και και και . Λες ότι να ναι πραγματικά. Μας γράφεις κατέβατα στο τι έγινε σε σένα sever. Και σε ένα faction.. Ωραία και εμένα αν μ. Κλέψουν 50packs επειδή είμαι ανάπηρος καθυστερημένος με special needs. Θα σταματήσω το game.

. Τέλος τέλος τεεεεελος Δεν κάνουμε διαφήμιση σε κανένα παιχνίδι?? Εδώ είμαστε να συζητήσουμε αν αξίζει ένα παιχνίδι... Και εσύ γράφεις κατέβατα να μου την πεις. και ναι πες μας ποιο είναι καλύτερο σε pvp 50 χρόνε.? Wow?gw2? Wilds tar. Tera????

Πες μας ποιο mmo έχει τόσους τρόπους να φαρμαρεις gold? Σε πιο game έχει 120class και αλλάζεις οπότε θες. Εκτός το rift. Σε πιο game exei mass pvp στεριά και θάλασσα. Όκ το mass pvp! Δεν το λέω γιατί θα μας γράψεις πάλι κατέβα τα. Ο καθένας έχει την δικιά του γνώμη... Και ξανά λέω 3 φορά. Πες μου ένα καλύτερο mmo από το archeage αυτήν την στιγμή... Να πάμε όλοι

Επισης το τελευταιο που γραφεις δυστηχως δεν στεκει. Απο την στιγμη πχ που εσενα σου αρεσει περισσοτερο το pvp δεν μπορουμε να παιξουμε πχ μαζι που προτιμαω το Pve και παει λεγοντας :) Γιαυτο αλλωστε και δοκιμαζεις τοσο πολυ ολα τα Mmo :)

Βεβαια σε ζηλευω που εχεις ακομα ορεξη να δοκιμαζεις οτι νεο βγαινει,οσο σαβουρα και να ειναι.

Δημοσ.

@galanos

προφανως δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο οσα εγραψα και δυστυχως δεν προκειται να καταλαβεις , αλλα στο ερωτημα σου οσο αφορα πιο παιχνιδι ειναι καλυτερο για pvp και προφανως εχεις πολυ λαθος αντιληψη του τι σημαινει pvp ( μπερδευοντας το gank με το pvp  )  θα αντιγραψω αυτουσιο το κειμενο απο thn wikipedia με τα παιχνιδια που προσφερουν ΣΩΣΤΟ pvp περιβαλλον , και τα οποια ανηκουν στην κατηγορια των esports .

A number of games are popular among professional competitors. The tournaments which emerged in the mid-1990s coincided with the popularity of fighting games and first-person shooters, genres which still maintain a devoted fan base. In the 2000s, real-time strategy games became overwhelmingly popular in South Korean internet cafés, with crucial influence on the development of eSports worldwide. After 2010 with the release of Warcraft III: The Frozen Throne mod Defense of the Ancients, multiplayer online battle arena games became popular as esports. Competitions exist for many titles and genres, though currently the most popular games are Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Dota 2, Smite, Hearthstone: Heroes of Warcraft and StarCraft II.[3]Hearthstone has also popularized the digital collectible card game (CCG) genre in the electronic sports community since its release in 2014.[63]

source : https://en.wikipedia.org/wiki/Esports

φυσικα δεν ασπαζομαι εκατο % τα λεγομενα στο wiki καλιστα θα μπορουσε να ειναι και αλλα παιχνιδια και mmo οπως τα wow , guildwars ,archeage κλπ σε αυτην κατηγορια αλλα καπου εχουν δικιο θετοντας ως κριτηριο τις αμοιβες  που προκυπτουν μεσα απο τους διαγωνισμους αλλα και το πιο σημαντικο την αποκλεισττικοτητα στην κατηγορια .με ολοκληρωμενη διοργανωση πρωταθληματων ,

αν καποιο mmo ηθελε να ανηκει στην κατηγορια αυτη θα επρεπε να διαχωρισουν πληρως τις αρενες απο το υπολοιπο παιχνιδι και οχι να τα εχουν αχταρμα ολα μαζι στο πακετο του παιχνιδιου .

800px-Esports_Tournament_Prize_Amounts_1

αν καθισει καποιος και ξεπερασει τα κλισε που εχει στο μυαλο του , μπορει καλιστα να δει πραγματικες ευκαιριες να προκυπτουν και θα προκυψουν στο αμεσο μελλον μεσα απο την esport σκηνη .

οποτε με λιγα λογια , αν θεωρεις οτι εισαι καλος στο pvp θα σου ελεγα μην χαλας τον χρονο σου και τα χρηματα σου σε παιχνιδια που δεν προκειται ποτε να θεωρηθουν οτι ανηκουν στην esport σκηνη και οχι επειδη δεν εχουν καλο pvp ή οχι αλλα επειδη δεν προκειται να εχεις καποιο οφελος μεσα απο το pvp σε καποια παιχνιδια .

φυσικα θα πεις οτι η ευχαριστηση ειναι που μετραει . δεν διαφωνω αλλα αλλο ειναι να βαζεις video στο youtube και να το βλεπουν 50 ατομα και αλλο να το βλεπουν χιλιαδες που παρακολουθουν αυτοι που παιζουν τα esports games

στο archeage μεσα στην αρενα χρησιμοποιουνται potions & το gear του παικτη . μεχρι το 2.5.patch που θα γινουν αλλαγες σε αυτο το κομματι  ,δεν μπορει να θεωρηθει οτι προσφερει σωστο και δικαιο pvp περιβαλλον .

υ.γ. ναι εχει 120 κλασεις αλλα ολοι παιζουν darkrunner , enigmatist  και καμια δεκαρια ακομα κλασεις , . αν ποτε κανουν ισαξιες ολες τις 120 κλασεις  θα ειναι πραγματικος αθλος !

Δημοσ.

Το δεν εχει 15χρονα το παιχνιδι απο που ακριβως προκυπτει???Ναι το Wow προφανως και ειχε 15χρονα,μιας και παιζανε τοσα εκατ. κοσμος. Και για ποιο λογο βασικα απαγορευεται να παιξει ενα 15χρονο παιδι αν το παιχνιδι δεν εχει βια,αιμα κλπ μεσα εκτως φυσικα του ολου θεματος με τον εθισμο στα mmo(που θα ελεγα τωρα τιποτα γιατι με τα Moba ειναι ακομα χειροτερος ο εθισμος αλλα τελος παντων).

Ασχετο αλλα αυτο με τα οπλα που σπανε(ειδικα στην τοτε μανια του L2 που θελανε ολοι τα +16 enchant για το red glow κλπ)ποτε δεν το καταλαβα σαν λογικη(ισως γιατι δεν υπαρχει λογικη σε αυτο :P) αλλα τελος παντων :P

Επισης να σου πω το εξης. Σεβομαι απολυτα οτι σε αντιθεση με τα κατεβατα απο τις αρνητικες στο Steam για το παιχνιδι,πρεπει να σταματησει το ολο '' πες μου ενα καλυτερο Mmo''.

Εκτως του Mmo που γουσταρει ο καθενας και αφιερωνει/περναει εκει τον ελευθερο του χρονο τα καλυτερα Mmo ειτε που εχουν βγει ειτε που υπαρχουν τωρα απο πλευρας αποδοχης ειναι τα Final Fantasy XIV a realm reborn,World Of warcraft,Guild Wars 2 και ισως τωρα που εγινε free και το Wildstar(αντε και το Rift αφου υπαρχει ακομα). Ολα τα αλλα που βγαινουν και μετα απο λιγο απλα ξεχνας και πως λεγονται ειναι οπως το γραφεις παραπανω για το Black Desert. Επειδη ακριβως απο Pve δεν μπορουν να προσφερουν τα περισσοτερα τιποτα,σου βαζουν απλα ωραια γραφικα και Pvp(κατι σαν το Lineage ενα πραγμα και εν μερη μετα και το Aion).

Φυσικα στα παραπανω Mmo εχουν και αυτα τα αρνητικα τους,ειδικα οσο πιο δημοφιλες ειναι το παιχνιδι τοσο πιο πολλα αρνητικα εχουν.

Ισως το πιο ολοκληρομενο mmo αυτη την στιγμη(αν και εχει περισσοτερο pve σε σχεση με αλλα mmo)να ειναι το Final Fantasy και απο τα ελαχιστα παιχνιδια που εχουν ακομα συνδρομη.

Επισης το τελευταιο που γραφεις δυστηχως δεν στεκει. Απο την στιγμη πχ που εσενα σου αρεσει περισσοτερο το pvp δεν μπορουμε να παιξουμε πχ μαζι που προτιμαω το Pve και παει λεγοντας :) Γιαυτο αλλωστε και δοκιμαζεις τοσο πολυ ολα τα Mmo :)

Βεβαια σε ζηλευω που εχεις ακομα ορεξη να δοκιμαζεις οτι νεο βγαινει,οσο σαβουρα και να ειναι.

Ρε fulgore ,σε ποιον αρέσει να παίζει σε community με 15 χρόνα? Δίλαδη σε πόσους αρέσει το στιλλ μοβας και δεν παίζει lol γιαυτό το λόγο,??? Αυτό εννοώ... Όχι δεν απαγορεύεται.. Επιλογή του καθενός είναι ... Για pve.. Τώρα αυτό είναι θέμα γούστου πάλι.... Εγώ πιστεύω ένα mmo δεν πρέπει να έχει πολύ pve ... BTW από τα καλύτερα pve που έχω δει έχει το Tera τέλεια dungeon.. Tactics τρομερά.... Πάμε πάλι στο θέμα μας... Εδώ είμαστε.. Να συζητήσουμε για το archeage... Εγώ πιστεύω ότι το παιχνίδι το καταστρέφει μόνο μα μόνο το labor.. Αν δεν είχε θα ήταν όλα διαφορετικά.. Θα έτρωγε ο άλλος το fail που λέει θα ελιωνε όλο το βράδυ farm να ξανα βαρέσει 3 φορές... Φάνηκε ότι το παιχνίδι είναι πολύ καλό με τον fresh start.. Όπως και εγώ το είχα παρατήσει από Dahuta και όλοι μας δώσαμε 2ρι ευκαιρία στο παιχνίδι και γέμισε ξανά...
  • Like 1
Δημοσ.

Για μενα ειναι απλα τα πραγματα. 

Αρνητικα:

- Pay to win

- Εχει RNG παντου. Μεχρι και στην παραμικρη λεπτομερεια.

- Μπορει να μαζευεις gold για μηνες και να τα χασεις μεσα σε λιγα λεπτα (Πολλες φορες νοιωθω gambler).

- PvP. (1ο cc κερδιζει το fight, 70% gear 30% skills)

- Αν δεν ξοδεψεις παρα πολυ χρονο ή € δεν προκειται να δεις ποτε progress στο παιχνιδι.

- Labor system

Θετικα:

- Sandbox

- Ναυμαχιες/Ships,κτλ

- Sandbox Housing system και φαρμες

- Απειροι τροποι για να βγαλεις gold (crafts,traderuns,fishing,grinding,farming,κτλ).

Εχω παιξει για πολλα χρονια Aion,Tera,WoW,Lineage2,Guild wars2. Το ArcheAge προσφερει πραγματα οπου δεν υπαρχουν σε αλλα games. Ωστοσο το εχω παρατησει 2 φορες μεχρι στιγμης και εχω επιστρεψει. Επεστρεψα γιατι κανενα αλλο παιχνιδι δεν μου προσφερει αυτα που βρηκα στο ArcheAge. Προσπαθησα να ξαναπαιξω για παραδειγμα Tera και Aion. Αυτο το λιγο που δοκιμασα ηταν μια απο τα ιδια για μενα. Σκοτωσε χ αριθμο απο mobs, report. Κανε αυτο το dungeon, βγαλε items, repeat. 

Επισης αυτο που δεν μου αρεσε στο Tera, ειναι οτι σε καθε patch τα Top items γινονται bottom tier. Στο ArcheAge για παραδειγμα τα Delphinad οπου ηταν top tier items στο προηγουμενo patch, ειναι ακομα μεσα στα Top items στο νεο patch.

Για μενα η Trion και η XL κατεστρεψαν το παιχνιδι απο την στιγμη που επελεξαν να το κανουν Cash grab fest.

• Like 2
Δημοσ.

Για μενα ειναι απλα τα πραγματα. 

Αρνητικα:

- Pay to win

- Εχει RNG παντου. Μεχρι και στην παραμικρη λεπτομερεια.

- Μπορει να μαζευεις gold για μηνες και να τα χασεις μεσα σε λιγα λεπτα (Πολλες φορες νοιωθω gambler).

- PvP. (1ο cc κερδιζει το fight, 70% gear 30% skills)

- Αν δεν ξοδεψεις παρα πολυ χρονο ή € δεν προκειται να δεις ποτε progress στο παιχνιδι.

- Labor system

Θετικα:

- Sandbox

- Ναυμαχιες/Ships,κτλ

- Sandbox Housing system και φαρμες

- Απειροι τροποι για να βγαλεις gold (crafts,traderuns,fishing,grinding,farming,κτλ).

Εχω παιξει για πολλα χρονια Aion,Tera,WoW,Lineage2,Guild wars2. Το ArcheAge προσφερει πραγματα οπου δεν υπαρχουν σε αλλα games. Ωστοσο το εχω παρατησει 2 φορες μεχρι στιγμης και εχω επιστρεψει. Επεστρεψα γιατι κανενα αλλο παιχνιδι δεν μου προσφερει αυτα που βρηκα στο ArcheAge. Προσπαθησα να ξαναπαιξω για παραδειγμα Tera και Aion. Αυτο το λιγο που δοκιμασα ηταν μια απο τα ιδια για μενα. Σκοτωσε χ αριθμο απο mobs, report. Κανε αυτο το dungeon, βγαλε items, repeat. 

Επισης αυτο που δεν μου αρεσε στο Tera, ειναι οτι σε καθε patch τα Top items γινονται bottom tier. Στο ArcheAge για παραδειγμα τα Delphinad οπου ηταν top tier items στο προηγουμενo patch, ειναι ακομα μεσα στα Top items στο νεο patch.

Για μενα η Trion και η XL κατεστρεψαν το παιχνιδι απο την στιγμη που επελεξαν να το κανουν Cash grab fest.

εχεις απολυτο δικιο σε ολα , και θα ηθελα να σε παροτρυνω οσο μπορεις να μην γινεις ενα ακομα θυμα τους .

αυτες οι δυο εταιρειες βασιζονται αποκλειστικα στο φαινομενο του συνδρομου της στοχολμης  ( Love and Stockholm Syndrome: The Mystery of Loving an Abuser ) οπου την απογοητευση την διαδεχεται η χαρα μεσα στο παιχνιδι κανοντας τον παικτη υποχειριο των εταιρειων  και φυσικα μοναδικο στοχο εχουν το προτοφολι του !

τα βγαζω απο την φαντασια μου ? οχι βεβαια . μια αναζητηση στα φορουμ του παιχνιδιου ειναι αποκαλυπτικη . καθε φορα που γινονται αλλαγες βλεπει καποιος να πεταγονται δεξια και αριστερα post με παικτες που διαμαρτυρονται καθως ειχαν επενδυσει σε κατι ξοδευοντας εκατονταδες δολαρια ή ευρω και διαμαρτυρονται για το οτι πλεον δεν εχει καμια αξια η επενδυση τους στο παιχνιδι , οπως εγινε με τα λεφτα που ξοδευτηκαν για αγορα γης στους server που εκλεισαν .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχεις απολυτο δικιο σε ολα , και θα ηθελα να σε παροτρυνω οσο μπορεις να μην γινεις ενα ακομα θυμα τους .

αυτες οι δυο εταιρειες βασιζονται αποκλειστικα στο φαινομενο του συνδρομου της στοχολμης ( Love and Stockholm Syndrome: The Mystery of Loving an Abuser ) οπου την απογοητευση την διαδεχεται η χαρα μεσα στο παιχνιδι κανοντας τον παικτη υποχειριο των εταιρειων και φυσικα μοναδικο στοχο εχουν το προτοφολι του !

τα βγαζω απο την φαντασια μου ? οχι βεβαια . μια αναζητηση στα φορουμ του παιχνιδιου ειναι αποκαλυπτικη . καθε φορα που γινονται αλλαγες βλεπει καποιος να πεταγονται δεξια και αριστερα post με παικτες που διαμαρτυρονται καθως ειχαν επενδυσει σε κατι ξοδευοντας εκατονταδες δολαρια ή ευρω και διαμαρτυρονται για το οτι πλεον δεν εχει καμια αξια η επενδυση τους στο παιχνιδι , οπως εγινε με τα λεφτα που ξοδευτηκαν για αγορα γης στους server που εκλεισαν .

Γιατί καθεσε και διαβάζεις την γνώμη τους καθενός καμμένου που έχει σκάει χιλιάρικα? ναι έχετε και οι 2 δίκαιο . Το παιδί πάνω έχει απόλυτο δίκαιο σε όλα. Εκτός του ότι μπορείς να τα χάσεις όλα σε μια μέρα... Όχι ρε φίλε και εγώ έχω βαρέσει όπλα και έχω μηνει με το..... Αλλά θα έπρεπε να έχω backup :pppp

Επίσης.. Πάλι στα ίδια ερχόμαστε. Συμφωνώ μαζί σου ναι είναι παγίδα... Και ναι δεν πρέπει να δίνουμε χρήμα στην κολο τριον.... Αλλά αφού λέμε δεν κυκλοφορεί κάτι αξιόλογο.... Και όπως λέει ο φίλος.. Όποιος το παραταει ξανά γυρνάει archeage... Και στο τερα έχει απόλυτο δίκαιο ο φίλος.... Και έχω έχω παίξει lineage. Wow. Tera. Aion. Starwars. Never winter. Elder scrolls. Rift. Gw2 Sky Forge. Ότι μα ότι. Μπορείς να φανταστείς Black desert Korea..

Επεξ/σία από galanos
  • Like 1
Δημοσ.

αυτες οι δυο εταιρειες βασιζονται αποκλειστικα στο φαινομενο του συνδρομου της στοχολμης  ( Love and Stockholm Syndrome: The Mystery of Loving an Abuser ) οπου την απογοητευση την διαδεχεται η χαρα μεσα στο παιχνιδι κανοντας τον παικτη υποχειριο των εταιρειων  και φυσικα μοναδικο στοχο εχουν το προτοφολι του !

Πολυ ενδιαφερον το φαινομενο του συνδρομου της στοκχολμης! Καθισα και το διαβασα χθες το βραδυ! Ισα ισα παντως που δεν νοιωθω θυμα της Trino! Μεχρι πριν λιγο καιρο ημουν και λιγο semi-professional με το ArcheAge. Εβγαζα 1-2 APEX την ημερα και τα πουλαγα στους Gold Sellers. Τωρα παιζω πιο χαλαρα, αλλα εχει ακομα αρκετη πλακα το game για μενα (Εννοειται οτι δεν κανω αλλα regrades) !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί έχει λογική αυτο που κάνεις?? Παίζεις για να πουλάς gold και τώρα πλέον παίζεις για λίγο..... ? Άρα και εσύ δεν έχεις κάποιο άλλο να ασχοληθείς

P. S νόμιζα ότι απαντάγα στον από πάνω :ρ

Επεξ/σία από galanos
Δημοσ.

Γιατί έχει λογική αυτο που κάνεις?? Παίζεις για να πουλάς gold και τώρα πλέον παίζεις για λίγο..... ? Άρα και εσύ δεν έχεις κάποιο άλλο να ασχοληθείς

Αυτο γινοταν πιο παλια. Το εκανα για διαστημα περιπου 2 μηνων. Ειχα 5 accounts Patron, και προσπαθουσα να συνδυασω to gaming με καποιο μικρο εισοδημα, μιας και δεν ειχα δουλεια. Αλλα δεν την παλευα να παιζω 16-18 ωρες καθες μερα :P

Anyway, απο τοτε που εκανε merge εχει γινει ακομα πιο ενδιαφερον το Archeage :)

• Like 1
Δημοσ.

ελα ο απο πανω ειμαι παλι :P

αυτος καλα εκανε και εβγαζε λεφτα και δεν του τα επαιρναν οπως πηραν πολλων . και αυτο ειναι η ουσια οσων ελεγα ωστε να προστατεψω οσους ελληνες μπορω . ας τα παρουν απο τους ξενους που μας τσουρουφλιζουν τοσα χρονια , ας μην μας τα παιρνουν και απο τα παιχνιδια !

( αν προσεξες μπηκα στην συζητηση αρχικα οταν ειπε ο φιλος που του πηγε πισω το regrade και σκεφτοταν να αγορασει apex .... )

εγω πλεον απλα σκοτωνω την ωρα μου μεχρι να βγουν κατι κωλοχαρτια μαμω την γραφειοκρατια μου μεσα στην ελλαδα και τις συνεχομενες αλλαγες στον νομο .... οταν βγουν μην τον ειδατε τον παναη .

θα πουλησω τα παντα απο φαρμες και θα μπαινω μονο αν βγει μουφα το expansion του gw2 για κανα merit , γιατι πλεον μονο αυτο εχει λιγο ενδιαφερον σαν achievement περισσοτερο .

Δημοσ.

ελα ο απο πανω ειμαι παλι :P

αυτος καλα εκανε και εβγαζε λεφτα και δεν του τα επαιρναν οπως πηραν πολλων . και αυτο ειναι η ουσια οσων ελεγα ωστε να προστατεψω οσους ελληνες μπορω . ας τα παρουν απο τους ξενους που μας τσουρουφλιζουν τοσα χρονια , ας μην μας τα παιρνουν και απο τα παιχνιδια !

( αν προσεξες μπηκα στην συζητηση αρχικα οταν ειπε ο φιλος που του πηγε πισω το regrade και σκεφτοταν να αγορασει apex .... )

εγω πλεον απλα σκοτωνω την ωρα μου μεχρι να βγουν κατι κωλοχαρτια μαμω την γραφειοκρατια μου μεσα στην ελλαδα και τις συνεχομενες αλλαγες στον νομο .... οταν βγουν μην τον ειδατε τον παναη .

θα πουλησω τα παντα απο φαρμες και θα μπαινω μονο αν βγει μουφα το expansion του gw2 για κανα merit , γιατι πλεον μονο αυτο εχει λιγο ενδιαφερον σαν achievement περισσοτερο .

Πιστεύω δεν είναι τρύπα κι αυτό.. Μα σκέφτεσαι τι θα βγάλεις για να πουλήσεις αντί να ευχαριστηθεις το παιχνίδι.. Τεσπα.. Το gw2 που λες μου φάνηκε πολύ καλό..... Το αγόρασα.... Αλλά βαρέθηκα τόσο μα τόσο πολύ να πάω full lvl.. Που το παράτησα.. Άλλοι λένε ότι στα φουλ λβλ ξεκινάει το παιχνίδι ότι γαμαει κλπ κλπ... Αλλά εμένα πρσωσοπικα αφού με έκανε το παιχνίδι να βαρέθω μέχρι να πάω ε στο 30... Άστα... Το archeage ξανά λέω προς παρόν μου σπάνε τα νεύρα μόνο το labor.. Τους p2w προσπαθώ να τους αγνοώ.. Για να μην σπάσω καμία οθόνη στην αρένα.... Έχουμε φτιάξει μια guild στον Rangora... Κατουραω πάρα πολλούς με μεγαλύτερο gs από μένα... Και το ευχαριστιεμαι αρκετά.... Κέρδισα μάλλον key Gia Europe black desert.. Θα δούμε.....

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...