Shyn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Πως; Normal packs ή larders Hasla -> Ynystere
gr1goris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω ειχα 2 λογαριασμους patron και οι 2 με houler αγοραζα τα υλικα για να μην ξοδευω labor και εκανα gweonid-tow crwons αν θυμαμε καλα εδινε 11 gold to pacs με καθε δρομολογιο εδινα 14 pacs σε διπλο παραθυρο βαζεις folow τον δευτερο λογαριασμο με αυτον τον τροπο βγαζεις καθε μερα το λιγοτερο 500 gold
Gilmaru Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 500 gold με δύο acounts γίνεται. Normal packs ή larders Hasla -> Ynystere Με το labour της ημέρας μόνο (2400) και πάλι δεν βγαίνει, αλλά ναι, αν έχεις φουλάρει στο labour και το χαλάσεις όλο για trade runs και πατήσεις και κανά worker's .. σχεδόν. Και πάλι βέβαια είναι η καλύτερη εκδοχή καθώς περνάς από ένα κάρο περιοχές που είναι την περισσότερη ώρα σε conflict. Προσπαθώ να κάνω κάτι παρόμοιο στην άλλη μεριά από Hellswamp --> Gweonid (15,6g), αν και δεν είναι όσο κερδοφόρο είναι το run που λες (18,8 περίπου δίνει Hasla-->Ynystere). Περνάει όμως μόνο από 2 επικίνδυνες περιοχές αντί για 4 και πάλι δύσκολα το κάνεις χωρίς να σου κάνουν gank κατά την διάρκεια της ημέρας.
Gilmaru Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά μίλησα με support και μου επανέφεραν ότι είχα χάσει και στα δύο acount που χρησιμοποιούσα. Btw είχα 2 APEX και για κάποιο λόγο μπόρεσα και τα χρησιμοποίησα 4 φορές. Τις δύο πρώτες έκανα use από μία φορά, ο αριθμός δεν μειωνόταν και μετά μου έβγαζε ένα error και δεν μπορούσα να ξανακάνω use αν δεν κάνω relogin. Στην αρχή νόμιζα ότι λόγω του bug τα 2 φαινομενικά uses που έκανα δεν έπιασαν, αλλά μετά μπήκα στο acount και είδα κανονικά τα credits. Τα χάλασα για patreon με την μία, ελπίζω να μην μου την πέσουν για exploit. xD Να και ένα καλό με το να παίζεις παιχνίδι που παρέχει κουκουρούκου εταιρία. Ευκαιρία να βάλω patron και στο 2ο acount. EDIT: OOOooo πάλι καλά που πρόλαβα xD All Games: We're working to correct an issue that's preventing purchases from completing. We're sorry for the inconvenience and will have this fixed as soon as possible! ArcheAge: We've temporarily disabled Apex consumption while we resolve purchase issues. We'll re-enable this as soon as possible. 1
Shyn Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 500 gold με δύο acounts γίνεται. Με το labour της ημέρας μόνο (2400) και πάλι δεν βγαίνει, αλλά ναι, αν έχεις φουλάρει στο labour και το χαλάσεις όλο για trade runs και πατήσεις και κανά worker's .. σχεδόν. Και πάλι βέβαια είναι η καλύτερη εκδοχή καθώς περνάς από ένα κάρο περιοχές που είναι την περισσότερη ώρα σε conflict. Προσπαθώ να κάνω κάτι παρόμοιο στην άλλη μεριά από Hellswamp --> Gweonid (15,6g), αν και δεν είναι όσο κερδοφόρο είναι το run που λες (18,8 περίπου δίνει Hasla-->Ynystere). Περνάει όμως μόνο από 2 επικίνδυνες περιοχές αντί για 4 και πάλι δύσκολα το κάνεις χωρίς να σου κάνουν gank κατά την διάρκεια της ημέρας. 2 accounts me larders επισης. Επισης με το timber coupe κοβεις αρκετο δρομο
Gilmaru Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Galanos τσέκαρε εδώ μερικά πράγματα μιας που επιστρέφεις. Κάποια πράγματα που ξέρουμε ήδη για το 3.0 patch του Δεκέμβρη: https://www.reddit.com/r/archeage/comments/4qjmdl/30_info_leak/ Επίσης θα υπάρχει νέο σύστημα με seeds/sapling/livestock που θα αγοράζονται αποκλειστικά με vocation. Τα vocation δεν θα αποκτούνται πλέον φαρμάροντας, αλλά με διάφορα dailies και τα ακριβότερα αυτή την στιγμή φυτά, δέντρα και ζώα (π.χ. quinoa,ginseng,pines, buffalos) θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά με vocation badges. Κάτι που σίγουρα θα επηρεάσει την οικονομία πολύ, μένει να δούμε πόσο και πως. Οι τιμές σε vocation όπως είναι στην Κορέα. https://www.reddit.com/r/archeage/comments/4yvmnn/archeage_30_vocation_sapling_seed_and_livestock/ Κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το trading και τα quest για vocation. https://www.reddit.com/r/archeage/comments/4zcfqg/archeage_kr_30_trade_pack_changes/ https://percymeetsarcheage.wordpress.com/2016/09/02/archeage-3-0-larders-family-vocation-quests/ Στα τελευταία stream έχουν δώσει επιπλέον πληροφορίες btw. Στο τελευταίο είπαν ότι τα Anchoring Emplems (που ουσιαστικά είναι charms τα οποία τα χρησιμοποιείς για να κάνεις μια απόπειρα regrade από celestial σε divine χωρίς κίνδυνο degrade ή να σου σπάσει) θα μπορούν να κραφτάρονται και από όσους έχουν υψηλό masonry profession (νομίζω είπαν ότι χρειάζεται 130k). Θα μπορούν και οι υπόλοιποι να τα κραφτάρουν αλλά σε συγκεκριμένες συνθήκες σε κάτι σαν event αν κατάλαβα καλά.
