xaikman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Παντως αν τελικα καταφερουμε να παιξουμε, ειτε ελευθερα ειται με κανενα vpn να οργανωθουμε σιγα σιγα οι Ελληνες λεμε!!
shadowmann Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 εγώ θα ήθελα κάποιες πινελιές ακόμα στο combat αλλα μπορεί να είναι και η ιδέα μου λόγο του ότι είμαι ακόμα μικρό lvl. είμαι μέσα για να μαζευτούμε να παίζουμε παρεούλα οποιος θέλει.
nikos360 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 καλησπερα ψαχνω ολη μερα το game αλλα ειναι στα ρωσικα και εχει βγει patch για αγγλικα εχετε κανενα link να με βοηθησετε να το κατεβασω?το game και το patch.
WizNick Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Αν κανεις τον κοπο να διαβασεις της προηγουμενες σελιδες....θα βρεις οτι ζητας.
nikos360 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 βασικα τις διαβασα για αυτο ρωτησα αν υπαρχει καποιο link γιατι το κατεβασα στα ρωσικα και κανω αυτο με το patch και δεν αλλαζει στα αγγλικα και μου βγαζει σφαλμα οταν παω να μπω.ειναι 33,4gb το game?βασικα ειπαν και τα παιδια πιο πανω οτι το εχουν κλειδωσει γι αυτο ρωταω αμα ξερει κανεις.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Απ'ότι λένε στο guild που είμαι (eternity) τι συμβαίνει: Η XLGames αυτή τη στιγμή έχει παγώσει την δημιουργία νέων λογαριασμών για λίγες μέρες, γιατί πάνε να βγάλουν νέο Terms of Service. Όσοι είναι μέσα ήδη παραμένουν χωρίς θέμα (άγνωστο για πόσο). Αυτά υποτίθεται κάποιος τα διάβασε στα Ρώσικα forum, το μεταδίδω με κάθε επιφύλαξη. Νίκο παίζει γι'αυτό να μην μπορείς να μπεις. Τώρα για το patch, εγώ απλά το έτρεξα και δούλεψε. Πρόσεχε, το patch μεταφραζει το ίδιο το παιχνίδι, ο mail.ru client παραμένει στα ρώσικα. Εσένα αν κατάλαβα καλά δεν σε βάζει καθόλου ingame από τον client. Αν δεν κάνω φοβερό λάθος νομίζω 12GB κατέβασα σύνολο. Καιρό είχα να κολλήσω με MMO έτσι πάντως, αν και κάποιοι 50άρηδες είπαν ότι στο τέλος πάει αργά, δεν έχεις τι να κάνεις εκτός από pvp όσο περιμένεις να γεμίσουν τα Labor points που χρησιμοποιούνται για crafting, trading και δεν ξερω'γω τι άλλο. Ίδωμεν, ελπίζω να κάνουν λάθος.
WizNick Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 33.6GBs ειναι ο δικος μου φακελος και παιζει μια χαρα, δεν εχει block τωρα, μαλλον κατι εχεις κανει λαθος στην ολη διαδικασια του patching στα αγγλικα. ολοι καναμε οτι λεει στα παραπανω links.
nikos360 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 το διεγραψα τελείως και το ξανακατεβαζω θα το τρεξω πρωτα χωρις το patch και μετα θα το περασω το patch μαλλον αυτο ειχα κανει λαθος
nikos360 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 ""Εγγραφή για ένα λογαριασμό που δεν μπορεί να είναι στην περιοχή σας"" αυτο το μηνυμα μου βγαζει λογικα ειναι μπλοκαρισμενο ακομα για ευρωπη.αν μπορει να βοηθησει καποιος.
newlynx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 To σίγουρο είναι πως δεν μπορείς να κάνεις πια λογαριασμό αν δεν έχεις ρωσική ip. Οι παλιοί -που είχαν ήδη κάνει- παίζουν ακόμα αλλά είναι άγνωστο αν θα γίνουν αλλαγές και σε αυτούς. Δεν γνωρίζω αν κάνεις λογαριασμό μέσω vpn αν θα μπορείς να παίξεις μετά χωρίς το vpn.
Atallos1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Εβγαλαν το ip block για τωρα κ εβαλαν block στα καινουρια accounts Απλα Νικο βαλε ενα extension στον Chrome απο τα πολλα που υπαρχουν κ δημιουργησε account , το αγγλικο patch το περνας αφου εχεις κανει install
Atallos1 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Εχει πολλα , εγω χρησιμοποιησα αυτο που ειχα ( Zenmate με επιλογη Hong Kong ) για να φτιαξω account χθες
nikos360 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 μπηκα μεσα κομπλε αλλα δεν μα αφηνει να φτιαξω char '"βασικα εμπαινα στα πρωτα που ειναι κλειδωμενα κατεβηκα στο πρωτο ξεκλειδωτο και παω να φτιαξω char να δω" τι προτεινεται?
newlynx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Τελικά αποφάσισα να περιμένω την αγγλική έκδοση (μέσω Trion) γιατί τα ενδιάμεσα βίντεο είναι στα ρωσικά και δεν τα κατέχω. Η ιστορία φαίνεται να έχει πολύ ενδιαφέρον και θέλω να την παρακολουθήσω. Παραθέτω σύνδεσμο με το υπόβαθρο του παιχνιδιού. Όποιος το διαβάσει θα δει πως υπάρχει πολύ υλικό για το μέλλον του παιχνιδιού. http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/634/view/forums/post/6004903#6004903
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα