Προς το περιεχόμενο

ArcheAge (Project X2)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρεπει να το παρατησε πολυς κοσμος το game..

μπηκα χθες να xpαρω τον 37αρη char μου και το chat πηγαινε παραπολυ αργα σε επιλογη fanction

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εμεις είμαστε μερικοί ελληνες και αγγλοι εχουμε φτιαξει μια guild... και παίζουμε χαλαρά.... εχει αρκετο p2w. αλλα ειναι για μενα το καλύτερο  mmo μέχρι τώρα... και για μενα το BDO ειναι φαιλ.

Δημοσ.

Mπορει κανεις να παιξει και να ευχαριστηθει game χωρις να πληρωσει?

χωρίς συνδρομή δεν μπορείς να βγάλεις gold αρα θα είναι πολύ δύσκολο να παίξεις.

patron = labor = gold

μπορείς όμως να το δείς να παίξεις και να πας όποιο lvl θες.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Δεκέμβριο New fresh start server. ΓΙΑ να μην έχουν λέει credits από άλλον Server θα κάνουν όλοι New Account.. Και θα αλλάξουν νομίζω και το market place

• Like 1
Δημοσ.

αν διορθώσουν αρκετά απο τα ελαττώματα του θα το ξαναδοκιμάσω, είναι ίσως απο τα λίγα mmo που ευχαριστήθηκα

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που είχα δώσει ήδη κάποια λεφτά για casual πράγματα που έχουν μείνει και τα θέλω, δεν ξέρω κατά πόσο θα με έψηνε να τα ξανασκάσω. Ίσως να το έκανα, αν ψηνόμουν καθαρά και μόνο για pvp.

Άσε που με το σύστημα το άλλο μπορούσες εύκολα να είσαι Patron με acount σε NA κλπ. Με αυτό θα πρέπει να πληρώνεις με λεφτά από τον server σου (ή κανονικά λεφτά). Αν βγαλουν το patron, κάτι γίνεται.

Anyway, έχω αρχίσει να ψήνομαι να το ξανακατεβάσω, έτσι για χαλάρωση και να δω και ποιοι γνωστοί έχουν μείνει να παίζουν. Τώρα τελευταία θέλω κάτι σε sims/farmville να χαλαρώνω άλλωστε. xD

Δημοσ.

Το Δεκέμβριο θα ειναξ ο New server me to expansion 3.0 ΠΟΥ βγάζεις αρκετά εύκολα λένε GOLD... Το καλό είναι ότι θα ξανά ξεκινήσουμε όλοι από το 0. Δεν θα ξεφύγουν γρήγορα γιατί πολύ απλά δνε θα μπορει κάνεις να φέρει credits από αλλού... Τώρα για το p2w είπαν ότι θα κοιτάξουν να φτιάξουν το marketplace αλλά... Trion είναι αυτή

Δημοσ.

Μα αν υπάρχουν APEX, μπορεί πάντα κάποιος να αγοράσει APEX και να τα πουλήσει για gold. Δεν έχει σημασία το πόσο εύκολα θα βγάζεις gold, καθώς η τιμή των APEX θα προσαρμόζεται ανάλογα.

Καλό είναι αν θέλει κάποιος να ξαναζήσει την αρχική εμπειρία. Αλλά από p2w άποψη, εγώ το βλέπω και σαν μια ευκαιρία να βάλουν τα ίδια άτομα που έχουν πληρώσει για διάφορα πράγματα μέσα παιχνίδι (για φαρμες, wagons, mounts, κλπ) να τα ξαναπληρώσουν από την αρχή. 

Σε κάθε περίπτωση θα το σκεφτώ μέχρι τότε.

Δημοσ.

εγώ το έβαλα να κατέβει for fun , δεν το δένω κόμπο οτι θα ασχοληθώ πάνω απο μια ώρα μαζί του 
είχα τόσα trion accounts που μου πήρε ώρα να βρω το καλό  :-D 

post-353959-0-69036500-1473527279_thumb.jpg

δεν θυμάμαι αν είχα κανένα patron token στο inv .. θα check όταν μπω , πάντως βρήκα δωράκια για claim χαχα

Δημοσ.

Εγώ εντωμεταξύ το είχα αφήσει πριν γίνουν τα πρώτα merges. O server μου δεν υπάρχει πια καν εδώ και ένα χρόνο. xD

Σε ποιον server παίζατε εσείς παιδιά;

• Like 1
Δημοσ.

rangora ηταν ο τελευταίος σερβερ που επεζα πριν το παρατησω φετος τον χειμωνα 

εκτος απο το patron δεν ειχα βαλει αλλα χρηματα στο game και ειχα celestial opsidian gear 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...