galanos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Έλα μαν. Ωραίος ... καταρχήν έδω Αν θέλει να μπει κανείς στο guild Τα new skills τα έχεις δει ; Πολύ καλές όλες οι αλλαγές που είπες ... λιγότερος καρκίνος μου φενεται .... Εγώ Δεν ξέρω τι class να παίξω ... dahuta ήμουν darkrunner .. μετά rangora shadow blade ... τώρα στο 3 λένε πολύ nerf battlerage witchcraft λένε ότι Γαμαει ο enigmatist ...
Gilmaru Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Ναι τα είδα, εντυπωσιακά φαίνονται, να τα δούμε στην πράξη με περισσότερες λεπτομέρειες. Υπόψιν νομίζω ότι αυτά είναι skills που θα τα παίρνεις με το νέο hatred σύστημα και για να το ξεκλειδώσεις αυτό νομίζω πρέπει να έχεις όλα τα skillsets 55lvl. Άσε εγώ 1,5 μήνα επέστρεψα και ακόμη δεν έχω αποφασίσει τι θέλω να παίξω. Το παίζω farmville εντελώς το παιχνίδι. Έπαιζα daggerspell πολυυυυ παλιά, πριν ακόμη μπει το library. Αλλά πλέον έχει αλλάξει κάπως το στυλ και δεν είμαι σίγουρος. Θα περιμένω μάλλον να μπει το 3.0 πριν αποφασίσω τo class και gear που θα αρχίσω να στήνω. Δες εδώ και μερικές από τις αλλαγές (από google translate μετάφραση βέβαια) στο balance στα classes από Κορέα. http://forums.archeagegame.com/showthread.php?288617-3.0-balance-changes-discussion 1
galanos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Γιατί δεν πας σε fresh start ? Να ξεκινήσεις ίσα
Gilmaru Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Γιατί δεν πας σε fresh start ? Να ξεκινήσεις ίσα Το σκέφτομαι, αλλά βαριέμαι λίγο να ξαναφτιάξω ότι έχω φτιάξει από την αρχή να σου πω την αλήθεια. Haulers, merchants, mansion, upgraded houses και improved Lunar/solar/stellars σε βασικό acount και 2 alt acounts (το έχω παρακάνει λίγο χαχα ). Επίσης έχω σχετικά στημένο σύστημα με NA alts που υποστηρίζει ο ένας τον άλλο για να μην πληρώνω για συνδρομές και credits. Όσοι πάνε στον νέο server χρειάζεται να κάνουν καινούργιο acount, επομένως άκυρα όλα αυτά. Αν ήμουν σε περίοδο που είχα δουλειά και φράγκα ίσως να το έκανα γιατί θα μπορούσα πολύ πιο εύκολα να στήσω αρκετά βασικά πράγματα στην αρχή, αλλά τώρα λίγο δύσκολο το κόβω. Από την άλλη ίσως και να το κάνω εν τέλη. Σε τι faction θα πάτε οι EoD? Σκέφτομαι επειδή έπαιζα πάντα Nuia ίσως αν κάνω acount στον καινούργιο server να πάω Haranya αυτή τη φορά. Btw το όνομα του νέου EU server θα είναι Prophecy είπαν. Και θα ανοίξει και στα forums μέρος πριν ανοίξουν οι servers για guild recruitment κλπ.
cmi30 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά επειδή αυτή τη στιγμή ψάχνομαι για ένα ΜΜΟ, τι εννοούμε fresh start; θα πρέπει να κάνω από την αρχή νέο λογαριασμό; Για ποιο λόγο ακριβώς;
Gilmaru Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Εννοούμε ότι πέρα από τους παλιούς server που προφανώς μπορείς να παίξεις με τον υπάρχοντα λογαριασμό, θα ανοίξει νέος server στον οποίο θα μπορείς να παίξεις μόνο με νέο acount. Ο server, επίσης, θα έχει δικό του Auction House που δεν θα συνδέεται με τους άλλους server και τα transfers θα είναι απενεργοποιημένα για κάποιους μήνες. Επίσης κάποια πράγματα που ενδέχεται να επηρεάζουν αρκετά το gameplay στην αρχή και να δίνουν μεγάλο προβάδισμα σε παίχτες δεν θα είναι διαθέσιμα στο marketplace τον πρώτο καιρό. Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι νομίζω για να μην έχουν μεγάλο προβάδισμα τα παλιά acount έναντι των νέων παικτών, καθώς τα credits είναι κοινά για όλο το acount.
galanos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Haranyya είμαστε ρε μακάρι να έρθεις ... θα ξεκινήσουμε 25-30 άτομα σίγουρα .... θα πάει καλά ... Δεν αξίζει να αρχίσει κάποιος για εμένα σε άλλον σέρβερ ... αν κάνουν αυτά που λένε .. ένα 6 μηνο θα είναι πολύ σταθερά το fresh start ...
Gilmaru Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Αναλυτικά οι αλλαγές στα skill στο 3.0: https://www.twitch.tv/trionworlds/v/101939969 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα